Отговори
# 150
Гери, съжалявам!
Другия месец с нови сили!
Пожелавам ви приятен ден на всички!

# 151
Момичета, не плачете. Ще станат бебетата. Трябва волско търпение и спокойствие. Идват хубави месеци на почивки, на моренце и бебоци. Събирайте сили милички. Знам, че е гадно, и аз съм плакала, но не си струва, не си мислете за бебе на всяка цена, а просто за бебе в някакъв момент, защото те идват, когато сами решат. Hug

# 152
  • Пловдив
Добро утро!
Гера съжелявам.Не се отчайваи.Дара много добре го е казала.
Аз си взех обикновен руски термометър и почнах да меря температурата.

# 153
  • София
Гера, мила, ужасно съжалявам! Наплачи се, изживей го и после вдигни глава и с усмивка напред! Може би така е трябвало да стане.

Аз днес отивам на консултация с доктор. Знам, че е прекалено рано, но искам да поговоря с някой специалист. Искам да обсъдим възможностите, евентуално ако ме посъветва и да пия нещо, за да не стане като миналия месец! Искам да знам, че съм направила всичко. Снощи ме обхвана един ужасяващ пристъп на паника. След като нищо не усещам и нищо не ме боли освен корема като за М., реших, че ще ми дойде и ужасно се уплаших. Днес съм по-добре и се опитвам да мисля позитивно, като все си повтарям, че щом не ми дойде миналата седмица след целия гуляй в Гърция, значи няма да ми дойде!

# 154
Добро утро!
Гера, не се отчайвай мила, с нови сили продължаваме и това е!
И аз съм с живачен термометър, руски. Но мисля да си взема един дигитален. Малко ме е страх да не го счупя този, защото сутрин съм много трудна със събуждането и понякога запивам с термометъра някъде из под завивките.
На мен днес ми е 12 ден от цикъла и снощи бях много изморена ио не ми се кексеше, но моя мъж не ме остави на мира. Много го обичам за това, че не ми се налага аз да го коткам, а когато му е долу-горе времето той сам взима инициативата.
Имам чувството, че от толкова време кексене по график накрая ще започне да ми става кофти Sad

# 155
И аз взех решение-няма да меря.Мерих за първи път, видях,че съм ок откъм температури-спирам.Нищо няма да правя, освен секс.Да видим!Жабче, чакам я пущината всеки момент Confusedпо средата на седмицата ще съм цъфнала, ама няма как.Натовари ме това взиране всяка сутрин страшно много-кога се покачва, кога пада-да си гледа работата пустата температура.Брей какво ми стана и на мен незная, че толкова се вманиячих, но стига .......Юни ще се постарая да не мисля, ще направя сериозна диета.Юли ще са вече жеги, после малката излиза ваканция и ще ходим на море август.Септември ще е прехвърлена в градината, та нови вълнения.Ще се опитам да съм пълкноценна с нея, пък до тогава ако не стане бебето-ще е минало достатъчно време да се замисля за някакви изследвания.Онзи ден ме среща една позната-и отдалече вика-да не си бременна ooooh!верно,че съм надебеляла, ма кво питате бееееее-аз и сама ще си кажа ако има нещо.Викам и НЕ, не съм, дебела съм и бебето се бави...на нея и замръзна усмивката, ама изкуствено продължи да се хили-мисля,че се усети, ма кел файда-нали ми стана кофти...
Та така-довечера махам термометъра от раклата и забравям за него. Crossing Arms

# 156
GERA , не се отчайвай, това е само първи опит. Ще стане! Вервай ми! Wink
Жабче , ама ти още ли си плачеш от лелката. Горе главата че най-хубавото предстои. Я се стягай че норма гоните Laughing
Ама как всички се оциклихте по едно и също време незнам. Преди години имах приятелки живееха на общежития и казваха че има някакъв природен феномен - няколко жени на едно място като се съберат циклите им се нагаждат по едно и също време. Тогава забелязах че и нашите със сестра ми и майка ми бяха на едно. Та явно времето във форума изравнява и вашите цикли. Само да не ми дойде и на мен по никое време.
Хайде милички усмихнете се.. Кой каза че иска Рибка.. Рибките идват в другия цикъл...  newsm32

# 157
  • Варна
Привет сладуранки  Grinning
Съжалявам за Гера, ама другия месец сначала  Peace
Дара е много права за волското търпение, макар напоследък и на мен да ми писна.
Снощи с милото взехме следното решение: Ако и този месец сме без резултат, си вземаме лятна почивка - 2-3 месеца ще се пазим. Писна ми вече четири месеца все да се ослушвам, все да се пазя, все да ми е лошо, да съм отпаднала и да ме боли какво ли не и накрая все да няма резултат  Crossing Arms Искам да си почина, да си спомня какво е да се чувстваш в силите си без да ти се гади, да изкарам хубаво лято по плажовете, пък на есен пак на фронта  Party
Така че ако след 1-2 седмици взема да пиша по-рядко, да знаете къде съм - на плажа   grinning039   travel   eat   beer2

# 158
Здравейте момичета,

Гера мила, недеи да се разтройваш, бебчо е сметнал че не е време още... природата си знае работата. Всяко нещо си има обяснение.  Hug

