Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 77 838
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Да ви питам спешно, откъде мога да принтирам готови, написани късмети за баница? Не намирам нищо хубаво в гугъл, аз нямам никакво въображение, а ми трябват и повече, да речем минимум 15, най-добре 20. 

# 601
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дежи гледах скоро едни много готини, но направени като игра, ако искаш да потърся линка.

Ето ги http://towerwitch.blogspot.co.uk/2013/11/blog-post_30.html?m=1

И тези от една тема тук в мамата:
Скрит текст:
1. В уютна къща догодина, ще посрещнеш новата година!

2. Утешителна награда:учението на теб се пада!
Ще те зарадва жест красив и мил - ще се качиш на нов автомобил!

3. Стига ти тая награда- парата на теб се пада!

4. Ще бъде Коледа красива, годината за теб- щастлива!

5. Ще завилнее пак душата, любов ще ти подкоси краката!

6. Плюй си на петите и далече беж, че очаква те годеж!

7. Голям късмет избра си, браво, ще се радваш на отлично здраве!

8. Малко юначе в къщата ще плаче!

9. Кариера чакай ти - ще летиш из висини!

10. Голям късмет – през новата година!
Чака те живот с мнооого мед!

11. Цяяяла година
ще имаш хляб за двамина!

12. Приятел нов ще си намериш
да, но ако спреш да се звериш!

13. Очаква ни Коледа красива!
И мноого щастлива година!

14. Не хвърляй късмета си на боклука
и ще имаш голяяяма сполука!

15. Сериозен курс ти предстои,
с игри и танци до зори!

16. За целувки бленуваш ти,
ще ги получиш,
само до сладкарницата отскочи!

17. Нова къща за теб ще има,
и ще живеете в нея двамина-трима-четирима!

18. Голяма компания,
купон до зори,
това е късметът ти,
не го губи!

19. Здраве и Здравец
са твоят късмет!

20. Ученето продължава,
успешен край скоро се задава!

21. За шефски пост се приготви!
Е, пак ще бачкаш до зори ...

22. За нова работа се стягай!
И от късмета си не бягай

23. Годината започва вече -
ще стигнеш в нея надалече.

24. Не се шегувам - ти печелиш:
късмета скоро ще намериш.

25. Ще бъде Коледа красива,
годината за теб - щастлива.

26. Дано наистина да ми се връща:
ще заживееш в нова къща.

27. С успех във спорта ще сполучиш.
Тренирай - и ще ти се случи.

28. Щом клончето от дрян се падна, знай -
от здравето не ще избягаш, май!

29. Пътуване до тайнствена страна,
ще имаш през годината добра.

30. Метличка - като домакиня,
ще шеташ цялата година!

31. Тук няма искаш и не щеш -
във службата ще порастеш!

32. Внезапно, като гръм във ясен ден,
от любовта ще си сразен!

33. Със детски рев се уреди,
за щастие или беди!

34. Стегни багажа!С комплимент -
печелите апартамент!

35. Хазартът е във твойта кръв,
при тез игри ще бъдеш пръв!

И още малко Simple Smile https://doo.bg/kysmeti-za-banica/

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 01:59 от Илейн :)

# 602
  • Bristol
И аз ще търся идеи, но ще ги нагодя според нашите желания и не много трудни изречения, за да могат децата сами да ги прочетат и разберат 🤣
Аз питам моите какво искат да им се случи следващата година и това слагам като късмет. После кой каквото изтегли.
Мъжът една година много искаше нов телевизор, а аз бях против, защото старият си беше ок. Но ми писна от неговото бръщолевене за телевизор и сложих един телевизор в баницата на майтап. Първият късмет, който мъжът изтегли, беше телевизора и още същия ден беше закупен 😂 Аз искам ново колело сега, мъжът кола, синът ще търси работа, трета година му е в унито... Имам идеи Wink

