Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 044
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • York
malia, gumtree, ebay, локални групи за продажба във фейсбук са най - евтините варианти.

На мен ми казаха 2000 /да се чете 2 с три нули отзад/ за ремонт на кола, струваща 3000  smile3514

# 136
  • Оптимист по принуда

На мен ми казаха 2000 /да се чете 2 с три нули отзад/ за ремонт на кола, струваща 3000  smile3514
Хехе, да не си ходила в нашия лоукъл гаридж? Joy

# 137
  • постоянно
Деми ,
 едва ли , те май повечето гаражи са един дол дренки. Е...си и кожудерите  #Cussing out

# 138
  • Истински се вижда само със сърцето.
На нас август ни искаха 1500, ММ им каза че ще продаде колата и няма да прави ремонти и смъкнаха на 1000 Simple Smile, което за нещата които се сменяха звучаха реално.

# 139
  • Оптимист по принуда
ние като дойде време за МОТ и побеляваме. Пък пръскалцата, пък това, пък онова...Заяждат се за някакви дребни нещица, за които съответно ще ни поискат стотачки за ремонт.

# 140
  • York
Цената включва сваляне, изпращане някъде си, поправка, връщане, слагане на скоростна кутия и смяна на съединител, който само като част струва 200 паунда. Мислех си, че 300-400 ще кажат ама те ме утепаха. Ще отида директно в Ситроен, да видим те какво ще кажат. Та с две думи: главата ми пуши  Whistling

Мъжа ми с дистанционна помощ се справя с някакви ремонти, но такъв определено не му е по силите.

# 141
  • UK
Благодаря за темата  bouquet
Много сте изписали.

# 142
  • Истински се вижда само със сърцето.
При нас едното беше смяна на ауспух, като скъпото беше катализатора. Имаше и нещо друго, но не помня и да при МОТ наистина е да ти побелее косата Simple Smile

# 143
  • Bristol
Съединител и скоростна кутия са скъпи ремонти Sad

# 144
  • Манчестър
Съединител и скоростна кутия са скъпи ремонти Sad

Честно казано, ако трябва да ги ремонтирам , ще купя нова кола вместо ремонт. Скоростна кутия и двигател са най-скъпите ремонти.

Иначе за МОТ и други дреболии съм си намерила един гараж близо до работа с много добра репутация и reasonable prices и е Which Approved. Плюс идват до работа, вземат ми колата и ми я връщат като е готова for free.

# 145
Моята скоростна кутия е на доживяване. А тя заминели, заминава цялата кола. ММ само мрънка колко по-скъпи са автоматичните и се е заинатил да не купува някоя по-нова, все набори отпреди 15 години гледа.

# 146
  • York
Ще видим какво ще стане. Спрях да се тревожа. Мина ми, по скоро ми стана безразлично Simple Smile

# 147
  • Bristol
Ще видим какво ще стане. Спрях да се тревожа. Мина ми, по скоро ми стана безразлично Simple Smile
Направете си сметката, заслужава ли си ремонта или по-добре да продадете тази и купите друга.
На сина така му поискаха £800 за ремонт на кола, която преди 2 години му я бяхме купили за 1000, да се учи на нея.
Той я продаде за 200, а мъжът ми намери С2 на 6 години в много добро състояние за 1000. Вече една година си я търкаля без сериозни проблеми, да чукна на дърво. Само цвета не му харесвал, много бонбонен бил, но на харизан кон зъбите не се гледат Laughing

# 148
  • До хладилника, който обичам
Колко съм доволна само, че мъжът ми си прави сам ремонтите по колата Mr. Green

# 149
  • Оптимист по принуда
О, мм също е инатИн и което може - си го оправя. Последно на предната ни кола смени break pads - £30 комплекта, смяна в гаража - £250. Не, че не си изпонарани пръстите и не скъса сума ти нерви, но инатът му надделя. Сега само се ядосва, че къщата ни няма driveway или гараж, там да си чопли, ако се наложи.Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт