::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 407
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 765
Някой беше споменал за ароматните свещи, че били хубави, тези от новата брошура същите ли са newsm78

# 766
В България не е пускан.

Имаше го  Peace Дори беше намален и се продаваше в палатките-разпродажби...

# 767
Някой беше споменал за ароматните свещи, че били хубави, тези от новата брошура същите ли са newsm78
Тета ги похвали, тези от 2,50...аз ще взема. Peace

# 768
Тета ги похвали, тези от 2,50...аз ще взема. Peace

Благодаря  bouquet

# 769
  • до едно тепе
Имаше го робота миналата година, но май нямаше отзиви за него.  newsm78
Аз си харесах гофретника. Отдавна искам да си вземем, но може би ще се въздържа. Иначе мисля да заредя с оризов чипс и пици. И двете се харчат вкъщи. Пицата я яде синковеца когато не успея да сготвя нещо, а оризовия чипс е едно от малкото неща, които спокойно давам на малката, защото няма следи от мляко и соя вътре. Масло от авокадо също ще и взема. Хареса ми предния път като бяха пускали. Чудех се и на дървените играчки, но е още малка за къщата. Ще я разпилее. Догодина може би.  Whistling
За дървената къща мисля,че мебелите и човечетата са отделно от самата къща. newsm78

# 770
  • Перник
Имаше го робота миналата година, но май нямаше отзиви за него.  newsm78
...

Имаше и отзиви, но бяха малко и по-скоро отрицателни.

# 771
  • Beyond the stars
Миналата година мисля, че беше Dirt Devil Spider моделът на роботчето, ама може и да се лъжа.  Peace

# 772
  • Асеновград
Роботи са пускали тук поне 2 различни.Имаше един на Виледа със сменяеми подложки и друг на вид подобен на този но не си спомням марката.Имаше и отзиви в стари теми. Но пък това лято в Гърция Лидл го бяха намалили на 79,99 евро.

# 773
# 774
Тази година може най-накрая да взема Декоративни Перфоратори за детето.

Тези перфоратори не са много удобни - трудно се хващат стабилно поради малкият им размер, трябва голяма сила, за да срежат, Аз трудно работя с тях, какво остава за дете

Тези обаче добре и лесно режат:

# 775
  • Beyond the stars

Значи пак си е същата, този Spider от къде съм го запомнила не знам  Mr. Green

# 776

Да, същите са свещите. Тези съм вземала

Ароматни са доста, а цената им е просто превъзходна. За сравнение в момента в ХМ гледах свещ в стъклено бурканче с диаметър 6 см. и височина също 6 см, намалено на 4 лв. Миризмата незнайно каква.
Тези са чудесни - препоръчвам ги с две ръце. На място ще ги подушите и ще прецените кой аромат ви допада. Бялото е на сладка ванилия /любимия ми/, кафява съм вземала-на какао и шоколад, червената е на канела и ябълка, четвъртата май не са я пускали.
Мисля да пробвам и по-големите на 4.50 лв., които  са около 10 см в диаметър - дъщо са много, многооо изгодни.

Ай ся от Лидл да ми преведат хонорарчитУ за рекламката, дето им направих Satisfied

# 777
Скрит текст:

Да, същите са свещите. Тези съм вземала

Ароматни са доста, а цената им е просто превъзходна. За сравнение в момента в ХМ гледах свещ в стъклено бурканче с диаметър 6 см. и височина също 6 см, намалено на 4 лв. Миризмата незнайно каква.
Тези са чудесни - препоръчвам ги с две ръце. На място ще ги подушите и ще прецените кой аромат ви допада. Бялото е на сладка ванилия /любимия ми/, кафява съм вземала-на какао и шоколад, червената е на канела и ябълка, четвъртата май не са я пускали.
Мисля да пробвам и по-големите на 4.50 лв., които  са около 10 см в диаметър - дъщо са много, многооо изгодни.
Ай ся от Лидл да ми преведат хонорарчитУ за рекламката, дето им направих Satisfied

И после да го изхарчиш пак при тях  Flutter

# 778
  • софия
Сетих се, че хартията за опаковане е хубава и изгодна - плътна и количество.

# 779
  • Пловдив
В понеделник ще пускат кафеварка Bialetti Fiammetta.
Показаната в каталога се разминава с това, което намирам в Интернет.
Инак, много се зарадвах, надявам се да се вредя.

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 13:55 от miraluba

Общи условия

Активация на акаунт