Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 453
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Agent Provocateur, аууу ама това си е жива далавера. И безплатна доставка! Мерси!
densi, такова би трябвало да е отношението към клиентите.
Мюглер също имат много добра клиентска политика.

# 496
Аз съм голям фен на декоративната козметика Ла Прери, но не и на бялата. Да не съм луда да давам такива пари за кремове за лице? За 100-150 левамога да купя чудесни кремове за лице с великолепен състав. Даже 150 са много!

# 497
Аз съм голям фен на декоративната козметика Ла Прери, но не и на бялата. Да не съм луда да давам такива пари за кремове за лице? За 100-150 левамога да купя чудесни кремове за лице с великолепен състав. Даже 150 са много!

А за 10 лв? Simple Smile

Значи, толкова да искам да намеря своята си пудра и не мога и не мога.

И пустите прехвалени Метеорити купих, преди година. Егати ужаса е това за мен. Слагам, слагам и нищо - опитах се даже да си въобразя, че имам освежаване, озаряване. Ма не ми се получи. И сега прашасват на рафта.

Хем знаех, че няма да ми харесат, защото съм ги тествала поне 10 пъти преди това. Но вече се чудех какво да купя да ми докара лек, копринен воал без да ме пресуши и да е безцветно.
Тази на Ла прери и тя ли е с ефекта на Мететоритите?

# 498
Моето мнение е, че метеоритите са с нулево действие, а пудрата ла прери е с ефективно действие- озарява, заглажда, има интересни съставки. Аз не разбрах през всичките тези години, какво точно полезно правят метеоритите.

# 499
Лично за мен - имам и компактни метеорити, и тези на сфери - нито озаряват, нито заглаждат, напротив, пресушават, матират, като се набиват в порите… Докато не опитах друго - след сутрешното нанасяне на серум и крем, нанасям лек воал от метеорити и над тях фон дьо тен. Резулататът при мен е по- лесно разнасяне на фдт-на и по-естествен финиш, едва доловим, но с добра покривност. Да уточня, при мен никоя пудра не сработва, нанесена като краен продукт, стои брашняно и подчертава линии. Ползвала съм Диор, Клиник и Есте, до Прери не съм стигала. Дали е Флормар за десет лева или Есте за сто, ефектът при мен е един и същ.

# 500
Лично за мен - имам и компактни метеорити, и тези на сфери - нито озаряват, нито заглаждат, напротив, пресушават, матират, като се набиват в порите… Докато не опитах друго - след сутрешното нанасяне на серум и крем, нанасям лек воал от метеорити и над тях фон дьо тен. Резулататът при мен е по- лесно разнасяне на фдт-на и по-естествен финиш, едва доловим, но с добра покривност. Да уточня, при мен никоя пудра не сработва, нанесена като краен продукт, стои брашняно и подчертава линии. Ползвала съм Диор, Клиник и Есте, до Прери не съм стигала. Дали е Флормар за десет лева или Есте за сто, ефектът при мен е един и същ.

Ох, все едно аз го пиша ! Едно към едно! И за Метеоритите и за пудрите!  Hug
Туй то, не съм само аз значи дето ефект от тези легендарни в този форум Метеорите не вижда. А колко усилия положих да го видя!

Може пък последната ни надежда да е Ла прери  Grinning

# 501
Аз изпитвам малко вина, след като преди време препоръчах пудра на Долче и Габана и после някои си я купиха, но не я харесаха. Надявам се сега да не се получи така с Ла Прери. За съжаление, точно свободната пудра не съм я срещала по нашите магазини.

# 502
От Метеоритите на топчета и аз не съм никак, ама никак впечатлена. От компактните обаче да - рядко повтарям козметика, защото обичам да опитвам нови продукти, но компактните метеорити във версията Воаяж ги повторих (всъщност даже потретих, защото миналата седмица поръчах нови).
Ла Прери не повтарям по единствената причина, че е огромна и ще я ползвам няколко години, а искам да пробвам и нови неща.

