Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 451
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Абсолютно, това не е козметика за българските средностатистически стандарти. Изобщо цената не е определяща. Серум за матиране харесах на Lancome за 120 лв, абсолютно със същата текстура имаше и на Douglas за 30 лв. Тези кремове за по хиляда лева са малко НЕнормални за българските стандарти. По мое мнение. La Prairie реших от любопитство да ги разгледам, цените са около 800-1000 лв. Нещо не мв грабна тази цена. За който може да си го позволи - супер, със сигурност продуктите си заслужават. Аз обаче продължавам да си купувам фон дьо тен за около 50 до 60 лв, максимум и по-евтини. Всеки според възможностите си! 😊

# 466
Посоченият линк не беше ли за да се конкретизира пудра, за която иде реч. В случай, че се отнася за пудрата на Ла Прери. И нейната цена далеч не е 1200 долара! Аз последно си взех такава за 70 паунда, което също не е ниска цена за пудра, но за тази конкретно си заслужава всяка една стотинка- ползва се години наред, придава перфектен финиш и за мен е един от онези козметични продукти, без които не оставам. Аз поне не виждам къде някой е препоръчал каквото и да било "овлажняващо кремче"...  Thinking

# 467
Линкът беше за пудрата, разбира се, коментира се в няколко поста преди това. Този тип продукти наистина се използват с години, дори при ежедневна употреба, и накрая излизат съвсем бюджетни, та наистина не разбирам нуждата да се правят зъбливи коментари.

# 468
  • Казанлък
Миналата година, като си търсих компактната пудра и коректор на Ла Прери, в ензо имаше намаление. Прахообразната пудра струваше около 156 лева. Но тя е 60 гр.!!!  Аз моята я получих, като подарък, но след два месеца си купих компактната от Амазон и коректор от ензо. Коректора пак го хванах с намаление за около 105 лева. Да, много са, но са два пълнителя. Имам коректори на Ести и Туш Екла, но не могат да се сравняват с този на Ла Прери. И е доста икономичен според мен.
О, и аз мислех, че пудрата е само два цвята.... поне по сайтове все съм виждала само два... )))

# 469
Този тип продукти наистина се използват с години, дори при ежедневна употреба, и накрая излизат съвсем бюджетни...
Абсолютно - ползвам си Ла Прерито от 18 мес и дори не съм на половината...

Между другото без да искам да прозвучи лошо ми прави впечатление, че много български съфорумки си позволяват много по-скъпа козметика и процедури, отколкото аз извън БГ Simple Smile На никой не му гледам в портфейла, коментирам това, което според мен си е заслужило всяка стотинка!

# 470
По повод последните коментари, не е хубаво да се броят и коментират чужди пари. Peace Във всякакъв смисъл.
Като цяло не е добре предвид дългогодишният ми опит тук, да се предлагат продукти на Ла Прери и Сисли в този форум. Няма да срещнете разбиране. Ползвайте си ги, аз също, но хората се стряскат от такива зловещи цени, без значение колко точно е икономично.

Свободната пудра на Аура за 7.50 от Лили е чудесна. Чудесна! Има 4 цвята като 04 е  бяла, прозрачна с блескулки и се харесва на повечето хора. Ефекта е подобен на Метеоририте, но не на тяхната цена. Аз ги обожавам тях, както и пудрите на Лаура Мерсие, но Аурата се продава в България с бясна скорост и има защо. Непременно я вижте. 01 има цвят и също е страхотна.

Aura Powderful! Mineral Loose Powder e точното наименование.

# 471
Мерси за пояснението, Денси, взимам си бележка!
И наистина не броя чужди пари за разлика от моите си Simple Smile)) До Ла Прерито гордо стои и Риммел и изобщо не ме е срам!

# 472
Коректорът на Ла Прери  е страхотен, много хубаво озарява лицето. Действително върви с два пълнителя, така че цената може да е леко стряскаща на първо време, но реално са два коректора и се ползват много време.

# 473
Коректорът на Ла Прери  е страхотен, много хубаво озарява лицето. Действително върви с два пълнителя, така че цената може да е леко стряскаща на първо време, но реално са два коректора и се ползват много време.
Аз също горещо те подкрепям.

# 474
Запалихте ме и мен с тази пудра. Аз ползвам основно пудрата на Диор Форевър и съм си супер доволна.
Но ще я пробвам и тази. Но защо само два подтона:жълт и розов? Ми аз например съм неутрал. Или студен подтон. Кой цвят да избера?

# 475
Има много хубави бюджетни продукти, които независимо от ниските си цени вършат страхотна работа като пудрата на Римел и  матиращият фд на Лореал Infalliable , например. Не са за пренебрегване изобщо.
Обожавам и продукти на много по-скъпи марки и когато имам възможност си ги купувам с кеф за самата себе си, а не заради другите. Все пак хора, които не се интересуват от козметика няма да забележат разликата и няма да знаят с какво си..

# 476
Запалихте ме и мен с тази пудра. Аз ползвам основно пудрата на Диор Форевър и съм си супер доволна.
Но ще я пробвам и тази. Но защо само два подтона:жълт и розов? Ми аз например съм неутрал. Или студен подтон. Кой цвят да избера?
Аз използвам основно 02 и той е леко жълтеникав. Но нанесена върху лицето ми пудрата се слива и нямам жълт цвят. Аз съм бяла, но не чак белоснежна. Не харесвам най-светлите тонове и предпочитам да имам лек цвят.

# 477
По повод последните коментари, не е хубаво да се броят и коментират чужди пари. Peace Във всякакъв смисъл.
Като цяло не е добре предвид дългогодишният ми опит тук, да се предлагат продукти на Ла Прери и Сисли в този форум. Няма да срещнете разбиране. Ползвайте си ги, аз също, но хората се стряскат от такива зловещи цени, без значение колко точно е икономично.

Свободната пудра на Аура за 7.50 от Лили е чудесна. Чудесна! Има 4 цвята като 04 е  бяла, прозрачна с блескулки и се харесва на повечето хора. Ефекта е подобен на Метеоририте, но не на тяхната цена. Аз ги обожавам тях, както и пудрите на Лаура Мерсие, но Аурата се продава в България с бясна скорост и има защо. Непременно я вижте. 01 има цвят и също е страхотна.

Aura Powderful! Mineral Loose Powder e точното наименование.

От кой сайт поръчвате пудрата на Лаура Мерсие?

# 478
Много се радвам тогава, че когато аз се ориентирах в по-високия клас козметика още не е важало правилото за препоръчване само на дрогерийни продукти или пък не са го спазвали достатъчно хора. Wink
За какво са ми отзиви за Аура, Лореал, Мейбълин, след като на три пресечки ги има на 5 места и мога да ги пробвам винаги? Полезни са ми отзиви за по-трудно достъпни продукти и за продукти, на които е важно да се види цветът на кожа - лакове, червила.

Постоянното напомняне за "българския стандарт" ми е точно толкова дразнещо, колкото и снобарията и чорапите да са ти маркови. Елементарна аритметика доказва, че обикновено най-скъпо излизат продуктите от високия сегмент на дрогерийния клас като Лореал, например, но е безумие да седна да обяснявам на коя да е жена колко спирали от 20лв, изсъхващи за месец има в една от 50лв, която ползвам половин година.

# 479
За тези, които се интересуват от цвят 02 на свободната пудра Ла Прери, качвам необработена снимка:

Общи условия

Активация на акаунт