Звездни компромати- 342 част

• 101 431
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
O, Рири така изглежда по-добре, макар и позакръглена, отколкото в нелепи рокли.
Направо е прекрасна с тоя развлечен анцуг и жълтител чехлички на ток  ooooh!

# 61
  • Русе/София

Крис Нот (Тузаря) на разходка в Ню Йорк с бастун
Скрит текст:

А в СГ ми харесваше много,сега не бих го отразила

Наталия Водянова на Хелуин парти
Скрит текст:

Божкееееееее,голяма изгъзица

# 62
Ръсел Кроу какъв корем е пуснал, като Шишо Бакшишо. Да не цъфне и това дете след някоя и друга година с признание за сексуално насилие. Насилниците физически и психически са най- гнусните и презряни същества според мен. Историите  напоследък обаче ми идват като друвногръцките симпозиуми по време на демокрацията.
И от мен една разкошна Натали Портман.
Джо, благодаря за темата.

Гледах интервю, в което Натали каза, как е била насилвана сексуално, трябва да го потърся, но ето нещо много интересно свързано отново с нея и ролите и. Също така, на който му се чете за темата Холивуд и как се става звезда... http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/393-2012 … -08-22-45-19.html

# 63
  • София
Президентшата Радева на корицата на ноемврийския брой на "Ева"

Скрит текст:

# 64
  • Пловдив
Кейт отново се връща към своите официални изяви. От миналата година тя е патрон на националния тенис център в Лондон и е присъствала на негово мероприятие:

Скрит текст:

# 65
Госпожа Радева пак е с ъъъ интересно облекло.

# 66
# 67
  • Варна
Наскоро видях една млада дама със същата рокля като на Радева. Малко е късичка за персона като нея. А марката каква е, че явно президентшата е решила да набляга на маркови облекла?

# 68
Роклята на Рийз много ми харесва.

# 69
Любимка ми е Рийз Heart Eyes
Дъщерята на Мария е дарила косата си.
Скрит текст:

# 70
# 71
  • София
Красива е майката на Селена! А Радева... има нещо много просташко в нея, много натрапчиво и дразнещо! Не я харесвам Grin

# 72
Освен, че е на тати момичето, Деси Цонева е случила и на имотна. Като прибавим и неслучайния баща на детето ѝ, оправена е доживот.
Оправена е, да. След толкова източване на държавни средства от БНТ...

Майка и имала проспериращ бизнес.Е ,че той който не се е захванал ,той не е точил от бнт

# 73
Брата на Спейси(Ранди на 62г) работи като имитатор на Род Стюард и шифьор на лимозина. От години са отчуждени с Кевин Сп. Казва, че бащата бил нацист и изнасилвач. Майката си затваряла очите.

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/10/nintchdbpict … ity=100&w=960
Ама какви са тези хора,това майка ли е въобще?
Само ненормалници в тази Америка,към която толкова хора се стреми

# 74

Общи условия

Активация на акаунт