Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 77 837
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Честита Нова година и от мен!  bouquet

# 616
  • Истински се вижда само със сърцето.
За много години момичета  Hug Здраве и добър късмет да ви съпътстват през новата година Simple Smile

# 617
  • На острова
Честита нова година! Много здраве, щастие и успешни възможности ❤🎄

Ние бяхме букнали две вечери за НГ в Eastbourne, всичко много хубаво, ама ни съсипа от дъжд и вятър, ни да се разходиш по хубавата крайбрежна, ни нищо. То айде ние да мързелуваме и да се въргаляме с ММ по леглата цял ден, ама може ли да затвориш децата. Здраве да е и да ни върви по вода дето се вика. 😍

Не мога да превключа, че утре съм на работа. Поне на 3-ти трябваше.

# 618
Честита нова година, да сме живи и здрави.

Ное с ММ вчера посрещнахме българската нова година, слушахме президента от таблета и чухме и дунавското хоро. Обаче бяхме и двамата толкова изморени, та 10.30 си бяхме в леглото. В 12 часа само чух, че се гърми, но беше слаба работа, дори комшиите бяха доста тихи. Имаше повече фоерверки на бонфаър найт отколкото на нова година.
Дребното проспа всичко, дори и не мръдна.
Сутринта излязохме с нея на разходка, повечето къщи вече са си махнали украсата, до нас комшията като погледнах в 8.30 си беше махнал вече лампичките.

# 619
  • някъде в орбита...
Ние днес разчистихме украсата. Беше много хубаво с нея, но дребните същества не спряха да разнасят иглички и пайети/глитър (от играчките). И понеже утре съм на работа, решихме с мъжа днес да го свършим, да не се занимава сам после.

Фойерверките бяха на ниво, а аз много обичам такива неща, та съм доволна Simple Smile

И утре - работааааа Confounded

# 620
  • UK
И аз днес прибрах елхата, не мога да чакам до 5ти-6ти. Лампичките на прозорецане съм ги сваляла, а и всичките други неща ще ги махам едно по едно, всичката стъклария пълна с бял пясък ще отнеме няколко дни да се прибере.

# 621
Честита нова година, момичета!
Много здраве и късмет на вас и семействата ви!

# 622
  • Оптимист по принуда
За много години! Желая ви само здраве - на вас и всички около вас!

# 623
  • постоянно
За много Години момичета- на вас и вашите семейства пожелавам здраве , късмет и радости. Останалото е постижимо ! xxx

# 624
Как сте в първия работен ден от новата година? Или сте от късметлиите, които почиват до 8-ми?

# 625
  • някъде в орбита...
Мойто мъж почива до 8-ми, и сега ме е малко яд че и аз не си пуснах седмицата да съм вкъщи.
Но пък като за първа седмица в офиса не са ми сложили нищо в графика, така че се занимавам с неща дето много обичам. Обикновено всеки мениджър гледа да превари и да ми натика поне един клиент в графика, и време за любимата ми част не остава много. Как обаче сега стана така, незнам, а и не ме интересува - гледам да се наслаждавам Grin

# 626
Мойто мъж почива до 8-ми, и сега ме е малко яд че и аз не си пуснах седмицата да съм вкъщи.
И моят е така. Мисля догодина да се възползвам. Народът още почива. На работа е отчайващо спокойно, но поне се наслаждавам на липсата на трафик и пътувам по-малко от обикновено.

# 627
Трафикът не супер, но очаквам да се засили тоя дни, незнам децата кога се връщат на училище, но е някъде четвъртък-петък. При мас е лудница вече, докторите повечето са обратно на работа и си беше доста натоварен ден. Направо не ми се мисли какво ще е другата седмица.

# 628
  • След завоя в дясно
Моите деца едното днес се връща на училище другото утре, украсата махнахме още на 1-ви. Голямо мързелуване му ударихме покрай празницие, дивана се умори от нас.
Деня ми днес започна с хубава новина, получих емайл напомнящ ми че до следващата ваканция имам 6 седмици, има светлина в тунела Simple Smile

# 629
  • Bristol
Как сте в първия работен ден от новата година? Или сте от късметлиите, които почиват до 8-ми?
Трудно, но днес съм по-добре. Днес и трафика и във влака е по-натоварено,а на дъщерята й е първия учебен ден за тази година.
Чакам уикенда с нетърпение, в неделя имам планирана интересна дестинация за разходка.

Издуха ли ви вятъра снощи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт