Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 166
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • Оптимист по принуда
Украсихме, коледно е вкъщи.
Купихме елха от Икеа за £25 - голяма, много кичеста и ароматна. Дават и ваучер за £20 при закупуването на дръвче.
Направих адвент календар на малката от червени пластмасови чашки с подаръче и treat вътре. Голяма радост. Grinning
Ще имаме гости от Б-я за празниците - кажете ми как може билетът от София да е €9.99 на 21.12, а от тук за София за същата дата да е стотици лири? Затова решихме, че не можем да си идем при близките, но можем да си взем близките при нас.

# 391
  • Bristol
Lycamobile не е ли на О2 мрежата?
Който и оператор да избереш, гледай да ползва мрежата на О2 или Vodafone, те са с най-добро покритие. Вече зависи какви са им договореностите с Vodafone и О2, не всички  сървиси може да са достъпни, но поне покритието за телефонни разговори е същото.

# 392
Lycamobile не е ли на О2 мрежата?
Така било. ММ трябва да ми го е казвал, но съм го сложила на такова място в буфера, че съм го изтрила при първа възможност.

# 393
  • UK
https://www.gov.uk/bank-holidays
Работен ден е 2-ри. Иначе за нашето училище 2-ри също е инсет дей и децата почват от 3-ти. Само на мен ли ми се струва, че тази година коледната ваканция е много къса?
Ние ще почиваме две седмици, на училище сме в понеделник на 8.01., но през октомври почивахме само една седмица.

СладуРади, телефон може да се купи с предплатена карта и ваучер, гледай по сайтовете офертите pay as you go. Примерно тук:
https://www.carphonewarehouse.com/mobiles/pay-as-you-go.html

# 394
Работен ден е 2-ри. Иначе за нашето училище 2-ри също е инсет дей и децата почват от 3-ти. Само на мен ли ми се струва, че тази година коледната ваканция е много къса?
Ние ще почиваме две седмици, на училище сме в понеделник на 8.01., но през октомври почивахме само една седмица.

Сега погледнах, вярно, че има огромна разлика между вашето и нашето каунти. Аз грубо знаех, че халфтърмовете са по една седмица, а коледната и великденската ваканция - по 2, като февруарския халфтърм е "по-плаващ". И вече ако училището даде някой ден допълнително... 
Затова някой тук като пита за ваканциите се учудвам  -  по-лесно и по-вярна информация ще получи от сайта на училището си.

# 395
  • На острова
И при нас 2-ри е инсет, 3-ти на у-ще. Гледам винаги сайта на у-щето.

ХепиБела, дано всичко е наред с работата! Разбирам безпокойството ти, но нека притесненията ти останат безпочвени! 🤞

# 396
И при нас училищата почват на 8-ми.
Само аз ли не съм украсила още?! Anguished Тези дни ще гледам да извадя елхата.

# 397
  • UK
Аз не съм украсила още, така де, днес започнах, но съм на етап лампи на елхата още. Аз имам изкуствена франкен-елха, която всъщност е пет големи изкуствени елхи, събрани в една, и само сглобяването й днес ми отне над пет часа, обаче е висока до тавана и стана много хубава. Само трябва да я украся. След елхата аз си нареждам нещата по малко, не бързам всичко да изкарам наведнъж, понякога и преправям, като не съм доволна.

# 398
  • постоянно
И аз  не съм , елхата ще купуваме към 15 ти , истинска , и я държа до 7 януари поне . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
  • някъде в орбита...
Ние имаме една огромна елха (изкуствена) до тавана, и съответно отнема време украсяването. За това го правим в първия свободен ден след 1ви декември. Тази година това ще е 9ти. Общо взето си е семейно събитие, дори котак го приема сериозно Bowtie

# 400
Момичета, почерпете се виртуално за рождения ден на дъщеричката ми, която днес става на 2.

# 401
  • На острова
Ronka, да е жива и здрава дъщеричката ти 🎉🎊🎂💞🎈

Аз таЗи година украсих на 21-ви Ноември. Хубавко ми е, особено като има и малки дечица в къщата, ми е кеф от рано да я спретна украсата. Докупувам това-онова като се сетя. За първа година много, много си харесвам декорацията по стената 😍🎄

# 402
Ронка, хубав празник да имате! Да е много здрава малката!

# 403

СладуРади, телефон може да се купи с предплатена карта и ваучер, гледай по сайтовете офертите pay as you go. Примерно тук:
https://www.carphonewarehouse.com/mobiles/pay-as-you-go.html

Благодаря ти :*

# 404
Тази година се местим точно преди Коледа и май няма да украсявам изобщо Sad. И големият ми хубавец е последна година. От 11-ти започва Mock exams и после GSCE. Aз ще получа нервна криза, а той е най-спокойното същество в Галактиката.

Общи условия

Активация на акаунт