Светли, много си права. Ние прекалено много се затормозяваме и вглеждаме като бебеправим и това не ни позволява да се наслаждаваме истински на другите неща в живота. Аз за първи месец меря тая температура и мисля че ще ми е и за последен - затормозяващо е, внушавам си разни неща, само за това мисля и се чудя, ами ако я измеря след 5 минути дали няма да се е променила... и т.н. Като бебеправим ми отнема време да се отпусна и само си мисля дали е станало, дали съм овулирала... страшно ми е натоварено съзнанието с излишни неща, както съм сигурна и на много от вас, което 100% не помага.... та и аз обмислям ако не стане този месец, начин да се освободя от излишните мисли и да се наслаждавам на лятото...    newsm78

Та и аз съм объркана защото температурата ми бях сигурна ще се покачи днес а тя не ще... защо ли веднага почнах да си мисля...дали обу-то да не ми е дошло още?...но при цикъл 26 дена, това ще рече... и само таки мисли ми се вартят...   #Crazy

Лек ден на всички и се надявам само положителни емоции и да намираме хубавото дори и в лошите неща.
   bouquet

# 159
Много ви благодаря за милите думи, наистина съм много щастлива че не съм сама!   bouquet   bouquet    bouquet   bouquet

Сега не знам вече колко дни ми е цикъла, ако може някой да помогне ще съм много благодарна!
Информацията, която мога да дам е от февруари до сега, а именно:
28.02
24.03
19.04
17.05

# 160
svetli , добре сте го решили. Че то и временцето се оправя. Аз от кога чакам да опъна кълки на плажа.
Момичета гледам всички сте се изнервили от бебеправене и мерене на температури. Мен все още ми е забавно. Като че ли играя на някаква игра с този термометър. Може би защото и сама не вярвам, че ще има овулация и не се надявам на кой знае какво. Ама не бързаме за никъде, за това не съм се шашнала. Има време.. все си мисля, че когато стане ще е най-подходящия момент, а не когато аз го избирам. А за секс по график - още не ме е хванала тази треска. Все още си правим любов, а не бебе. Единствено спрях да помагам на милото в местенето на шкафчетата - ей така превантивно. И не смятам да си втълпявам че ми е лошо или че ми придърпва - миналата година вече минах през тези внушения. Ако има бебе все ще имам време и да ми прилошава. За сега само любов и хубави емоции.
Еллица ,с тебе май сме по едно и също време.

# 161
Аз имам едно дете и знам какво са признаци.Затова не си внушавам нищо, нито се оглеждам за нещо по-различно.Знам, че ако има бебе то ще го усетя чак след месец.Не съм психясала на тази тема.Знаех също, че си имам овулация и всикчо си ми е наред.Реших да меря на шега, но тази шега ми излезна през носа.Мислех си, че ще си опозная тялото по-добре/ може би донякъде така стана/.Не сме правили никога секс по график, даже и този месец, хем се настървих  именно с меренето.Тъй че за мен това е мнооооого далечно.Незнам как си втълпявате, че ви е лошо-или ти е лошо или не е newsm78

# 162
  • Варна
Аз имам едно дете и знам какво са признаци.Затова не си внушавам нищо, нито се оглеждам за нещо по-различно.Знам, че ако има бебе то ще го усетя чак след месец.Не съм психясала на тази тема.Знаех също, че си имам овулация и всикчо си ми е наред.Реших да меря на шега, но тази шега ми излезна през носа.Мислех си, че ще си опозная тялото по-добре/ може би донякъде така стана/.Не сме правили никога секс по график, даже и този месец, хем се настървих  именно с меренето.Тъй че за мен това е мнооооого далечно.Незнам как си втълпявате, че ви е лошо-или ти е лошо или не е newsm78

Пенелопа, аз нищо не си внушавам. Имам 2 неуспешни бременности и един трети случай, за който само се съмнявам, защото не успях да отида на лекар преди да свърши всичко. Така че познавам доста добре тялото си и знам как реагира на тези "признаци". Вярно е, че някои жени ги усещат доста късно, след закъснението, но също така е вярно, че има доста чувствителни организми, които усещат много неща, недоловими за другите. Към това спадат както "признаците", така и неща като овулация, пукане на фоликул и т.н. Освен това сигурно си чувала, че всяка бременност е различна. Няма гаранция, че за теб вторият път ще протече едно към едно както първия.

# 163
  • Някъде там...
Аз отдавна приключих с признаците... Имам цикъл с различни дължини откакто се помня, това ме е направило "спец" в определяне на датата, на която ще ми дойде лелището  Laughing Зная си всички дребни призначета направо по дни. От няколко години си определям датата на М и по ЦС, въпреки че бебеправим от половин година. Откакто меря БТ и чета из интернет свързах всички тези усещания с това, което реално се случва в тялото ми. От тази гледна точка БТ ми е много полезна и ми помага да се ориентирам, защото при мен и датата на овулация варира много често. От друга страна все си мисля, че може би ще се усетя, ако става нещо необичайно...

Гери Броиш от датата, в която ти дойде до деня преди следващата менструация. Ето това се получава:
24 дни
26 дни
28 дни

Последна редакция: ср, 17 май 2006, 10:44 от Жабче

# 164
Гера, всеки месец цикълът ти е бил с различна дължина.
Пенелопа и Светли-поздравявам ви и двете за решенията, които сте взели, явно всеки си усеща кога има нужда да спре за малко, просто стресът идва в повечко. Аз, макар че посъветвах Пенелопа да не се отказва от меренето, бих я посъветвала да се вслуша повече в себе си и щом анистина има нужда да се отърве от термометъра, така да е  Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт