Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 77 836
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Другото, което съм намислила е мъжа ми и брат му да изкарат някакъв курс за мотокар примерно за да взимат поне повечко пари. Ако имате някакви идеи или дори за работа от вкъщи Хелпп
Работа в складове е вариант, който би бил удачен за вас особено в момента, тъй като масово се търсят сезонни работници преди Коледа. Примерна такава:
https://www.indeed.co.uk/cmp/AIA-for-Amazon-PEAK/jobs/Warehouse- … 6mhYscsDNixEcj9wj

# 121
Другото, което съм намислила е мъжа ми и брат му да изкарат някакъв курс за мотокар примерно за да взимат поне повечко пари. Ако имате някакви идеи или дори за работа от вкъщи Хелпп
Работа в складове е вариант, който би бил удачен за вас особено в момента, тъй като масово се търсят сезонни работници преди Коледа. Примерна такава:
https://www.indeed.co.uk/cmp/AIA-for-Amazon-PEAK/jobs/Warehouse- … 6mhYscsDNixEcj9wj
Много е добра тази идея. Само че ние сме в Моркъм - до Ланкастър. Къде мога да видя за такава сезонна работа?!

# 122
Melisandra, потърсете в:
Indeed
Retailchoice
CVlibrary
Reed
Jobsite
Totaljobs...

Не се сещам други в момента.

# 123
Melisandra, потърсете в:
Indeed
Retailchoice
CVlibrary
Reed
Jobsite
Totaljobs...

Не се сещам други в момента.
благодаря!

# 124
Зравейте и от мен чета ви когато имам време и на нас с малкия ни предстой идване в Англия и ме интересува той пред училищна ли трябва да бъде ще идваме в УК след коледните празници а малкия става на 5 години началото на март има ли някакви срокове за кандидатсване. На тази възраст какви неща трябва да знае на английски да се ориентирам малко.

# 125
  • До хладилника, който обичам
Щом става на 5 през март, трябва да е подготвителна (reception), Y1 от септември.
Няма нужда да знае език, въпреки че ще е полезно да може да казва toilet, water, за да може да пита за ходене до тоалетната и вода, ако иска.
Кандидатства се януари за обявяване на прием през април, но може да се кандидатства по всяко време за in-year admission (в първия пост на темата има още информация).

Пускахте ли фойерверки вчера? Ние ходихме да гледаме големия градски дисплей, обичам заря.

# 126
Нашия купон беше събота с/у неделя - голям огън, ядене, пиене.... и 3часова канонада. В неделя - тишина  hahaha

# 127
  • Истински се вижда само със сърцето.
И тук основно в събота беше, гледах на съседите зарята Simple Smile малката я проспа Simple Smile. Вчера също имаше, но значително по-малко.

# 128
Ние снощи пътувахме и освен огромната красива луна се насладихме и на стотиците зари(въобще тая дума има ли мн.ч.?)-малки и големи.На където и да се обърнеш-гърмяха. В събота беше доста тихо в квартала.

Малиа88, през общината ще го запишат в някое от училищата до вас, където има места. Детето трябва да е Reception тази година. Пожелавам бързо наваксване с езика!

# 129
  • Bristol
Вчера май беше пълнолуние?
В петък ходих да гледам една заря, в неделя друга. Петъчната беше по-добра, музика, огън, водещ, въобще калабалък ставаше. В неделя просто заря, без огън и музика.
Обаче с всяка година health and safety става по-стриктно и вече нещо не ме кефят тези дисплеи. Преди години сякаш бяха по-впечатляващи, връщахме се добре опушени, а сега дори не усещам на място миризмата на огъня и пушека Sad

# 130
Момичета трябва да пратя един колет от тук, но да е до поискване в БГ. Знаете ли как се казва тази услуга в роял мейл?
Аз ще чета, но да не объркам нещо Simple Smile

# 131
  • Cambridge, UK
За reception записването започва от 15.11 и е до края на януари, резултатите излизат през април, ако изпуснете срока ще трябва да кандидатствате през общината

във всички положения ви трябва доказателство за адрес

# 132
Момичета трябва да пратя един колет от тук, но да е до поискване в БГ. Знаете ли как се казва тази услуга в роял мейл?
Аз ще чета, но да не объркам нещо Simple Smile

Илейн, ако дадеш само град и код на клона на пощата с имената на получателя, няма ли да свърши работа?

# 133
Благодаря Ви за отговорите момичета Simple Smile  С  ММ ще търсим необзаведена къща или апартамент и ще ни трябват доста неща от кой магазини си пазарувате или онлайн сайтове. Относно училищата трябва да гледам рейтинга на училището нали така. Какви са им степените изобщо си нямам на  представа гледах ги онзи ден в един сайт някой го беше поснал във форума повечето бяха good и за две три нямаше информация.

# 134
Agent007   Май така трябва да стане, поне така пише на сайта на БГ пощи, а от тук си го пускам както другите колети.

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт