Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Метеоритите при мен в зимния сезон седят меко казано ужасно. Кожата ми с тях изглежда пресушена.
Използвам друга подобна пудра за бъфинг техника, но не я препоръчвам, тъй като ценово е ужасна.
Коя е Шоколадче.

# 601
  • гр. София
Пудрата на прах на Сисли с цвят 1 Irisee.

# 602
Пудрата на прах на Сисли с цвят 1 Irisee.
Благодаря ти.

# 603
здравейте,
до сега винаги малко съм пренебрегвала фон дьо тена като грим,  ползвам дори Орифлейм , сега от известно време La Roche, това което търся е леко естествено, матово покритие.Заслужава лли си да дам пари за нещо от рода Estee Lauder, Dior ,Urban decay и т.н.За сенките и пудрите съм много капризна, но до сега не съм давала много пара за база ,заслужава ли си?

# 604
Моето скромно мнение е, че има смисъл да се влагат повече пари в тонални продукти. Често големите марки заедно с обичайните силикони влагат и по някоя полезна съставка-с антиейдж действие, избистрящи тена, задържащи влагата и др. Друг е въпросът, че в скъпи проукти често се влагат безсрамно евтини съставки. Но, ние плащаме и за името, все пак. Номерът е да се чете съставът и да се преценява индивидуално.

# 605
  • Бургас
Според мен е важно фон дьо тена да е качествен.

# 606
Лично според мен за фон дьо тен си заслужава да дадеш повече пари. Аз съм с чувствителна кожа и дрогерийните продукти ме избиват много на пъпки. В момента ползвам фон дьо тен, който е по-скъп, но лицето ми е изчистено и си заслужава парите и най-вече съм доволна. Blush

# 607
Лично според мен за фон дьо тен си заслужава да дадеш повече пари. Аз съм с чувствителна кожа и дрогерийните продукти ме избиват много на пъпки. В момента ползвам фон дьо тен, който е по-скъп, но лицето ми е изчистено и си заслужава парите и най-вече съм доволна. Blush

Liliya, какво ползваш, би ли споделила?Hug В търсене съм на такъв продукт, вярно, че за момента ползвам от време на време фдт на Ла рош, който въобще не ми допада, много изсушава кожата.

# 608

Liliya, какво ползваш, би ли споделила?Hug В търсене съм на такъв продукт, вярно, че за момента ползвам от време на време фдт на Ла рош, който въобще не ми допада, много изсушава кожата.

Този който използвам е на Vichy, за цената не мога да кажа, тъй като ми е подарък, но са скъпи. Лично аз смятах,преди да започна да използвам този, че 50 лв за фон дьо тен са прекалено много, но си заслужава. Joy
Иначе относно този изобщо не изсушава кожата и е доста покривен. Държи през целия ден без да мърда.

# 609
  • гр. София
На мен също ми избиват пъпки от евтини продукти. Явно слагат някоя съставка дето не ми понася.
Щом търсиш естествен матов финиш погледни Естее Лаудер Дабъл уер, YSL All hours. Аз съм със суха кожа и ми седят добре, но отдолу си ползвам хидратираща база.

# 610
Благодаря за мненията Simple Smile аз съм с чувствителна кожа, но самата бяла козметика, която ползвам си е скъпа (и обикновено идва от кутията на Look fantastic, горещо препоръчвам) та нямам от известно време проблеми, но някак си ми се струва, че като сложа повече от 2 капки ФДТ стои много като маска. Май най добре е да се пробвам и да видя Simple Smile

# 611
От бб крема на Ла рош ми се появиха пъпки и сега съм в търсене на основа за грим и лек фон дьо тен, който не изсушава и матира кожата, а е с по-сочен ефект.
Ако някой е доволен от такава комбинация ще се радвам да пише!

# 612
  • София
Аз от два дни съм с Виталюмиер Аква, импулсивна покупка заради намаление. Обаче много ми допада, много лек, ефирен и не го усещам. За повечето дами които търсят някакво покритие предполагам ще е разочарование, но аз в момента търся само леко изравняване, така че комбинацията му с метеоритите ми идва супер. На вълна невидими продукти съм Grinning

# 613
Искам да попитам позващите пудра, каква база ползват под нея? И кога най-често прибягват до пудра, става ли пудра да се ползва ежедневно, т.е. вместо фдт? При мен сутрешното гримиране е мираж, един крем слагам и хуквам. Затова си мисля ,че с пудра би било малко по-лесно за нанасяне.

# 614
  • Пловдив
Може да си вземеш свободна пудра и с голяма четка да нанесеш, лицето става леко матирано с цвят. Аз так правя. Денси преди години ме насочи към свободната на Шанел, от тогава само подновявам опаковката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт