::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 525
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 510
Panayotu , благодаря за предложението bouquet , но вече взех бадеми от пазара и ще си ги меля сама. Twisted Evil Няма да чакам от Лидъл да заредят Naughty
Отивам да гледам новата брошура. Party

# 511
Долче,има от сладкарските рингове(ако правилно съм те разбрала,че тях търсиш) и кутиите за сладки(дано не свършат още понеделник сутринта).Като наближи Коледа и всичко ми харесва Heart Eyes

# 512
Долче,има от сладкарските рингове(ако правилно съм те разбрала,че тях търсиш) и кутиите за сладки(дано не свършат още понеделник сутринта).Като наближи Коледа и всичко ми харесва Heart Eyes
Дааааа,  точно това са ринговете Simple Smile  bouquet, тъкмо ей сега ги видях Crazy Тъй като си имам кръгли и с форма на сърце "рингове" сега ме интригуват квадратните (но и аз доста често ги използвам, та покупката е оправдана Laughing) Grinning Колко неща си харесах... ooooh! На една снимка в брошурата има захилен мъж с горелчица за карамелизиране- отдавна търся, кутиите ще пропусна (имам цели 4 комплекта Embarassed Heart Eyes ), коледните календари в които се поставят изненади ми харесват и т.н., и т.н. ooooh!
Единствено коледни играчки за елха харесах от К, защото са им от пластмаса, т.е. нечупливи.

# 513
Голяма каръщина с Кълцаницата. Много е вкусна, обачеее пълна с кокали/копита се оказа.

# 514
  • София
Моля ви, покажете ми тези рингове... Praynig

# 515
# 516
Препоръчвам ги. Simple Smile Преди имаше и с форма сърце (сигурно и сега ще е така). Детето обожава да му правя кюфтета, сандвичи и какво ли още не с тях. Grinning

# 517
Марчева,ако ги нямаш тези-взимай,сигурна съм,че ще ги ползваш често за красотите и вкусотиите,които твориш.

# 518
Те са хапки, нали? Не за торта?

# 519
  • In transit
Голяма каръщина с Кълцаницата. Много е вкусна, обачеее пълна с кокали/копита се оказа.
Laughing Аз още преди месец казах, че тази кълцаница не става, ако искаш да останеш със здрави зъби.

# 520
  • до най-прекрасния мъж
Аз купих брашно от бадеми миналата седмица от Лидл Тракия и не, не го бъркам с парченцата или пръчиците. Чисто ситно брашно си е. Явно зареждат по малко и се изчерпва бързо.

# 521
Да,като за пасти,индивидуални чийзкейкове,разни такива неща-от нещо голямо-да го порционираш.

# 522
Тези които имам не са за хапки, по-големи са. Peace Да речем, колкото немалка пастичка Grinning Става голямо "кюфте"-сърце (като бургер), спокойно можеш да си го сложиш в земел....Според мен са много идейни, защото освен за това стават и за по-големи меденки, за сандвичи, за препечени хлебни сърца... Simple Smile Взимайте, но на мен ми оставете от квадратните Twisted Evil
blue.angel, не съм си помислила, че си се объркала- и според мен явно зареждат по много оскъдно количество. Но не ми е ясно защо ooooh! newsm78
Някой да сподели дали наистина покривките и тишлайферите отблъскват петната? Mr. Green По-специално тези от мазно, от червено вино и от доматен сос..... Thinking

# 523
  • София
Много ти благодаря!!  Hug Изобщо не съм ги видяла. Утре ще трябва да се завлека до Лидл, много работа ще ми вършат.

# 524
  • до най-прекрасния мъж
Тези които имам не са за хапки, по-големи са. Peace Да речем, колкото немалка пастичка Grinning Става голямо "кюфте"-сърце (като бургер), спокойно можеш да си го сложиш в земел....Според мен са много идейни, защото освен за това стават и за по-големи меденки, за сандвичи, за препечени хлебни сърца... Simple Smile Взимайте, но на мен ми оставете от квадратните Twisted Evil
blue.angel, не съм си помислила, че си се объркала- и според мен явно зареждат по много оскъдно количество. Но не ми е ясно защо ooooh! newsm78
Някой да сподели дали наистина покривките и тишлайферите отблъскват петната? Mr. Green По-специално тези от мазно, от червено вино и от доматен сос..... Thinking
Долче, някой друг преди теб се усъмни, ама не запомних кой ☺. Наистина няколко пъти поглеждам и винаги има, даже реших да взема за коледните сладки. Мога да го снимам за невярващите 😉

Общи условия

Активация на акаунт