# 503
  • София
Линкът беше за пудрата, разбира се, коментира се в няколко поста преди това. Този тип продукти наистина се използват с години, дори при ежедневна употреба, и накрая излизат съвсем бюджетни, та наистина не разбирам нуждата да се правят зъбливи коментари.
Е, как се ползват с години? Нямат ли срок на годност,годност след отваряне?

# 504
И аз ви съветвам да погледнете пудрата на Аура,цвят 04, любимата ми пудра, много фина и нежна с красиви и деликатни бляскави частици.Матира и изглажда,в същото време озарява прекрасно лицето Heart Eyes

# 505
Здравейте, чета ви много но рядко пиша.  Тази въпросна пудра ла прери  някой пт ензо поръчвал ли я е и оригинална ли е ?
И искам да ви питам ако нанасям само пудрата без фон дьо тен добре ли стой? Кожата ми е нормална без пори или пъпки. Ще се радвам да отговорите че инвестицията не ми е малка. Относно евтиното и скъпото еми предпочитам да дам пари и да ползвам а не да купувам и хвърлям. Но въпрос на мнение.

# 506
Линкът беше за пудрата, разбира се, коментира се в няколко поста преди това. Този тип продукти наистина се използват с години, дори при ежедневна употреба, и накрая излизат съвсем бюджетни, та наистина не разбирам нуждата да се правят зъбливи коментари.
Е, как се ползват с години? Нямат ли срок на годност,годност след отваряне?

Това е продукт,
в който не протичат химични процеси заради достъпа на кислород заради състава (не оксидира и  не се свързва със елементи от опаковката или околната среда). Методът му на употреба (отсипва се в капачето и се ползва тази част, не се бърка в цялата смес) не предполага заразяване с бактерии.
На практика е вечен.
Не важи само за Ла Прери-то, а за всички насипни пудри, мисля.
Компактните са с по-малка трайност, защото неминуемо се замърсяват при употреба - заради допира до кожата на четката или тампончето.

# 507
  • София
Ок, да приемем, че твърдението е валидно конкретно за "свободна" пудра. Тъй като 99% от козметиката няма как да е особено изгодна и икономична при трицифрена и нагоре цена, най-малкото защото ще й изтече срокът на годност.

# 508
Въпрос на особености в нуждите и навиците на конкретния потребител е всъщност.
Има продукти, като червила, лакове, ружове, които няма как да излязат по-изгодни. При други, например спиралите, много зависи от начина на ползване - имам чувствителни очи и понеже няма как да се пробва спирала, известно време дори не се гримирах, след 5 купени и хвърлени дрогерийни. Ами, няма как да ми излезе по-изгодно да пробвам нови и нови, докато намеря онази, която е 5лв и не люти и не се размазва. Знам кои не ми правят проблем и съм доволна от тях и много рядко експериментирам. Освен това си издържат всичките 6 месеца срок, а преди не съм попадала на някоя, която да е читава след повече от 2 мес ежедневна употреба. Но аз мога да си карам с един вид години, не ми е проблем. Ако човек обича разнообразието, много ясно, тази моя логика няма как да важи.
ФДТ може да се пробва, с отсипка, тестер- там вече изборът е по-голям. И пак има особености - много момичета се обриват от продуктите на Лореал, например; а дълготраен не-матов такъв продукт на друга дрогерийна фирма все още е мираж.
С тази логорея исках да кажа, че понякога "изгодно" е много повече от съотношение цена-количество.

Та, ако зависи от мен, бих искала разговорът да върви за всякакъв тип продукти. Какъв толкова е проблемът? Да не мога или не искам да си позволя нещо в този момент или по принцип, не е повод за драма. Няма шанс да дам 1200 за крем, ако съм на сегашния ми акъл. Ама кога ще ми го изпие чавка не се знае -  та, добре е да съм подготвена ако се случи. Joy
Освен това, ако искам предложения до конкретен бюджет, най-лесно е да се уточни какъв е той.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 08:58 от GatoNegro

# 509
  • София
Няма драма, просто ми е странно да се изтъква колко е икономично и бюджетно да се купува козметика за трицифрени суми.
Иначе е ясно, като няма хляб, ще ядем пасти.

Общи условия

Активация на акаунт