# 603
При нас и ЛЛ са под всякаква критика, дори нямаме 1 ЛЛ който да ни следи, а при който се паднем. И всичките 4 сърджарита ги направиха като 1, съответно може да ти дадат час в 1 сграда един път, на следващия може да е в другия край на града. Явно града трябва да се сменя 😂😂😂

# 604
  • някъде в орбита...
Ronka12, това е извратено Flushed
Скрит текст:
При нас е подобно - едно и също юридическо лице държи две клиники в съседни квартали, съответно едни и същи лекари и сестри са и на двете места. Но винаги ни питат с кой лекар сме - сами си избираме с кой искаме час, не е лотария. И винаги питат в коя клиника искаме. Все пак има хора, които не могат да пътуват, това да ви разкарват където им падне е ужасно...
Единствено не можем да изберем лекар, ако е нещо спешно - преглежда който е дежурен за деня, по един във всяка клиника.

# 605
  • UK
И моите са така сега, и като се обаждам за час, трябва да им звъня сто години. Обаче винаги имат имърджънси часове, понеже са толкова много клиники. Ако искам да видя определен лекар, си питам за него и когато има час - тогава.

# 606
  • Bristol
Нашият личен, ако искаме да го видим, трябва да чакаме с месеци. Иначе за спешно, който е свободен. Обикновено новите и млади приемат на спешно, а старите им кадри, като нашият личен, се занимават с различен тип пациенти 🤔 Едно време и личният ни приемаше по спешност, но последния път, когато го видях, беше спешен преглед за дъщерята, нямаше и две годинки тя тогава.

# 607
И аз като Мери все нагаждам късметите и сама ги измислям. И те все както трябва се наместват без да имам пръст
в това 😂 Миналата година ми се падна кола-напълно нелогично. Без да го планираме, така се наредиха нещата, че и с кола се сдобих и ми се наложи да шофирам ежедневно на дълги разстояния. Аз все се майтапя, че като правя късметите влагам магия и се сбъдват винаги вече 16 години 😂
Тази година обаче нямах никакво време за подготовка и набързо хванах някакви от нета. Да видим ще носят ли този магичен заряд като предните.

Пожелавам ви една страхотна нова година! Много здрава за вас и близките ви! И нека сбъдне най-съкровените ви мечти!

Поставяте ли си новогодишни цели?

# 608
За спешни случаи и ние имаме отден сайт на който се въртят различни доктори. Апоинтмънти дават само за 4 седмици напред, тел номер за всички е един и съответно, ако искаш нормален апоинтмънт трябва да звъниш след 10ч. И тогава се чака мин по 30, че и 40 мин ми се е случвало. Често дори след 5ч, след чакане от половин час и директно да ми затворят и да се наложи пак да набирам и пак да чакам. Цяла подигравка си станатова сърджари, уолк ин център нямаме и си е направо мъка.

Пожелавам ви една приятно изкарване на Нова година, аз незнам доколко ще успея да я изчакам, така ми се спи напоследък и заспивам още в 9ч.

# 609
  • Leeds, UK
Весело посрещане на Нова година, момичета. Изпратете старата подобаващо, а нека новата е пълна с късмет, здраве и щастие за всички! Аз съм нощна смяна довечера,  но планувам да си открадна 5 минутки в полунощ и да си я посрещна.За съжаление работя с колежка, която не заслужава да бъде поканена на интимното ми парти с кафе😁.

# 610
Щастлива и здрава Нова година на всички! HugHeart
Аз също работих снощи, но успях да се прибера 10 мин преди 12ч. Тежки смени са по празниците, дано мирясат малко и да глътна малко въздух тези дни. Макар, че за този ресторант няма делник и празник...

# 611
  • Bristol
За много години!

# 612
  • След завоя в дясно
Nature Boom За много години Момичета! Nature Boom

# 613
  • Манчестър
Честита Нова Година!!!!

# 614
Здрава и успешна 2018!

Общи условия