::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 319
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 930
Върни го. 50...50лв....кой ти ги дава.

# 931
След 4-5 месеца, дали може да го върне. Thinking

# 932
Не,не,изхвърлих го тази сутрин.И без това исках да купя уреда за готвене без мазнина на finlux.Приключих с уредите SilverCrest...

# 933
  • София
Здравейте, не е съвсем по темата, но наскоро обсъждахте Нутела-та, която е с печати и която не беше с печати въпреки брошурата - днес взех от този вид от Фантастико, та ако някой търси  може да намери там.

# 934
След 4-5 месеца, дали може да го върне. Thinking
Разбира се. Като им го върне за ремонт 3 пъти...ще върнат парите. Може и от първия път да ги върнат.
Ако трябва и до централата ще пиша...

# 935
Да попитам за кафемелачките от следващата седмица дали стават за смилане на ядки и ленено семе?
И аз искам да знам. Peace А също и дали стават за смилане на суха коприва, захар (за пудра захар)...? newsm78
робота, който Тарталета е посочила нещо не го виждам в каталозите. Дали ще го пуснат скоро, някой има ли представа?
Пускат го някъде около коледните празници, може би малко преди това. Аз също много го харесвам. Simple Smile Не знам какви точно са му минусите в сравнение с други роботи, обаче наскоро бяха пуснали подобно изглеждащ пак на Силвър крест (но без блендиращата кана) като имаше разпродажба- той беше лекичко по-евтин, но мисля, че имаше сериозна разлика във ватовете, т.е. бяха доста малко за подобен тип уред. Да не би за него да са били отрицателните мнения? newsm78 Този който е показала Тарталета е с Heart Eyes повечето ватове.
Днес си взех коледен календар с еленче (правоъгълния с дървената пръчица отгоре) Heart Eyes  Simple Smile Simple Smile Отделно намален спанак (пресен в плик), салата микс, градинска- и те с някакво намаление, намалени с 30% детски кренвирши, моцарела, банани, червено цвекло, алабаш (много го харесваме вкъщи Heart Eyes ), целина стъбла, кус кус и буквички- всички бяха общо в едно кашонче и явно съвсем скоро и то ще изчезне newsm78 Имаше максикум 10 бройки общо от всички видове.
Пижамите изобщо не погледнах отблизо- преди дни си купих едни турски долнища Mr. Green От дебел полар/плюш са, мекички, удобни и евтини- по 5 и 7.50 лв за брой. Laughing
PELLI , аз продължавам да нямам проблем с уредите на Силвър крест с незалепващо покритие- тези които имам (гофретници, тостер-грил, фрайър, не се сещам какво друго имам). Обаче имах проблем с една малка касерола- одраска се доста лесно, не си спомням даже от какво, и я изхвърлих.
Скрит текст:
Може ли линк към уреда на Беко?
Скоро им носих малък ел. уред за ремонт или замяна на част поне. Още не са ми звъннали, но ме посъветваха ако уреда не може да се ремонтира направо да поискам да ми върнат заплатената сума. Peace Предвид цената на уреда явно им е по-изгодно направо да го заменят с нов или да върнат парите. newsm78

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 22:16 от dolce miele

# 936
  • Сливен
Отностно яйцата,днес в нашия Лидл имаше доволно М размер излизаше 25ст,Л-28ст,не знам преди по колко са били,но не ми се струва да е много висока цената.

# 937
Ами да, можеше да го върне и да й върнат парите.
Аз пък вече няколко пъти ползвам едни тавички с незалепващо покритие, които тук бяха много оплюти, но ето на - никакъв проблем.

# 938
dolce miele,
Скрит текст:
Извинявам се,не е beko,a finlux.https://zora.bg/product/faf-4015

# 939
PELLI , мерси за линка. Wink
 killpop , аз не купих от тези "оплютите" тавички заради мненията тук. Laughing Иначе майка ми има много подобни, купувани преди няколко години и покритието им си е повече от добре (на мен дори ми изглеждаше същото). Става дума за комплекта от 2бр. тавички около 23-24см размер, нали? Grinning
Някой с мнение за стъклените мелнички с подправки, мисля, че са Делукс? Не мелничката с хималайска сол- а тези с микс от подправки, сториха ми се на добра цена- около 3,50лв. Предполагам, че са за многократна употреба? В търговската мрежа има подобни които струват повече, а като визия са по-грозни Mr. Green Харесва ми изчистения стил на тези.... Heart Eyes

# 940
Ясно, не знаех че може да се върне след толкова време. Явно за уредите е различно. Peace

# 941
Да, за уредите понякога им е по-лесно да върнат пари/заменят уреда. За дрехи примерно няма как да стане след като е минало много време. Laughing
Скрит текст:
Макар че имах една "саморазпадаща се" пижама от Кауфланд Mr. Green - много мека и удобна, ама след няколко месеца започна сама да си се дупчи, като наядено от молци, но имаше и по-големи дупки  Mr. Green Даже веднъж докато обувах долнището целият ми пръст направи дупка в материята Crazy Жалко,че бях в чужбина- щях да им я нося за рекламация. А тя дори не беше носена много време...

# 942
  • до едно тепе
И ние минахме днес през нашия лидъл. Портокалите бяха намалени и грабнахме няколко, ноо нещо не ми харесват особено. Ще ги изпие детето де, ама все пак.Сочни са, но не са сладки и имат едно такова като леко нагарчане.
За пловдивчанките, които не са разбрали още  Laughing днес ни бяха оставили във входа брошура за новия Лидъл, който отварят утре. Ще е на старото място на Практикер до Захарна фабрика. Май ще е нещо огромно като се има предвид помещението колко беше голямо. Ще изчакаме седмица-две да мине навалицата и ще идем да го видим. Не ни е особено близо, но да разгледаме все пак. Whistling

# 943
Толкова сте изписали. Някой каза за пижамите защо тънко горно и по плътно долно, а на мен пък така си ми звучи съвсем разумно. Почти цяла зима спя с дълго долнище и потник или тениска. Не мога да си представя нагоре да съм дебело облечена. Simple Smile Явно всеки с вкуса си.

Утре ще ходя да пазарувам, да видя дали все пак има някое долнище останало като за мен.

# 944
  • София
За пловдивчанките, които не са разбрали още  Laughing днес ни бяха оставили във входа брошура за новия Лидъл, който отварят утре. Ще е на старото място на Практикер до Захарна фабрика. Май ще е нещо огромно като се има предвид помещението колко беше голямо. Ще изчакаме седмица-две да мине навалицата и ще идем да го видим. Не ни е особено близо, но да разгледаме все пак. Whistling
Ще делят пространството с Jysk. Даже Jysk май са го отворили вече.  Wink

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 23:32 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт