::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 181 065
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 180
Всъщност аз взимам за първи път. Като го видях се сетих колко е дефицитен и взех един, да не изпусна  Mr. Green. Синьо-жълта опаковка като повечето спрейове W5, но с картинка с чадърче. Тъпото е, че над него пишеше "дезодорант за обувки", а си е импрегниращ спрей за кожа, текстил и т.н.
И аз взех от импрегниращият спрей преди време, на моят си пише, че е импрегниращ - Vaterproofing spray.  Сега си купих нови ботуши, черни, ест. кожа, извадих спрея да го пробвам, и добре, че пръснах първо кожата отвътре, стана чисто бяла. Търках, бърсах, не се изтрива бялото, чудя се аз ли нещо не правя както трябва, или да хвърлям спрея. Уж четох упътването.  Thinking

# 181
  • София
За какво използвате бадемовото брашно?
Основен продукт ми е в много сладкиши.

# 182
Марчева, пошегувах се просто. Без лоши чувства го направих, наистина.. Hug

# 183
  • Козлодуй
Да знаем, че си на процент в суджуци към Лидл Simple Smile

# 184
  • София
Марчева, пошегувах се просто. Без лоши чувства го направих, наистина.. Hug
Надявам се!! Преглъщам го и забравям.  Peace Не съм с лоши чувства към никой, с малки изключения, но ти не влизаш в тях.

Да знаем, че си на процент в суджуци към Лидл Simple Smile
Това не е за мен, нали..... Joy  teta 75 да отговаря.

# 185
Мдам....значителен % от заплатата ми оставям в Лидл  Mr. Green

# 186
  • 2860 км северно от Екватора
А трябва да ти правят отстъпки, за лоялен клиент, за количества,  за реклама...

# 187
Тия метални купи дрругата седмица хубави ли са? За тях ли казвахте, че им се издрасква покритието?

# 188

А трябва да ти правят отстъпки, за лоялен клиент, за количества,  за реклама...

Мани...с едно "Добър ден" дори не ме поздравяват ...  Rolling Eyes

# 189
  • София
И моята половинка само това повтаря. Казва, че съм станала рекламно лице на Лидл и трябва да ми плащат.

# 190
  • Бургас
Тия метални купи дрругата седмица хубави ли са? За тях ли казвахте, че им се издрасква покритието?
Аха. Или поне аз съм недоволна от тях, защото и капаците им много бързо си смениха някак размера и не се затварят хич, и красивото зелено покритие (моите са в изумруденозелено) от долната страна лека полека се залющи :/

# 191
В момента има ли кебапчета на промоция?

# 192
Всъщност аз взимам за първи път. Като го видях се сетих колко е дефицитен и взех един, да не изпусна  Mr. Green. Синьо-жълта опаковка като повечето спрейове W5, но с картинка с чадърче. Тъпото е, че над него пишеше "дезодорант за обувки", а си е импрегниращ спрей за кожа, текстил и т.н.
И аз взех от импрегниращият спрей преди време, на моят си пише, че е импрегниращ - Vaterproofing spray.  Сега си купих нови ботуши, черни, ест. кожа, извадих спрея да го пробвам, и добре, че пръснах първо кожата отвътре, стана чисто бяла. Търках, бърсах, не се изтрива бялото, чудя се аз ли нещо не правя както трябва, или да хвърлям спрея. Уж четох упътването.  Thinking

Аз го пробвах на сини обувки и не станаха бели...може пък и от кожата да зависи, знам ли...

# 193
Май аз поведох хорото с овчите суджуци, но повярвайте надушвам го безпогрешно. Телешката кайма по едно време също беше с такъв аромат.
Импрегниращият спрей го ползвам вече две години, нищо не ми е побеляло, пръскам по-отдалече, около 30 см. от обувката.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 21:17 от Lady Vengeance

# 194
Онзи ден взех от телешки кебапчета на промоция. Като ги изпекох имаше странен вкус и мирис. Мъжът ми направи точно коментар, че му мирише на овчо...
Явно е имал право, сега като чета мненията...

Общи условия

Активация на акаунт