::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 455
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 630
Замислих се, че търсих едни любими луканки в кутия- имаше дивечова, май биволска и още един вид , много ги обичаме и ги няма. Има ли причина или е временно? Не помня дори производител
Няма ги вече. Питах и казаха, че са ги спрели. За чий?! Бяха много хубави Sad

Аз и заради това взех от тази на Тандем. Миналата седмица купих някакъв суджук, който беше пак в картонена опаковка, но на друга фирма и беше доста добро попадение. Е, сравнително мек, но пък на вкус беше супер. Ама тази луканка, тц Crossing Arms

# 631
Еее, я кажи кой е бил хубавия, при нас пък нямаше ни един в кутия, та явно сме ептен...

# 632
Тета, скоро някой беше казал, че в "левчето" имало много евтини ръкавици, даже с бродерия за смартфон- аз в няколко такива видях супер ръкавици (с и без бродерия), ама за 14-15 лв. Crossing Arms Или и аз влизам в скъпи "левчета"  като теб Mr. Green

# 633
  • София
Благодаря за каталога..
Ето тези свещи ще дебна да се заредя. миналага година взех две за проба, харесаха ми много, вкл. и ценово, после търсих, но се бяха изчерпали...явно и други са ги харесали...

Тета, такива свещи съм виждала в магазините за 1 лев.Там има доста голямо разнообразие от такива свещи по отношение на форми и аромати.

А, ще ме прощаваш, ама тези в левчето миришат на машинно масло...ако изобщо усетиш някакъв аромат. Stop Naughty
Нищо, ама нищо общо с лидълските....
 И не че цената е определяща, ама едва ли са по 2.50 лв свещите в левчето, в което отдааааавна няма нищо за лев.
 ПС...лидълските от каталога са ароматни-на ванилия, шоколад и коледен аромат с канела..миришат силно!

ОК,Тета, ще знам като ги пуснах ще си взема да ги видя и тях

# 634
  • Перник
a дали някой откри къде е коледната им игра ?

На втора страница на каталога. Кликаш на "към играта" и тя се отваря в нов прозорец на браузъра. Аз вече се включих Simple Smile

# 635
Тета, скоро някой беше казал, че в "левчето" имало много евтини ръкавици, даже с бродерия за смартфон- аз в няколко такива видях супер ръкавици (с и без бродерия), ама за 14-15 лв. Crossing Arms Или и аз влизам в скъпи "левчета"  като теб Mr. Green

Левчетата не са това, което бяха.
Чудя се защо не ги прекръстят вече, то смехотворно направо...
По тази логика и Лидл е "левче", защото има артикули под лев...

# 636
Еее, я кажи кой е бил хубавия, при нас пък нямаше ни един в кутия, та явно сме ептен...
Нямаше го днес Confused Ако се появи отново, ще го снимам Hug

# 637
  • Перник

Левчетата не са това, което бяха.
Чудя се защо не ги прекръстят вече, то смехотворно направо...
По тази логика и Лидл е "левче", защото има артикули под лев...

Те някои ги прекръстиха на "магазин от 1 до....лв." . Много ги обичам тези магазини - винаги намирам какво да си купя Simple Smile

# 638
  • Великобритания
a дали някой откри къде е коледната им игра ?

На втора страница на каталога. Кликаш на "към играта" и тя се отваря в нов прозорец на браузъра. Аз вече се включих Simple Smile

Meрси -  и аз  Simple Smile

# 639
Да си побутна въпроса - Сладоледите Делукс хубави ли са?Blush

# 640
  • София
Здравейте ,следващата седмица ще има - 25 % на храната за кучета и котки , понеже не сме опитвали нищо друго от асортимента ,освен пастетите за куче и коте, някои би ли дал актуална информация , дали са хубави ? и вие от кое сте доволни !?
Моето куче я хапваше без да се мръщи, но видимо напълня от нея. Stop

# 641
На първа страица пише. Ако не е минал месец, я върни без обяснения

"ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРАВА
Удовлетвореността на нашите клиенти е на първо място. Затова ние ви даваме правото да върнете закупена от Lidl стока, в случай че тя не отговаря на вашите очаквания. Lidl ви дава възможност:

да върнете закупени от Lidl хранителни продукти;
да върнете закупени от Lidl нехранителни стоки (от акционния асортимент) в рамките на 90 дена от покупката срещу представяне на касов бон;
да върнете горепосочените стоки във всеки от филиалите на Lidl в страната.
При нехранителните стоки след изтичане на период от 90 дни от покупката може да зададете своите въпроси относно стоки в гаранция към нашите сътрудници на безплатния ни телефон.
Посочените права са допълнителни към правата на всеки клиент по търговската гаранция (когато такава е издадена за съответния продукт) и установеното в Закона за защита на потребителя право на рекламация."

https://www.lidl.bg/bg/Obsluzhvane.htm

Сега и аз погледнах първата страница....zvаnchе, коригирай инфото, моля Hug

# 642
  • софия
На първа страица пише. Ако не е минал месец, я върни без обяснения

"ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРАВА
Удовлетвореността на нашите клиенти е на първо място. Затова ние ви даваме правото да върнете закупена от Lidl стока, в случай че тя не отговаря на вашите очаквания. Lidl ви дава възможност:

да върнете закупени от Lidl хранителни продукти;
да върнете закупени от Lidl нехранителни стоки (от акционния асортимент) в рамките на 90 дена от покупката срещу представяне на касов бон;
да върнете горепосочените стоки във всеки от филиалите на Lidl в страната.
При нехранителните стоки след изтичане на период от 90 дни от покупката може да зададете своите въпроси относно стоки в гаранция към нашите сътрудници на безплатния ни телефон.
Посочените права са допълнителни към правата на всеки клиент по търговската гаранция (когато такава е издадена за съответния продукт) и установеното в Закона за защита на потребителя право на рекламация."

https://www.lidl.bg/bg/Obsluzhvane.htm

Сега и аз погледнах първата страница....zvаnchе, коригирай инфото, моля Hug
Пост се коригира в рамките на 24 ч. от пускането му.

# 643
  • Перник
Здравейте ,следващата седмица ще има - 25 % на храната за кучета и котки , понеже не сме опитвали нищо друго от асортимента ,освен пастетите за куче и коте, някои би ли дал актуална информация , дали са хубави ? и вие от кое сте доволни !?
Моето куче я хапваше без да се мръщи, но видимо напълня от нея. Stop

Нашите котки харесват гранулите в плика, както и консервите по 415 гр. Всеки път като купувам консерва се чудя каква е разликата с кучешките, които са по-големи и по-евтини?

# 644
  • Бургас
Аз щото съм на вълнА глобус и чаках да видя лидълския... та който го има от предишни години, дали може да сподели мнение? Умувам дали да избирам и взимам сега от Хипото като пуснат 25% намаление или да чакам лидълския... newsm78

И хич не уцелих проклетото печелившо квадратче в играта! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт