Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 088
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Bristol
По принцип гледат да са максимум 30, но ако училището не е популярно или районът не е силно заселен са между 20 до 30
Ако паднат под 20 деца в клас мисля, че правят смесени паралелки от две съседни години.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 23:32 от Merry

# 241
Здравейте!

Каква е минималната застраховка на кола в Англия и зависи ли дали шофьорската книжка е българска или английска?

# 242
  • Манчестър
Здравейте!

Каква е минималната застраховка на кола в Англия и зависи ли дали шофьорската книжка е българска или английска?

Няма такъв термин минимална застраховка, защото цената се определя от много фактори, който са индивидуални за всеки. Иначе по отношение на книжката няма значение цената.

# 243
Я да ви попитам нещо Simple Smile покрай един разговор с приятелки ми стана интересно по колко деца има средно в клас в училище?

Иначе записвам успешни първи дни в детската градина, много съм доволна от всичко, малката е доста тъжна когато я оставям, но и трябва време да свикне Simple Smile

Бърза адаптация!

При нас са по 30 деца в клас. В някои училища и по 2 паралелки от випуск(като нашето).

Чакам с нетърпение да разбера колко пари са се събрали днес за децата в нужда.
Толкова хубави бяха сутринта всички в училище-жълти и на точки😍

# 244
  • До хладилника, който обичам
Мили хора, търся шоколадови коледни календари от Икея - в Икея Нотингам са изчерпани напълно Sad Ако имате път, ще видите ли във вашите икеи и ако има, да ми вземете четири броя, много моля?

# 245
  • някъде в орбита...
Мили хора, търся шоколадови коледни календари от Икея - в Икея Нотингам са изчерпани напълно Sad Ако имате път, ще видите ли във вашите икеи и ако има, да ми вземете четири броя, много моля?
И аз опитвам да намеря, ама нъцки  Sad

# 246
# 247
  • Cambridge, UK
Здравейте!

на мен на едната кола ми е £500 , на другата £970
всичко зависи от това какво искаш да ти покрива и какви суми ти се изплащат от застрахователя при случай на инцидент

вчера правих квоти тази за £970 мога да я застраховам и за £480, но ако недайсеБоже се случи нещо ще ми покрият до £200 за медицински разходи, скъпата версия ми покрива до £5000 +  неограничена пътна помощ в Европа, Legal асистънс, резервна кола и т.н.

виж в gogocompare и обрни внимание какво и как ти покрива всяка компания

# 248
  • До хладилника, който обичам
Блу, това са. Но са изчерпани тук Sad

# 249
  • Истински се вижда само със сърцето.
А с какво са по различни Икейските календари от другите, че така бързо са се изчерпали?

# 250
  • York
А с какво са по различни Икейските календари от другите, че така бързо са се изчерпали?
Открадна ми въпроса из под пръстите  Laughing

# 251
Открадна ми въпроса из под пръстите  Laughing
Струват  2.50,но във всеки календар има ваучер за Икеа.

# 252
  • Истински се вижда само със сърцето.
А ясно защо толкова били специални Simple Smile

# 253
  • постоянно
На стойност от £5,&100 или £1000 👌

# 254
  • Оптимист по принуда
Гоу, Гришо!

Общи условия

Активация на акаунт