::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 419
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Някой беше питал дали приемат електроуреди за ремонт без оригиналната опаковка.
Преди няколко дни занесох блендер.Взеха го без проблем. Питаха ме само дали нося кутията , но не ме върнаха заради нея.

# 676
  • Перник
Някой от вас купувал ли е кафемелачка от Лидл? Знаете ли каква е мощността и има ли различни скорости/степени?

Ние имаме кафемелачката от пролетта. Скоростта е само една. За мощността трябва да погледна като се прибера. Ползвам я редовно, добре мели.

# 677
Някой от вас купувал ли е кафемелачка от Лидл? Знаете ли каква е мощността и има ли различни скорости/степени?

Ние имаме кафемелачката от пролетта. Скоростта е само една. За мощността трябва да погледна като се прибера. Ползвам я редовно, добре мели.
Ще ти бъда много благодарна, ако споделиш за мощността:hibiscus:
А само за мелене на кафе ли я ползвате или става и за ядки?

# 678
Някой беше питал дали приемат електроуреди за ремонт без оригиналната опаковка.
Преди няколко дни занесох блендер.Взеха го без проблем. Питаха ме само дали нося кутията , но не ме върнаха заради нея.
Аз бях. bouquet За доста по-малък размера става въпрос, но просто не знам къде точно съм сложила кутията, не успявам да я открия. Иначе със сигурност не съм я изхвърлила Laughing
Взех си квадратните форми-резци, почти нямаше, а от кръговете имаше много. Интересно, този път нямаше сърца. Купих и от коктейлните лъжички, отдавна исках такива. Simple Smile В "левчето" имаше подобни, без надпис "неръждаема стомана" и на цена 1.50 за брой! Crazy
Забелязах, че има зелен алабаш и взехме за проба- дано да го бива; преди години като купувах подобен (но бял) щяхме да си счупим зъбите... ooooh!
Глазираните сладки май са с кайсиеви ядки, а не всеки ги харесва на вкус. Аз лично ги обожавам (кайсиевите ядки, сладките не съм опитвала), обожавам и амарети и предполагам, че и тези сладки ще ми допаднат.
Ето за шоколада със стафиди и лешници (снимка), изчистените варианти са с още по-обикновена опаковка Laughing Обаче на мен много ми харесва точно шоколадовия вкус без разни други примеси Heart Eyes:
http://chocolatebg.blogspot.bg/2017/10/milk-chocolate-with-peanu … raisins-lidl.html

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 14:38 от dolce miele

# 679
Да похваля коктейлните лъжички, чудна работа ми вършат. Направо се чудя как съм си яла киселото мляко и кремчетата до сега. Shaved Ice

# 680
  • Перник

Ще ти бъда много благодарна, ако споделиш за мощността:hibiscus:
А само за мелене на кафе ли я ползвате или става и за ядки?

Ще я видя и ще споделя. Досега само за кафе сме я ползвали. Иначе първоначалната идея на мъжа ми беше да си мели чубрица в нея Grinning Но аз започнах да купувам кафе на зърна и го отказах Smiling Imp

# 681
Взех някакви замразени брецели , леко скептична към замразен "хляб", но бяха намалени с 30% , а детето ги обожава . Оказаха се многоооо добро попадение. Сега си опекохме два за обяд , а общо в плика са цели 9!

От Делукс продуките си взехме нуга крем с лешници . За мен е 1:1 с този от италианската седмица . Тоест хареса ми. 

# 682
  • София
Замразените бретцели са невероятни. Преди им бяха в постоянния асортимент, но после започнаха да ги продават на бройка и ги оставиха само в немската седмица.

Нугата с лешници ще я взема 100%. Иска ми се и от другите видове да пробвам. Може би с кестените, защото обожавам кестени. И още някакъв... Белият май е с кокос.

# 683
  • Пловдив
Замразените бретцели са невероятни. Преди им бяха в постоянния асортимент, но после започнаха да ги продават на бройка и ги оставиха само в немската седмица.

Нугата с лешници ще я взема 100%. Иска ми се и от другите видове да пробвам. Може би с кестените, защото обожавам кестени. И още някакъв... Белият май е с кокос.
Какъв им е вкусът?Не съм опитвала...

# 684
  • в кукувиче гнездо

Какъв им е вкусът?Не съм опитвала...
Може ли снимка на нугата и каква й е цената?

# 685

Белия е с кокос, да.

Брецелите ми е трудно да определя вкуса. Хляб с хубава коричка, напомня ми на нашите гевреци. В пакета има и пакетче едра сол за поръсване.

# 686
  • София
Бретцелите са с вкус на солени гевречета - подобни са донякъде на "варените" гевреци. В пликчето има морска сол, за да си добавяш на свой вкус.

Нугата и другите кремове ги има в сайта в колонката "Твоята изискана Коледа" - поне няколко вида видях - с кестени, с кафе, с нуга, бял и т.н.

# 687
  • Плевен
Момичета, хубав ли е този сметанов ликьор от стр. 10, че днес много му се чудих и накрая го оставих.
Обаче купих свинска плешка, франзели и нуга крем.

# 688
Момичета, хубав ли е този сметанов ликьор от стр. 10, че днес много му се чудих и накрая го оставих.
Обаче купих свинска плешка, франзели и нуга крем.

Аз много го харесвам - за ликьора говоря. Сладък, но не много.

# 689
Тия кремове са почти изцяло захар, бях се навила на бадемовия, но е само 15% бадеми. За същите пари можете да получите чист бадемов  тахан, ако имате нормален блендер.

Общи условия

Активация на акаунт