Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 162
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
  • Истински се вижда само със сърцето.
А Бъдни вечер няма какво да я мисля Simple Smile там си знам ястията, чакам сушени чушки от майка ми и от нейният боб, кисело зеле си направихме и тази година, така че само трябва да сготвя за трима Simple Smile
Предният ден съм рожденничка, ако времето не е супер гадно съм планирала разходка и фермерски пазар Simple Smile. Да сме здрави само!

# 376
  • Leeds, UK
Аз ще правя сърмички с кисело зеле, боб на фурна, ориз с праз и маслини, ябълков щрудел, все любими неща в семейството. За 25-ти капама в гювеча. Баклавата я правя за Нова година.

# 377
Happy Bella, дано всичко се оправи и да можеш бързо да намериш друга фирма.
Поздрави от не толкова студена днес България. Днес пристигнахме и минахме по центъра с колата. Както и свекито каза, много малко коледна украса, само тук там на някои места. Може и да поокрасят по-натам или пък точно откъдето сме минали да няма много (паветата, президенството и тоя регион). Дават го да вали тия дни сняг, дано понатрупа та и дребното да види сняг.

# 378
  • постоянно
Момичета , ако някой търси транспорт на багаж до България мога да препоръчам едно момче , което ползвам . Даже сега ще заминава на 10 ти ако някой се интересува .
Не го правя с цел реклама , а да помогна ако някой има нужда .
За Коледа ще имаме домашно пиле , телешко и все коледни добавки както си му е редът .
Всички подаръци съм купила и вече опакована 😜

# 379
Момичета , ако някой търси транспорт на багаж до България мога да препоръчам едно момче , което ползвам .
АЗ АЗ АЗ! Flowers Hibiscus
Пратих вече коледните подаръци, но 2 пъти в годината разменяме пратки в двете посоки, та ще ми е много от полза. Тази година ползвах Interparcel и да видим как ще се справят. Аз за в страната съм много доволна. Пък и дадоха най-ниска цена. Излезе ми £2/кг от врата до врата.

Ronka12, хубаво да си изкарате! И дано се насладите на сняг!
Тук днес е над 10 градуса, слънце и няма вече никакъв помен от снега за моя радост.

Гледам съседите почнаха да украсяват вече къщите. Аз планувам да украсявам, но само вътре идната седмица.

InaV, и аз съм така. Обикновено на Коледа обикаляме приятели и роднини да се видим и поздравим за празника.

monii, аз за да не стават сухи месата винаги ги оставям да пренощуват в марината и после ги готвя или в йенско, или под фолио или в мултикукъра под налягане. Ако са на хапки, първо ги задушавам малко и този бял филм, който образуват, ги държи сочни отвътре.  

Happy Bella, много съжалявам за случващото се. Дано успееш да намериш нова работа с по-добри условия от тази или да ви продадат заедно с персонала и да си запазите работните места!

# 380
  • Bristol
Happy Bella, започни да се оглежда за работа след Нова Година. Обикновено от края на януари пазарът се раздвижва. Всяко зло за добро е казал народа. Късмет и се опитай да се успокоиш!

На мен голямото готвене ми е на Бъни вечер. За Коледа свинско или пуйка. Тази година ще е пуйка, но си я пълня с нашенски пълнеж, ориз, гъби и чубрица Simple Smile За десерт ще имам коледен пудинг, на колега жена му прави в къщи и за мен забърква един малък. Аз предпочитам да си го купя и да не ангажирам никого,  но колегата много държи да ми дадат домашно направен Simple Smile

# 381
  • Великобритания
Хер и аз искам , искам да пратя едно колетче до 15 кг , ама е до Варна , та дали и как става

# 382
Коледа не е времето, когато ми се експериментират нови и различни рецепти. Съвсем стандартно ще заложа на свинското. Ако намеря кисело зеле, ще е свинско с кисело зеле, ако не - на кебап. Ще направя домашна руска салата, която е достатъчна играчка за моя мързел. И вече някакви по-бързи неща. Десертът ще е сигурно готов чийзкейк, освен ако дъщеря ми не настоява да правя торта, че да я украсява. Но преди това ще е украсявала джинджифилови сладки и се надявам да ѝ е минал мерака. Единственото, което искам да се пробвам е домашна питка. В България нямах време, пък и имаше баби, които я правят хубава, в предната квартира пък не можех да разчитам на фурната, сега имам време, фурна, плот...
Елхата сме украсили, лампички светят из стаите... Изкушвам се за едни външни лампички със соларна батерия, но докато им се чудя, може и да се обезмисли поръчката им.Simple Smile

Бела, неприятно е, но имаш време за реакция. Пък и може да е за хубаво. Успех и късмет!

# 383
  • Leeds, UK
Благодаря на всички за подкрепата. Имам време поне около 10 месеца, тъй като фирмата има ангажимент към нас 12 месеца. Аз съм сениор в care home. Пълни сме с клиенти 95%, имаме много позитивни отзиви от всички клиенти, семейства и организации. Надявам се скоро да ни купят. Стискайте палци! Даже повишиха и заплащането на час, ако работиш overtime с по 2,50£./час. Аз си натискам парцалите и уча да си повишавам квалификацията.

# 384
Здравейте! Аз имам въпросчета към вас
1. Може ли да ми кажете от кои мобилни оператори сте доволни?
2. Мога ли да си купя  нещо като карта ваучер, като Прима да речем, и с нея да си купя и телефон?

Благодаря Simple Smile

# 385
Снощи украсихме къщата ние. Сложихме много лампички отвън,купихме и лазерен прожектор и осветява цялата къща,лампички по прозорците,абе светим  Simple Smile  За съжаление на нашата улица само ние сме украсили.
  При нас сух студ,прехвърча онзи ден за малко сняг,даже не успя да натрупа.
  Ние сме на Три мобайл,но не съм кой-знае колко доволна. На много места нямат обхват.
  Знаете ли,втори януари официално работен ден ли е или не. Децата започват училище на трети,но за останалите...?

# 386
https://www.gov.uk/bank-holidays
Работен ден е 2-ри. Иначе за нашето училище 2-ри също е инсет дей и децата почват от 3-ти. Само на мен ли ми се струва, че тази година коледната ваканция е много къса?

Аз съм с Lycamobile. При първия ми полет насам с Уиз в самолета подарявах техни сим карти и така си ги "избрах". Имат прилични планове, добро покритие, доволна съм. Но нямам кой знае каква база за сравнение. ММ е с О2. Не виждам съществена разлика в покритието, поне за районите, в които имаме опит.

# 387
И аз съм на Lycamobile. Имам хубав Интернет, изгоден план за разговори с Европа и тук. ММ беше на ЕЕ, после мина на  TalkTalk - и с двата проблеми.  Сега се премести на моя оператор и е с предплатена карта.

# 388
  • Истински се вижда само със сърцето.
Работен е 2ри, ММ е на работа и градината на детето отваря тогава след празниците.

Аз ползвам Лебара, ММ и е на О2 и аз като Блу разлика в покритието не виждам.

# 389
Благодаря! А мога ли да си купя  нещо като карта ваучер, като Прима да речем, и с нея да си купя и телефон?

Общи условия

Активация на акаунт