Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 154
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Направо ви завиждам за слъцето. При нас дъжд, дъжд, дъждец, порой, вятър, студ, облаци и тн. Сняг не вали, а ако случайно стане, ще е 1-2 см и тогава никой няма да може са отиде на работа, всичко че ае парализира 😂😂😂. Но то и ме вали, така че няма проблем.

И аз се радвам за принца, ама поне можеха един банк холидей да отпуснат 😜

# 346
Попринцип много много новини не гледам, но следя заглавия във Фейсбук, имам и български и английски. Обикновено ако не е нещо по-съществено ги подминавам и ме обръщам внимание. Обаче сега така много да ме дразнят като само за Бойко пишат, за самолета му и как танцувал със саби. Все едно това е най-важният нещо и няма какво друго какво да напишат.

# 347
  • UK
А за Росен Плевнелиев и тв водещата не пишат ли? Simple Smile Аз от фейсбук разбрах за тях.

# 348
  • UK
Я, водеща?
Майка ми пристигна в Бритиш преди около месец и каза че е пътувала с Плевнелиев и някаква руса мадама.
Днес при нас много студено и сняг видях на обяд, развълнувах се като дете.

# 349
GreenP, руса е.

Цял ден и тук вали сняг. По едно време стана съвсем истинска зимна буря. Но обърна на дъжд после и сега има малко останал сняг по тревата и къщите. Детето е във възторг. Правили са снежен човек в училище. Замеряли са се със снежни топки. А мен повече ме притеснява пътната обстановка. Нощес като паднат градусите и утре ще е...

# 350
  • Истински се вижда само със сърцето.
Плевневлиев има връзка със синоптичката Деси Банова Simple Smile

При нас в момента вали сняг, а гледах снимки от Йорк където даже е побеляло Simple Smile

# 351
  • Манчестър
А за Росен Плевнелиев и тв водещата не пишат ли? Simple Smile Аз от фейсбук разбрах за тях.

Синоптичка моля . Чудя се Що ли не се хвана с някоя простосмъртна като мен😀

# 352
Плевневлиев има връзка със синоптичката Деси Банова Simple Smile

При нас в момента вали сняг, а гледах снимки от Йорк където даже е побеляло Simple Smile

Тук натрупа за броени минути. На обяд вече имаше 4-5 пръста сняг. Чак не можех да повярвам.
2015 зимата беше същото, но тогава си бях у нас и едва дочаках детето да се събуди, за да излезем да играем в снега.

# 353
  • Стара Загора. Три чучура-юг - Derby
Здравейте. И тук при нас е един голям студ. Вече трети месец се боря с истинки и не знам какво да правя и къде греша. Два пъти бях на антибиотик,мъдрец ми извадиха ,но грипът не ме напуска...зя жалост. Едно почти непрестанно главоболиеи кашлица. Колкото пъти отида при джи пито,все различни лекари,едната ми изписа антидепресанти,другата бетахистамин  за ушна инфекция ,а третият - парацетамол. Добре, че приятелка се смили и ми даде от нейните антибиотични запаси та си излекувах ушната инфекция. Но сега 2,3 седмици след това , отново се чувствам зле и съм истинала. Моля ви , дайте съвет или изпитан метод за повишаване и засилване на имунитета ,особено в зимни английски условия, а може и целогодишно. Не бих възразила и на съвети относно детски имунитет също. Благодаря ви сърдечно.

# 354
  • Bristol
Много обичам сняг! Но при нас е сух студ и сняг няма. През деня слънце, сега звезди и луна Simple Smile Засякох се на гарата с познат и минахме по едни горски пътеки с колелата, през които не минавам, когато е тъмно и съм сама. По едно време обаче забуксувахме и позатънахме в калта... А аз си мислех, че е достатъчно студено и земята е твърда.

# 355
Моля ви , дайте съвет или изпитан метод за повишаване и засилване на имунитета ,особено в зимни английски условия, а може и целогодишно. Не бих възразила и на съвети относно детски имунитет също. Благодаря ви сърдечно.

Преди години заради тежки бъбречни проблеми ми се срина имунитета. Тогавашната ЛЛ ми изписа по схема Биозин да пия и ми спря всичко млечно и тестяно от менюто, защото създавали среда за бързото развитие на бацилите. След този курс на диета с имуностимулатора не съм боледувала повече от течащ нос с прилежащата му лека кашлица и то обикновено на пролет.

Лично аз залагам на закаляването и на добрата храна. На тези температури детето носи само една памучна тънка блуза под зимното яке. При всякакви метеорологични условия сме на вън. Преди две седмици изкарахме целия ден в събота и няколко часа нощта в неделя на 3-4 градуса с вятър. Никога не съм го ограничавала и от среща с хора дори и болни, стига да не е вирусно. У дома градусите са между 19 и 21, той ходи по гащи и тениска.

От сърце ви желая да сте здрави!

Някой друг да прави Elf on the shelf? Нашият вече пристигна и започва щурото броене до Коледа.

# 356
  • UK
Pampers, какво му правиш на елфа? Гледам по магазините продават навсякъде едни комплекти елф-играчка с книжка, нищо интересно не ми се видяха, ти за друго ли говориш?

Няма сняг при нас, няма.... Прехвърча веднъж-дваж и край.

# 357
И аз съм за Биозин страхотен продукт мъжа ми винаги когато си дойдеше в БГ хващаше някой бацил сигурно още от летището последно си беше дошъл за около 6 месеца и 5 от тях беше болен чак до болница стигнахме беше му писнало и накрая започна да пие биозин и от тогава нищо му няма давам го и на детето.
Трябва ли да превеждам на детето имунизацийте преди да дойда в УК ще ми ги искат ли някъде.

# 358
Моля ви , дайте съвет или изпитан метод за повишаване и засилване на имунитета ,особено в зимни английски условия, а може и целогодишно. Не бих възразила и на съвети относно детски имунитет също. Благодаря ви сърдечно.

Като видях, че Pampers е писала за Биозина, се присетих, че ЛЛ ни е изписвала Биозин Кидс за детето. Правилната диета (хранене) също си мисля, че има голямо значение за баланса на микрофлората в един организъм и имунната му система. Профилактично като хранителна добавка освен витамини, взимаме и пробиотици (а при прием на антибиотик - задължително!)

Надявам се да се преборите по-бързо.

# 359
  • постоянно
Момичета , успях да взема билети за една от любимите групи на ММ- не мога да повярвам  Hug

за засилване на имунната система  мед и джинжифил - ще се опитам да намеря рецептата .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт