Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 153
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • York
Сняг имахме доста вчера. Беше си зимна приказка. Аз се радвах като малко дете, и снежна топка направих, та и кофата за боклук си целнах  Laughing Все още дори има сняго-лед в по - сенчестите части на градината.
Нашата черна серия продължава - сега ни се развали хладилника....
Добре, че утре вечер ще излизам малко по женски та да се отърся от всичката помия напоследък.
Липсва ми в темата неоткрития филмов сценарист  hahaha

her, коя е групата?

# 361
  • UK
Момичета , успях да взема билети за една от любимите групи на ММ- не мога да повярвам  Hug
Честито! Името на групата как пропусна да споменеш? Simple Smile

# 362
Супер за билетите! Аз в такава еуфория бях лятото като се доредих за Ед Шийран😂.

Искат ги имунизациите. Вкарват ги в тукашния картон на детето. Трябва да пише на коя дата за какво е бита ваксината(не търговското й име, а болестта)

ponqkoga, айде едно коледно чудо да ви връхлети и да оправи всичкии поразии!

Дядо Коледа праща елфа да следи слушат ли децата. И на 24ти се прибира да рапортува.
Всеки ден го хващате в крачка-прави бели, номера на децата, носи им подаръци, задава им задачи. В нета има много идеи (предполагам и в книжката). Голяма забава пада. Първата година всичките ми приятели чакаха с нетърпение да качвам снимки да гледат елфът какви ги е сътворил. А на следващата година половината почнаха и те да го разиграват, даже и двойки без деца си правят номера😂

# 363
  • постоянно
Момичета , групата е Echo and the bunny men. Вземах Вип билети ( първите осем реда до сцената ) . ММ ще е много доволен . Аз смятам да букна един хотел до Филхармонията и да се наслаждавам на Булринга докато моите гледат концерта. А в неделя ще се разходим  преди да се приберем . Това Май 2018 така , че време много , но билетите са факт  Heart Eyes Heart Eyes

Елфове не правя- наистина нямам време за това. Но го изненадахме с адвент на Лего Стар Уорс както всяка година , след като първоначално ММ му беше вземал такъв на Поу Патрол ха ха ха ( за бъзик )  Joy

# 364
Супер си го наместила плана! Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно.

Моят като върл фен на Пау Патрул никак няма да откаже един такъв😂
И аз нямам никакво време, но се нагърбвам заради коледния дух. Иначе никакъв няма да го има. Снощи зарязах всичко и седнах да умувам коледното меню и да запазвам поръчка за доставка от Асда. Ами то всичко заето!😲Добре, че имаше останал един слот за 23-ти вечерта от 9 до 11. Шапка им свалям за ранното планиране!

# 365
  • Bristol
И аз резервирах слот преди няколко дни. Но нямаше за 23 сутринта, а тогава ми е най-удобното време и реших да резервирам за pick up, между 8 и 9 сутринта Simple Smile
Този елф го открих, когато децата бяха по-големи, но е хубава идея и за възрастни и за големи деца. Всеки един от семейството може да измисля ситуации и сценарии, само трябва да си набележите дните, за да не стане объркване Simple Smile

# 366
  • На острова
Аз направих два номера с Елф-а тази седмица да пробвам и малкия, който никак не е малък, на 8 е нали, се на*ка от страх. В страшни филми влезе, щял да му направи нещо през нощта, дойде и спа при нас. Явно нещо са се лъгали в училище, даже е ютуб гледал дали няма чип?! вътре... Първият номер беше, че му разхвърля всички чорапи от шкафа по земята, самият Елф стърчеше с крака от празния шкаф, и мъжът ми уж го изхвърли, а на следващия ден го бях захванала за огледалото в банята и с червило написах I am back 😆 Ок, малко, крийпи, ама мислех, че е узрял. Както и да е, няма вече Елф он шелф.

За имунитет пием всяка сутрин с малкия клеева тинктура - аз по 20, той по 10 капки. И той ходи супер леко облечен.

# 367
Момичета, дайте моля някакви идеи за Коледното меню!
 За Бъдни вечер съм го измислила, но за Коледа се чудя още какво да е.

# 368
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние ще имаме телешко печено. Гарнитура не съм и решила още, може би сотирани картофи или картофи печени със розмарин. Баклава за десерт.

# 369
Моите си чакат капамата за Коледа, че по друго време не ми се занимава....

# 370
Поръчах свински пържоли и пилешко. Още не знам кое ще е точно на Коледа. Пържолите ги правя с гъби и масло в гювеч/йенско.

Миа, дано да не изпадам във вашата ситуация. Миличкият, кой знае с какво са го наплашили....
У нас е голяма еуфория. Сутринта го сгащи да играе бинго с костенурките нинджа и се включи и той. После им носи и други игри да играят. За утре съм намислила да редят елхата.

# 371
  • Leeds, UK
Здравейте. Бях доста заета и още съм, сега е сезонът на тренингите на работа и отделно GCSE -то и NVQ-to. Миналия месец бяхме неприятно изненадани на работата, че фирмата -собственик е в процес на администрация. Фалирали са след 30 години в бизнеса заради некадърен управител. Сега временно ни стопанисва друга фирма по договор за 12 месеца и ни продават. Какво и как ще се случи, не сме наясно изобщо и сме доста притеснени. Тъкмо си свикнах 3 г. си работя там, на 20 Мин от нас пеша ми е. Организирала съм си ежедневието и за ученика да го взимам и водя на училище. Хич не ми е коледно нещо. Има много време уж, те сега започнаха да текат 12-то месеца, ама... Тъкмо си закрепих косопада и сега пак нов стрес..

# 372
Ние ще имаме телешко печено. Гарнитура не съм и решила още, може би сотирани картофи или картофи печени със розмарин. Баклава за десерт.
Аз клоня към пуешко, но не пълнена пуйка, а печено пуешко филе. Но се опасявам да не стане много сухо.
За  десерт мисля да е чийзкейк с боровинки. Обичам баклава, но не ми се занимава, а нямам турски магазин на близо.

# 373
  • Истински се вижда само със сърцето.
Преди продаваха обезкостен пуешки бут, доста вкусно ставаше печено, но ако е филе само не знам как става печено.

Аз си правя баклавата, не е трудоемко, само време да има човек Simple Smile

# 374
  • някъде в орбита...
В семейството ни Бъдни вечер винаги е бил по-важния, така че над това се концентрирам. Коледата обикновено е малко "пашитен" ден и действаме без план и график (за ужас на някои роднини Satisfied)

Общи условия

Активация на акаунт