Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 77 787
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Doret,  какви си тия лекарства? Ще ти кажа дали ги има, какви имена и тн. Ако искаш може и на лични да ми пишеш.

# 31
  • ENGLAND
 Ronka12 ще ти пиша по-късно на лични, че сега ще ходя пак да се разправям.

Ladybird_ как да имам точна диагноза, като вече повече от 5 години съм все на болкоуспокояващи, от парацетамол, та до трамадол.

# 32
Doret искренно съжалявам, че не се чувстваш добре. Насочи усилията си тук да получиш диагноза и тогава няма да имаш проблем с лечението.

# 33
  • Оптимист по принуда
Her, great job! на младежа Grinning

# 34
  • Истински се вижда само със сърцето.
Цоп
Писала съм в предишни теми,следа ви активно. Ние нищо не сме правили за Хвлоуин. Имаше дечица тук,ама ние сме в блок и не са минавали през нас. И все пак Честит ден на будителите. Много го мисля аз за детска или чайлдмейдър. Но мн скъпо ми се вижда. Мъжа ми няма хубава работа и аз все още не работя,ама майчинството ми свърши. Малкия е на 11 м.. Не знам и аз кво да правим.. Парите свършват.. Чудя се и се мая,а мъжа ми хич не му дреме..

Еднакво скъпи са и 2 те неща, но зависи каква работа ще си намериш и как бихте успяли да покривате разхода за гледане на детето.
Моето дете ще ходи 2 пъти седмично на детска по половин ден, което ще ни струва седмично по 54 паунда и докато съм на курс в целодневни седмици. Седмично градината ще струва 162 паунда. Докато не работя аз няма смисъл да я пусна да е цяла седмица, но пък тази градина е по евтина от други които бях гледала в началото на годината и дори да мине на целодневно, ако аз започна работа мисля че ще ни се вържат сметките.
Мисълта ми е първо виж какви градини имаш оклоло вас, какво предлагат като работно време и такси и прецени какво да правите. Нашата градина е от 7 до 7.

# 35
  • Варна
Да се запиша и аз да следя Wink

# 36
  • ENGLAND
Момичета, може да се каже че има някакъв успех моята одисея с лекатствата, рецептите и докторите. Изписа ми и двете лекарства, но в двойна доза. Дълго е за обяснение защо и как не съм видяла. Сега почвам консултации по колко да вземам.

Ронка писах ти на лични.

# 37
# 38
Много го мисля аз за детска или чайлдмейдър. Но мн скъпо ми се вижда. Мъжа ми няма хубава работа и аз все още не работя,ама майчинството ми свърши. Малкия е на 11 м.. Не знам и аз кво да правим.. Парите свършват.. Чудя се и се мая,а мъжа ми хич не му дреме..

Няма страшно. Привери какви са вариантите около вас като възможност за почване на градина, условията и таксите им. Като намериш работа, записваш детето и започваш. Дори да си на минимална, а то по цял ден, пак остава някаква малка сума за семейния бюджет.
Аз започнах работа седмица след интервюто-през това време записах дребния на градина и ходи 3 пъти да свиква. Вече над 2г е там и като му се полагат безплатни часове, таксите намаляват😉

Честит празник! Хубаво е човек да смесва няколко култури, повече поводи за празник има🤗

Дорет, много се радвам, че са ти изписали лекарството. Дано скоро имаш и тукашна диагноза, за да влезе всичко в ред и да си по-спокойна!

Ние нито сме украсявали за Хелоуин, нито сме обикаляли. Партито в училище на този етап му е предостатъчно.
В интерес на истината, почти нямаше украсени къщи по улиците. Даже на нашата-нито една.

# 39
  • някъде
Здравейте, момичета!
Въпросът ми е малко странен, но все пак някои от вас имат наблюдения върху учебния процес...- Дете, което е с основни познания по английски, би ли могло да започне 8-ми клас там? Четох, че ако не се справи през годината, на следващата би могло да повтаря отново класа.

# 40
  • Bristol
Здравей, Диди. Практика повтаряне на клас в Англия няма. Ще си е с наборите, но ще бъде в най-ниските сетове по предметите, докато навакса малко с езика. Има практика и да ги изтеглят от определени часове, за да учат английски с индивидуален учител.

# 41
  • някъде
Значи не е невъзможно да се справи и да навакса? Познати ми казаха, че там не ги натискат с учене и домашни, както е в Бг. Защото тук ми се струва, че е невъзможно да дойде да учи дете, което е пропуснало началните класове.
Все още сме далеч от заминаването, но училището е едно от нещата, които ме притесняват.

# 42
  • Bristol
Не е невъзможно да навакса и си учи с наборите. Ако и вие може да помагате допълнително в къщи, още по-добре Simple Smile

# 43
  • някъде
Опитвам се, и на школа ходи, но много го мързи.

# 44
  • Bristol
Опитвам се, и на школа ходи, но много го мързи.
Като мотивация трябва да му напомните, че ако живее тук и не владее на прилично ниво езика, ще му е трудно за социализация. А той иска ли да живее в Англия?

Общи условия

Активация на акаунт