::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 290
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 005
Кърпичките за почистване на очила хубави ли са ?
ПП - Каква им беше цената ?

Да. Peace
Разхвърляла съм във всички дамски чанти и колата
Mr. Green
Благодаря ,че моята ,която си беше с очилата за нищо не става вече.
Ще взема довечера  Hug

# 1 006
  • софия
Здравейте,
Търся мнение за  тази кафемелачка;
 http://broshura.bg/lidl/lidl-broshura-do-26-11-17?r=1311#page=12
Някой купувал ли е такава и смеленото в нея кафе подходящо ли е за ЕСПРЕСО МАШИНИ /тези с ръкохватката,а  не кафеварка/.
Притеснява ме,  да не мели кафето прекалено ситно и да не става после за машината ми.
Мерси!
Имам предходен модел кафемелачка. Големината на мелене зависи от това колко време ще държиш бутона.

Аз имам уред за почистване с ултразвук и нямам търпение да го пробвам. Вкъщи се събраха доста сребърни бижута, които не се почистват със сода и ме дразни потъмняването.

Забравих да препоръчам на тези като мен, които обичат посуди всякакви - стъклените термо чаши (стр.10 на брошурата) са чудесни.

# 1 007
  • Пловдив
Здравейте,
Търся мнение за  тази кафемелачка;
 http://broshura.bg/lidl/lidl-broshura-do-26-11-17?r=1311#page=12
Някой купувал ли е такава и смеленото в нея кафе подходящо ли е за ЕСПРЕСО МАШИНИ /тези с ръкохватката,а  не кафеварка/.
Притеснява ме,  да не мели кафето прекалено ситно и да не става после за машината ми.
Мерси!
Имам предходен модел кафемелачка. Големината на мелене зависи от това колко време ще държиш бутона.

Аз имам уред за почистване с ултразвук и нямам търпение да го пробвам. Вкъщи се събраха доста сребърни бижута, които не се почистват със сода и ме дразни потъмняването.

Забравих да препоръчам на тези като мен, които обичат посуди всякакви - стъклените термо чаши (стр.10 на брошурата) са чудесни.
Тъкмо идвах да питам... ама за другите на предната страница с термо капака...?

# 1 008
  • Бургас
Добър ден! Не бях влизала в темата повече от месец сигурно и с неудоволствие констатирам, че атмосферата се е принизила до дребнаво-заядлива Tired Що тъй?
Изказвам мнение за планетарния миксер - имам планетарен миксер Тарингтън хаус от Метро, бюджетна марка, както се досещате. Изключително доволна съм, ползвам го почти ежедневно от три години и половина. Като характеристики е по-добър от модел на Кенууд с два пъти и половина по-висока цена - имах възможност да ги сравня тогава. Специално за лидълския нямам мнение, но исках да кажа, че евтиното невинаги излиза скъпо и че понякога разликата в цените на бюджетна и известна марка се дължи просто на маркетингови разходи и похвати Crazy
Планетарният миксер е много по-различен като принцип на действие от ръчните миксери със стойка и тази разлика е осезаема.  Ако ползвате миксер често, имате място и разбивате големи количества продукти, определено си заслужава  Peace
Взех си робота тази сутрин, ще го тествам като се прибера. Нямам кой знае какви претенции, просто да го пускам след работа да пообере трохи, косми и мъхчета, генерирани през деня, за да не се налага да се разправям с голямата прахосмукачка ежедневно. Дано върши работа  Rolling Eyes

# 1 009
  • София
Здравейте 🤗 Дали някъде в София са останали от детските прибори за хранене?

Вчера сутринта имаше в магазина на "Тодор Каблешков".

Няма вече там,проверено вчера.Звъняхме и на телефона,естествено и там казаха че никъде ги няма.

# 1 010
  • Варна
Лидл имат ли практика да доставят на адрес, занесени уреди за поправка?

# 1 011
Kuпих и аз една свещ с аромат на ванилия. Имаше доста, после може да взема и друга. И стикер с  Дядо Коледа Simple Smile

Отидох за пилинг за дрехи, той пък се оказа при намалените неща , та го забърсах за около 5лв.  Пак там при намалените имаше и поларен домашен комплект със сиво долнище и розово горнище, аз имам тъмно синия и много си го нося. За 13лв горно и долно и мисля че е идеално.

От шоколадовите топчета са пуснали и с бял шоколад и кокос. Освен това другото ново (поне за мен ) е бебешки прах и омекотител на онази марка дето са им памперсите - Tоujours . Сега съм събрала доста прахове и омекотители, но при следващо пазаруване ще ги пробвам.

Кърпичките за очила ги харесвам много. Определено си заслужават.

# 1 012
Здравейте! Снимка на кърпичките за очила може ли? Текстилната, която пера редовно нещо взе да замазва.
И аз се втурнах за пижами - пак греда. Отказвам се на-тържествено от зимните им пижами. Широко горнище с тесни ръкави, долнището и то не много съразмерно с опънат шев. Не ми беше удобно никак.
Взех от замразения Спанак цели листа - много е хубав.
Докато сме в номерацията ще купувам детските пижами. За сега са добре тези за момчета.

# 1 013
Здравейте! Снимка на кърпичките за очила може ли? Текстилната, която пера редовно нещо взе да замазва.
И аз се втурнах за пижами - пак греда. Отказвам се на-тържествено от зимните им пижами. Широко горнище с тесни ръкави, долнището и то не много съразмерно с опънат шев. Не ми беше удобно никак.
Взех от замразения Спанак цели листа - много е хубав.
Докато сме в номерацията ще купувам детските пижами. За сега са добре тези за момчета.

# 1 014
Mother of PrincesS Благодаря!

# 1 015
Лидл имат ли практика да доставят на адрес, занесени уреди за поправка?

В самият прококол, който подписвате в магазина при оставянето на уреда, има опция Доставка на адрес. Мен дори момичето ми каза да отбележа точно него. Обясни обаче, че ако не намерят никого на адреса, тъй като обичайно денем сме на работа, носят пратката в магазина. Като се замисля обаче, не вярвам куриерите изобщо да ходят на адрес....струва ми се, че направо в магазина ги стоварват.

Ако държиш на адрес, се обади на нац.им телефон или им пиши мейл, да попиташ кой е куриер, и съответно да ти пуснат номер на товарителницата, когато пратката тръгне към теб. За да можеш да си я следиш и да видиш дали изобщо идват до адрес.

Друг вариант е да комуникираш директно със сервиза.

Новата свеш с аромат на боровинки и канела е страхотна.
Не разчитайте да останат свещи, бързо се разграбват. Днес има, защото е първи ден. Миналата година търсих допълнително, но вече не заредиха....

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 12:43 от teta75

# 1 016
  • софия
Тета, колкото и да изкушаваш с тези свещи, съм твърда като камък, въпреки че всеки път като те прочета съм на половината път към палтотО. Днес поръчах машинка за омирисяване  Crossing Arms

# 1 017
Наистина са много готини. Но аз си имам слабост към всякакви свещи, така че съм пристрастна....ама са изгодни де, няма какво да се лъжем...

# 1 018
Точно затова спрях да чета темата. Големи подстрекателки сте.... Но не мога да отрека, че покрай темата се сдобих с най-добрата ми покупка - четката за изправяне на коса Heart

# 1 019
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за Чайник с филтър и Кана за чай от стр.9  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт