Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 126
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • някъде в орбита...
С бяла дълга коса и с бяла дълга брада е, същия благ поглед и ходи с бастун. Синът ми е твърдо убеден, че е той😁.
Яко! Satisfied

# 421
  • Leeds, UK
Като нищо ще иде да го пита ! В тоя ред на мисли все отлагам да му кажа истината за дядо Коледа. Аз съм била на 8, когато ми казали, че няма дядо Мраз. Майка ми каза, че съм го приела доста добре и вика че съм й казала, че почти съм била сигурна, защото подаръците ми никога не били това, което съм искала😁.

# 422
Аз още вярвам в дядо Коледа. Много ми харесва отговорът на една медия на въпрос на момиченце съществува ли дядо Коледа. Някой ден, когато се усъмни, ще му го дам да го прочете. А сега съм поръчала книжката Как малкият Клаус стана дядо Коледа. Дано някой ден отидем и до Лапландия да го посетим. Миналата седмица гледах пакети от Лондон.
Като ученичка дори получих отговор от него на немски и още си пазя писмото да го навирам в носа на неверниците 😂

Аз въведох елфа, когато малкият тъкмо беше навършил 2г. Много го обича и го гушка постоянно и до днес(въпреки, че в оригинал не бива да се пипа).
Много ми и интересен тази година-хем вярва на елфа: "Защо ми е опекъл пуканки?", хем ме контрира: "Но той е играчка, мамо, не може да прави..."😂 Вчера надписвахме картички. Днес ще ни чака да украсяваме елхата.
Бу, не знаех за филмчето. Ще го издиря.

Всички болни бързо да оздравяват и да се радват на идните празници!

Много ми харесва идеята за даренията при разглеждане на украсените къщи.

Ако има именици, банкери и моряци-честит празник!

G&B, леко местене и много коледно настроение!

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 16:24 от Pampers

# 423
  • UK
Аз не си спомням някога да са ми казвали че има дядо Коледа, та да ми кажат, че няма. Аз обаче си вярвам в дядо Коледа, нищо не може да ме разубеди. Simple Smile

Елфа ми е крийпи и на мен.

# 424
  • Варна/UK
Здравейте!
Не съм писала от 2-3 месеца и е време да се "отчета" Ако помните, бях писала, че съм тук от август с детето, а мъжа ми които е с Южноафрикански паспорт чакаше family permit за да дойде и той. Вече сме заедно от 18.11. Мъжът ми на втората седмица започна работа и то това, което си търсеше/друго е, когато английския ти е майчин език / Simple Smile. За една седмица ходи на 2 интервюта, но прие първата му предложена работа, за да почне веднага.
Аз от септември съм доброволец в Barnardo's children's charity, a от понеделник започвам и работа в онлайн магазин като Customer Service/Stock Control. Ще работя по 20 часа седмично от понеделник до петък, което засега ме устройва. Пуснах над 30 CV-та, бях на 5 интервюта и от тях имах три предложения. На едното отказах, че ми беше трудно да стигна до работното си място, на второто предложение още чакам DBS и не знам кога ще стане. Но и това ще е вариант за допълнителни часове, защото с новата си работа ще имам възможност и за още часове  седмично. Детето се чувства прекрасно в училище. Има приятели, справя се добре с уроците. През януари ще ходи и на лагер с класа си за 5 дена. Малко да си починем един от друг  Mr. Green

# 425
Luska, много се радвам за вас! Все така да ви върви! Весели празници и стискам палци скоро другата работа да се уреди!

# 426
  • Cambridge, UK
на всички много поздравления, успехи и късмет, аз организирам сватба и ми идва да се гръмна

# 427
  • някъде в орбита...
usmifchica, ако това те успокоява, тук е по-лесно да се организира отколкото в Бг Yum

# 428
  • Cambridge, UK
хах, аз се опитвам от тук да организирам в БГ, което е възможно най-сложната и лоша комбинация хаха

# 429
  • Манчестър
хах, аз се опитвам от тук да организирам в БГ, което е възможно най-сложната и лоша комбинация хаха

Ааа, поне ще се разбереш на български.

Моята я организирах от Англия в Шотландия (Highlands). Всичко, хотел, ресторант, меню, украса, музика ( дуо за ирландска музика)..т.н. .....по телефон , писма и тук там емайл. Всички останаха доволни,нашето малко стана три дни яли, пили и веселили...😀

Пожелавам ти успех с организацията...

# 430
# 431
  • някъде в орбита...
Вярно малко оплетено Laughing
Надявам се всичко да мине гладко Two HeartsTwo Hearts

# 432
  • София
Здравейте, моля ви за бърз съвет! Снаха ми е в Worthing в момента за кратко. Можете ли да ме посъветвате какви изгодни подаръци за децата / момче на 11 г и момиче на 9 г/ може да вземе от там?! Дали някъде има намаление, или нещо като идея... предполагам вече сте купили коледните подаръци. Или нещо на летището?
Знам, че въпросът е странен, но може да има късмет.
Благодаря предварително и весели празници на всички!

# 433
  • София
Да допълня... момчето обича да се занимава с компютри. Момичето тренира художествена гимнастика. Може да не са в тази връзка.

# 434
  • Leeds, UK
Ами тя най-добре си ги познава с какви интереси са, освен тези, които си посочила. Аз на моя син купих безжични слушалки и магнитни топченца в 6 цвята, те се водят антистрес терапия, та и аз ще си играя с тях. Може и 3Д писалки. За момичета има хубави комплекти за нокти да си рисува и лепи, комплекти за бижута, глави на кукли с коси с всички принадлежности за прически. Аз мога и сега да си играя с тях, нищо, че съм на 40.😁 Много са красиви и не са скъпи. Светещи връзки за маратонки, дрехи с любими герои, някои настолни интересни игри, подходящи за възрастта им. В града сигурно има шопинг център и по това време са изгодни нещата. Друго не се сещам за момента.

Общи условия

Активация на акаунт