Отговори
# 120
По мои скромни наблюдения, от значение е кога е било ову-то за дължината на цикъла-късно ову=на ззакъснение.Аз също бях за 15, но също имах късно ову, така че чинно си чакам лелката и преглъщам закъснението.Смятам,че утре ще ме навести или вдругиден.Тъй че Гера, според мен , ако на 6 ти е било ову-то, то лелка очаквай към петък горе-долу... newsm78

# 121
А лутелиалната ти фаза 10 дни ли е? Защото не го разбирам това `трябваше да ми дойде на 15`. ако овуто е на 6.05, то при ЛФ 13-14 дни трябва да НЕ ти дойде на 18-19,20.05
Искам да кажа, че нещо смяташ грешно и за теста е рано. Та ето защо вчера е бил -. Хайде успех и скоро един хубав положителен тест. Hug
може и така да е, значи цикълът ми върви така: 28.02;24.03;19.04; и предполагам 15.05. Досега никога не ми е идвало по късно!

А на 06.05 засякох ЦС, затова си мисля, че овуто е била тогава!

Извинявам се пак за досаждането!

# 122
Искам да попитам какво значи ако температурата се задържи два поредни дни ниска..Може да ми погледнете графиката..?

Имаш цервикална слуз на 9-ти ден. Поне при мен това, съчетано с ниска температура (както при теб е такава на 10-ти ден), значи че скоро е овулацията.

Ама така го обясних .......... С две думи - може би днес ти е овулацията. Изчакай да видим БТ утре каква ще е!

п.с. - ама е малко рано за овулация. По принцип при теб кога настъпва?
Знам че е раничко за овулация но незнам колко ми е цикъла.. от 2 г. съм все на противозачатъчни, после като ги спрях ми идваше на 14 дни после пак ми спря и така. Лекарката каза да меря темп. 3 месеца и да отида при нея с графиките. Това е. Сега ми е първия цикъл на измерване на БТ.

# 123
Гера, не, не  досаждаш. Според предните цикли правилно си сметнала кога трябва да ти дойде. Но ако е имало по-късно ову и датата се измества нали знаеш.

# 124
Гера, не, не  досаждаш. Според предните цикли правилно си сметнала кога трябва да ти дойде. Но ако е имало по-късно ову и датата се измества нали знаеш.

Така, обаче какво значи, че за пръв път в живота съм имала късно ову ли, като досега винаги си ми е вървял така цикъла!

# 125
Винаги има първи път Winkизчакай още малко, до петък ако не дойде-повтори тетса и пак ще ум уваме.Само, знам колко е гадно това чакане, аз съм в същото положение, но ще се наложи дса го преживея някак си, хайде...заедно сме Hug

# 126
Може и да грешиш с това късно ову.  Само по слузта не можеш да разчиташ, че си преценила правилно.
И аз се включвам към петъчния отбор на чакащи.
И няма да ревем ако дойде гадината нали Wink

# 127
Гера, с трепет влязох да видя какво става със закъснението ти. Честно да ти кажа, аз бих отишла на доктор и то най-вече заради това зацапване. Трябва да се виси от какво е. Ако на 6-ти ти е било ову-то, то е възможно зацапването да е имплантационно, но пък толкова дни да продължава!!!??? Ако пък има бременност, то кървенето  и цапането не са желателни за повече от ден. Ти си прецени, но аз те съветвам ако имаш предчувствие, че е станала работата да не отлагаш посещениет оси при АГ!  Praynig

# 128
Много ви благодаря момичета, на знам какво щях да правя ако ви нямаше   bouquet   bouquet   bouquet

Притеснявам се да отида, защото:
1. Много е рано, нали поне на 7 дни след закъснението се вижда нещо?
2. Сега пак ходих да се проверя и няма нищо, не знам как да обясня точно какво е течението.
3. Доктора при когото ходя приема в четвъртак, не знам ако отида ей така след работа до Шейново примерно могат ли да ме прегледат, а и се опасявам на какъв " специалист" ще попадна  Confused

Ох много въпросителни, много нещо при мене, ама сигурно е от зодията ми, вечно трябва да се притеснявам за нещо, няма почивка в която всичко да ми е на ред  Tired

# 129
Я като начало повтори теста newsm78Знам, че ти е много притеснено.

# 130
  • Пловдив
Момичета реших и аз да почна да си меря темпертурата.Прпоръчаите ми трмометър?дигитален(някои добър и по възможност евтин)

# 131
  • Някъде там...
Ох здравейте и от мене, много работа имам днес, много нещо...
Меги аз докато се наканя да си купя дигитален взех та свикнах с живачния - най-обикновен такъв. Така че ще се възползвам от препоръките ви и аз. Между другото четох някъде че има специални термометри за мерене на БТ... Ииии добре дошла в отбора на мерещите Wink

Гера наистина ако овулацията ти е била на 06.05 това значи че цикълът ти ще е по-дълъг, защото лутеалната фаза е относително постоянна величина, но пък това зацапване е странно.

Стискам палци на всички нечакащи   bouquet

# 132
  • Atlanta
И няма да ревем ако дойде гадината нали Wink

Няма, няма - 2 дни рев ми стигат Simple Smile Момичета, не се късам да пиша, ама чета редовно Simple Smile Много се радвам за бременните попълнения, но както върви на мен ще ми трябва табелка с моето име в раздела `искам бебе, ама не става` Cry Пореден неуспешен месец, почвам да се депресирам вече, като си помисля за секс и бебеправене и ми иде да си сипя две водки (а не пия алкохол от няколко месеца, примерна). Съжелявам за кофтия постинг, ама много ми е криво, на всичкото отгоре и съм на майната си в чужбина и дори няма с кого да поговоря (родителите ми са достатъчно нещастни, че ме няма, та и да ги притеснявам с истерии). Олекна ми, оплаках се, извинявам се още веднъж  Simple Smile

# 133
  • София
Момичета реших и аз да почна да си меря темпертурата.Прпоръчаите ми трмометър?дигитален(някои добър и по възможност евтин)
Според мен е по-добре живачен (но не китайски).

# 134
  • Някъде там...
Денис то други има ли  Laughing, всичко е китайско вече. Моят не знам какъв е, от аптеката съм го купувала, сигурно и той е китайски  Rolling Eyes

Purple и аз съм така в момента, чак се плаша от себе си, такова черно отчаяние ме е налегнало.  Tired Нооооо, не бива да се предаваме  Hug
Говори с нас по-често, щом си нямаш близки наблизо, споделената мъка е половин мъка, нали така Wink

Общи условия

Активация на акаунт