::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 290
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 050
  • до най-прекрасния мъж
Chira едросляманата май се харесва....
Да, тя е най-хубава от всички.

# 1 051
какви пари е горе-долу?

# 1 052
Вчера пробвах парочистачката и нещо хич не се изкефих. За 150лв очаквах да е по-стабилна и да не се разглобява сама. Някой инал ли е подобни проблеми?

# 1 053
  • до най-прекрасния мъж
Е, тука вече ме уби. Нямам никакъв спомен. Около 3 и нещо като че да беше.

# 1 054
Извинявам се, последен въпрос - има ли регулиране на температурата и от-до колко градуса? Пари ли ти на главата, и на суха или мокра коса..леле, прекалих  ooooh!

Няма проблеми, то аз такава реклама й спретнах. Има регулиране на температурата, по спомен от 130 - 180 градуса  и не ми пари на главата. Чела съм, че се ползва само на суха коса и не съм пробвала на мокра. Като я пуснат, взимай Hug

Аз чакам четвъръка, за да купя мултифункционален детектор за кабели. Приятелят ми има рожден ден скоро и мисля да ударя последния пирон в инвентара му с инструменти и да попълня и тази липса. Че като правихме ремонта голям страх брахме, че може да дупчим на грешно място Joy Освен това се замислям да взема за подарък за котето къщичката за оцветяване: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=5461 Но малко ми свидят парите Smile

# 1 055
  • Асеновград
Вчера пробвах парочистачката и нещо хич не се изкефих. За 150лв очаквах да е по-стабилна и да не се разглобява сама. Някой инал ли е подобни проблеми?
Какъв е проблема какво и се разглобява?Моята е по предишен модел но освен четката външно и в мощност нямат разлика.Слабо място е заключването на дръжката при мен се скапа и ми я замениха с нова.Иначе съм много доволна ползвам я почти през ден.Малко са ми подложките и мисля по нататък да си поръчам допълнително. А че цената е нагоре няма спор предния път беше около 120 лв. изобщо на всяко пускане е нагоре, но пък тази има и въртяща се четка освен парата.

# 1 056
Има ли разлика в качеството между големите (4,49лв) ароматни свещи и малките (2,49)?

# 1 057
Какъв е проблема какво и се разглобява?Моята е по предишен модел но освен четката външно и в мощност нямат разлика.Слабо място е заключването на дръжката при мен се скапа и ми я замениха с нова.Иначе съм много доволна ползвам я почти през ден.Малко са ми подложките и мисля по нататък да си поръчам допълнително. А че цената е нагоре няма спор предния път беше около 120 лв. изобщо на всяко пускане е нагоре, но пък тази има и въртяща се четка освен парата.
Капачето на отделението за прах не се закрепва стабилно и отхвърча.

# 1 058
Някой да знае дали в София е останал кош от тези

Вчера имаше няколко разцветки в Хаджи Димитър. Даже се засилих да взимам, но половинката нещо не ги одобри.
Благодаря ти много!:blush:

# 1 059
Има ли разлика в качеството между големите (4,49лв) ароматни свещи и малките (2,49)?
Няма. Същите аромати са.

# 1 060
  • Асеновград
Капачето на отделението за прах не се закрепва стабилно и отхвърча.
Предните модели нямат четка такаче няма как да помогна.Но спокойно можеш да я върнеш щом не ти харесва.

# 1 061
  • In transit
Тетееее, пуснали са английски бекон, два вида, единия на 8лв килото. Другия е нарязан суровопушен на 14лв. Взех от него да го пробвам, ще кажа как е. Има и пушен джолан. Ох със зеленцето как ще върви.

# 1 062
  • софия
Аз имам уред за почистване с ултразвук и нямам търпение да го пробвам. Вкъщи се събраха доста сребърни бижута, които не се почистват със сода и ме дразни потъмняването.
Роботиииии! Откакто съм се прибрала само пускам. След малко ще сложа и цацките. Който има нужда, да взима смело.

# 1 063
  • софия
Отзиви за кремчето с кокос ?

# 1 064
Удържах на бисквитения крем, който не се спряхте да хвалите, сега и на този с кокос ще удържа. Аз съм по силна. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт