::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 514
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 525
Много ти благодаря!!  Hug Изобщо не съм ги видяла. Утре ще трябва да се завлека до Лидл, много работа ще ми вършат.
Чакай Stop,ако е за тях не бързай-от понеделник ще са.Днес обсъждаме новата брошура за другата седмица,за това не си ги видяла... Wink

# 526
  • София
Чакай Stop,ако е за тях не бързай-от понеделник ще са.Днес обсъждаме новата брошура за другата седмица,за това не си ги видяла... Wink
[/quote]
Добре че ми каза отново, така се бях засилила, пренаредих си и програмата само и само да скоча до там.
Още веднъж, благодаря!!  Hug

# 527
blue.angel , и в близкия до нас Лидъл тези млени бадеми се появяваха и изчезваха докато тук в темата много се оплакваха, че са изчезнали за постоянно. На няколко пъти тогава даже се усъмних сама в себе си дали съм видяла правилно hahaha  Joy

# 528
Аз предположих, че може някой да говори за други бадеми...Grinning
При нас няма.

# 529
  • have faith and be patient ..
Добре де , тая драма с бадемите ми е странна , защо не купувате филирани , на пръчици или на сърца ако трябва ,тоест каквито има ,  и не си ги мелите сами на брашно ? Не вярвам някой да няма чопър от лидл , освен ценово да са по-скъпи , друга логика не виждам ..

# 530
Някой да сподели дали наистина покривките и тишлайферите отблъскват петната? Mr. Green По-специално тези от мазно, от червено вино и от доматен сос..... Thinking
На моята покривка си остана мазното петно от олио.

# 531
Стоката е от постоянния асортимент,с подходящо качество, количество и цена и търсена.
Вярвам че и останалите стоки на Лидл имат алтернатива или са налични в други вериги, но все пак не се питаме  това за всеки обсъждан артикул?! Щото ако почнем, направо няма смисъл от темата....

# 532
За чакащите апрески, които имат достъп до Метро - в неделя ще има детски 22-30 номер на цена 29.99, а във вторник дамски за 39.99.

Някакъв снимков материял може ли ? На детските ?

# 533
  • Beyond the stars
За чакащите апрески, които имат достъп до Метро - в неделя ще има детски 22-30 номер на цена 29.99, а във вторник дамски за 39.99.

Някакъв снимков материял може ли ? На детските ?

На 5та страница

# 534
  • София
Добре, че не купих кълцаник, щом не е хубав.

Снощи купих: шпек "Бургас", бирена шунка, желирано шкембе, от нарязания кашкавал от краве мляко, още хумус няколко вида, бейби моцарела, маскрапоне, топени сиренца на Мелбон, от канелените бисквитки от коледната серия (чудни просто), бонбоните "Трюфели" пак от коледната серия, разбира се - още марципани (убедих и другите вкъщи да ги опитат и май сгреших, защото преди само аз си ги хапвах, а сега искат и те) и от леката майонеза с горчицата. Майонезата много я одобриха вкъщи. Почти половин бурканче изядохме 5 човека, а уж само си овкусявахме зелевата салата.
Гледах пак дамските гащи - без дантелата ще са ми малки, а тези с дантелата ми изглеждат много неиздържливи и неотговарящи на размерите си.

# 535
Благодаря много за апреските ..нещохич не ме кефят .. егати,моето май ще остане без апрески тази година Simple Smile)

# 536
Абе какво да те кефят...то за 30 лева и мен нищо не ме кефи, скъпоооооо.
Аз нали взех от К едни 33 номер, сега ще пробвам да ги върна, ако може - носил ги е два дена от входа до колата само, но все пак са носени де. Какво да ги правя, няма да ги обуе, знам си стоката аз - малко да му опре, и хич не търпи...Ако не му взема едни 35 номер, пък да видим - както иска да ходи и да се тътри с тях, важното е, никъде да не му опира Joy

# 537
blue.angel , и в близкия до нас Лидъл тези млени бадеми се появяваха и изчезваха докато тук в темата много се оплакваха, че са изчезнали за постоянно. На няколко пъти тогава даже се усъмних сама в себе си дали съм видяла правилно hahaha  Joy

А от сурови или печени бадеми е брашното и другите надребнени бадеми?

# 538
Май от бланширани...

# 539
Аз ги видях въпросните Апрески в Метро - не са лоши, не съм разглеждала подробно. Заради оранжевия цвят се спрях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт