Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 095
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Весели празници! Здраве и късмет!

# 541
  • някъде в орбита...
Весели празници Simple Smile

# 542
  • Bristol
Честито Рождество!
Весели празници!
Не  се престаравайте с готвенето и шетането, отдайте се на празничното настроение, подаръците и близките хора до вас!
И да ви се падне парата от питката!
Хубаво пожелание Simple Smile Дъщерята изтегли парата.

# 543
  • Пазарджик/Лондон
Весели празници!

# 544
Весела Коледа, момичета!

# 545
Весела Коледа на вас и любимите ви хора! Бъдете здрави!!!

# 546
  • UK
Весела Коледа, момичета!
Обичайте се!

# 547
  • На острова
Честита Коледа! Бъдете здрави и мирни 🎄❤

Ние изкарахме Бъдни Вечер в самолета за насам 😀, чудесен завършек на ваканцията ни. Но пък тук свекърите се бяха постарали и ни чакаше пуйка и домашна руска салата, които след постите ми се сториха невероятно вкусни.

Подаръците вече чакаха под елхата и изкарахме деня в разопаковане, хапване, дремване и коледни филми. Като и в пренастройване след джет лаг-а 🙃

Весело изкарване на Новата година 😊

# 548
  • Истински се вижда само със сърцето.
Момичета дайте съвет Simple Smile Малката е с конюктивит от вчера, тук изписват ли някакви капки в такива случаи и ако да къде да отида - в спектасейвърс или в аптека директно да попитам или при личния лекар?

# 549
На дъщеря ми са ѝ изписвали капки с АБ за конюнктивит тук. Беше почти на 5. Не помня вече в събота или неделя започна леко и до понеделник докато я заведа при ЛЛ, за половин час буквално ѝ залепваха очите от секрет.

# 550
Момичета дайте съвет Simple Smile Малката е с конюктивит от вчера, тук изписват ли някакви капки в такива случаи и ако да къде да отида - в спектасейвърс или в аптека директно да попитам или при личния лекар?

По принцип лекар трябва да го погледне да прецени какъв е, но не пречи да попиташ в аптеката. Ако е бактериален, ще се наложат антибиотични капки. Ако не е - третира се с друг разтвор или само с преварена вода. Бързо да минава!

П.П. На сайта на NHS пише "Speak to a pharmacist about conjunctivitis. They can give you advice and suggest eye drops or antihistamines to help with your symptoms".

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 14:47 от Pampers

# 551
  • Bristol
Илейн, отскочи до аптеката първо с детето да питаш какво ще ти препоръчат да ползваш. Някои възпаления на очите минават и без антибиотични капки. Аз почиствам очите и с памук натопен в отвара от лайка също.

Миа, добре че ме подсети. Сега имам време и ще забъркам една руска салата Simple Smile

# 552
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря много момичета  Hug
Мери почиствам с лайка и аз Simple Smile
Днес нямаме работеща аптека в района, но утре сутринта веднага отиваме.

# 553
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!
Честита Коледа на всички български дами, живеещи в UK, естествено и на семействата ви!

Извинете ме, че нахлувам в темата ни в клин, ни в ръкав, но тъй като съм свекърва и баба, не можах да се стърпя да напомня, че почистването на очичките трябва да се прави като се започне от външната страна на оченцето и след това навътре към нослето.
Предполагам, че го знаете, но тъй като по-нагоре не се уточни, а става въпрос и за детенце, затова си позволих да се включа.

Весело посрещане на Новата 2018-та година!

# 554
Весела Коледа, да сте живи и здрави.

Илейн, взе ли капки?

Общи условия

Активация на акаунт