Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 134
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • Leeds, UK
Честито, Рони. Да ви е жива и здрава!🎂🌸

# 406
  • някъде в орбита...
Ronka12, честит рожден ден на малката Kissing

# 407
  • постоянно
честит рожден ден на детенцето на Ронка 12- зиво , зрави и  много усмихнато !  bouquet

# 408
Честито, Ронка, да ви е жива и здрава дъщеричката и да си духне свещичките!

G&B, късмет и успех на детето, както и безпроблемно местене на семейството! Пък сигурно ще ти дойде и желанието за украса.

# 409
Благодаря ви много 😘😘😘

# 410
G&B, късмет и успех на детето, както и безпроблемно местене на семейството! Пък сигурно ще ти дойде и желанието за украса.
Блу, благодаря! Ще дойде, няма как. Тия дни ще ходя за жива елха и ще чака в градината, докато й дойде времето.

# 411
  • Leeds, UK

Това е къщата на един съсед, празнично украсена за Коледа.
Някои от фигурите се движат. Не се виждат много ясно, но са много красиви. Маняшка работа😁. А ако ви кажа как изглежда съседа, просто няма да повярвате

# 412
  • До хладилника, който обичам
Честита рожденичка, Ронка!

На GiffGaff харесвам много плановете аз. На мрежата на О2 са, добро покритие и много гъвкави, без обвързване, цените към български номера са 4 пенса на минута (за разлика от Водафон, които без конкретен план са почти 1 лира!)

За Коледа правя пуйка. Обикновено с кестени, стафиди/червени боровинки, ориз или зеле или картофи - според моментното желание.

Някой друг да прави Elf on the shelf? Нашият вече пристигна и започва щурото броене до Коледа.
Аз Simple Smile нашите дойдоха за трета поредна година. Повечето дни се местят от рафт на рафт, но от време на време правят бели. Тази сутрин бяха награбили шоколада на децата, даже бяха нагризали шоколадчето от коледния календар на малкото дете и то го прие много тежко (въпреки всичкия друг шоколад, който се появи с джуджетата!) За друг път ги предупредихме да не ѝ пипат шоколада, тя трудно дели храна Mr. Green

# 413
И тук имаме такива къщи. Голяма са атракция. Определно носят настроение.

На нас ни вдигат сметката за ток/газ от януари....да бяха изчали да минат празниците преди да ми сервират новината😂

Нашият елф вчера ни чакаше да се приберем с пълна купа пуканки. Дребният умря от кеф. И само повтаря как ще бъде nice, за да получи подарък и се мазни на елфа. Само дето никак не му се получава на детето. А дядо Коледа наистина вижда кой е непослушен-само неговия подарък не е пристигнал още и отворих диспут. 😂

# 414
  • След завоя в дясно
Бу не става ли много суха с кестени, всяка година се колебая дали да не е с кестени и накрая пак си я правя по моя начин-ориз, стафиди, моркиви и т.н

# 415
  • UK
Сори, ама много крийпи ми се струва този елф, ние спим, той мърсува из къщата, яде ни шоколадите и пуканките. Убедена съм, че моят шестгодишен ще се изплаши много и няма да смее до тоалетна да отиде сам довечера, да не се засекат някъде из къщата. Grin Иначе идеята е веселяшка!

Честит рожден ден на момиченцето на Ронка, да е жива и здрава!
Моята дъщеря има рожден ден след два дни, а отново е болна с температура, хрема и кашлици. Само преди две седмици изкара slapped cheek и пи антибиотик заради ушна инфекция.  

Happy Bella, надявам се да ти се подредят нещата успешно!

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 01:26 от dejie

# 416
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дежи да се оправя бързо детето  Hug

G&B да минава леко местенето и успех на детето  Hug

Тези елфове и на мен не ми допадат Simple Smile то и детето ми е малко, но и мен би ме уплашило Simple Smile

# 417
  • До хладилника, който обичам
Бу не става ли много суха с кестени, всяка година се колебая дали да не е с кестени и накрая пак си я правя по моя начин-ориз, стафиди, моркиви и т.н
Не слагам само кестени, има ориз, лук и прочее в плънката, плюс течност, сос от готвенето и вино.
За джуджето, има филмче The elf on the shelf, което обяснява какво прави то, анимационно детско. Първата година го гледахме и децата много се радваха, като дойде. Но преди това няколко години джудже пишеше писма на голямата около Коледа и тя просто реши, че е решило да ѝ се покаже Simple Smile

# 418
Честит празник момичета!
Здраво и усмихнато дете за Ронка!
dejie дано се размине на детенце и да има весел РД!
У дома днес е деня за украса. Около нас също има "манияшки" украсени къщи, на входа им има и кутия за дарения към някое чарити - много хора ходят да ги разглеждат и да се снимат.

# 419
  • Leeds, UK

Happy Bella, надявам се да ти се подредят нещата успешно!
[/quote]
Мерси, dejie🌸
В “манияшката” къща  на съседа живее дядо Коледа според сина ми. С бяла дълга коса и с бяла дълга брада е, същия благ поглед и ходи с бастун. Синът ми е твърдо убеден, че е той😁.

Общи условия

Активация на акаунт