Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 034
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Някой с мнение за новия матиращ фдт на Шанел?

# 631
На Радиан имам серум фон дьо тена. Еми супер е консистенцията - рядък е и много лесно се блендва на кожата, интересното е, че е супер покривен, въпреки рядката консистенция. Издържа ми цял ден.. единственият недостатък за мен е , че мирише много силно и ми е проблем сутрин, когато се гримирам - направо лошо ми става.

# 632
  • На ръба..
На Радиант съм ползвала коректор и мат червилото им. Червилото е бетон и държи много време независимо дали ям, пия, говоря и кифлея Joy. Коректора съм доволна на 80% от покривността и бих го повторила.

# 633
Здравейте. В момента са ми любими фон дьо тена на ESTÉE LAUDER Double Wear Stay-in-Place и на REVLON COSMETICS ColorStay. Фон дьо тените са с пълно покритие, а ако искате нещо с по-леко покритие за ежедневието ви препоръчвам LUMENE CC cream. Марката е финландска и био. За база използам NYX pore filler, която се води двойник на прочутата база на benefit porefessional.

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 11:24 от bubanka

# 634
и аз много харесвам СС крема на лумене Simple Smile а за базата много се чудех между нея (pore filler) и Angel Veil.Можете ли да датете сравнение между двете ако имате наблюдение и за каква кожа са(комбинирана,суха) Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 11:24 от bubanka

# 635
CC крема на Лумене за каква кожа е?

# 636
CC крема на Лумене за каква кожа е?
на опаковката пише all skin types ,незнам дали е добре за всички видове кожа.Моята е суха и съм доволна Simple Smile

# 637
  • гр. София
Здравейте момичета, дали сте виждали в магазините в България да се продава новата серия на Ревлон - REVLON YOUTH FX™  http://www.revlon.com/products/revlon-youth-fx

# 638
Не, няма я.

# 639
Nyx angel vail е страхотен, лично на мен много ми харесва усещането му върху кожата.
За сс-то на Lumene и му се чудя дали ще ми стои добре, издържлив ли е?

# 640
  • София
Средно издръжлив е. Към 6 часа издържа при мен.

# 641
Идвам да похваля фон дьо тена на Римел за мажна кожа с матиращ ефект. Тук някои съфорумки бяха писали за него и реших да го пробвам. Слива се идеално с кожата ми и няма лъщящ ефект след някой и друг час, както с този на Мейбълин Fit me.

# 642
Момичета, здравейте,

За първи път пиша в тази тема, но грим терзанията ми са от скоро така че ще се радвам ако ме приемете при вас  Hug

И такааа имам следния проблем: лесно запушващи се широки пори, склонност към пъпки и съответно белези от такива...  #Cussing out, тук там капилярче, смесена кожа.

Ползвам ДУ в момента, с крем отдолу.
Иска ми се някаква основа за изглаждане и прикриване на порите,която да не запушва допълнително.... както и читав коректор за тъмните кръгове, че и те са ми голям проблем... ooooh!

По принцип избягвам дрогерийната козметика заради проблемната ми кожа, но не бих се отказала от нещо доказано, поради тази причина.

Благодаря вии!

# 643
  • София
tsveti4kaaa, базата на Бенефит е много популярна и хубавото е, че се продават и минита в Сефора и може да пробваш по-малка опаковка.

Мейк ъп форевър също имат голямо разнообразие от бази, не са дрогерийни, може да погледнеш и тях, и на единия вариант пак има мини вариант.

За коректор препоръчвам Про лонг уеар на Мак, той е по-покривен. Харесвам много и ето този на Римел, но го няма в магазините, аз поръчах от Ензо - той е по-лек от коректора на Мак, но има добра покривност и много хубаво озарява под очите  Heart Eyes

# 644
Nani, много благодаря за хубавия и подробен отговор, точно на основата на Бенефит се чудя, много ми е удобно, че я има и в Енцо, понеже наблизо нямам Сефора, живея в малък град.
Направо ще поръчам заедно с коректора на Римел, този на Мак ще го пробвам и него когато имам път към София, че тези тъмни кръгове са ми голяма драма... няма снимка която да не обработва заради тях.

Момичета а мислите ли, че ДУ е прекалено тежък фон дьо тен за всеки ден... много ме е страх с тази моя проблемна кожа да не задълбоча проблемите...

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 19:02 от tsveti4kaaa

Общи условия

Активация на акаунт