::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 287
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 065
Тетееее, пуснали са английски бекон, два вида, единия на 8лв килото. Другия е нарязан суровопушен на 14лв. Взех от него да го пробвам, ще кажа как е. Има и пушен джолан. Ох със зеленцето как ще върви.
Ау, страхотно инфо.

# 1 066
  • София
Отзиви за кремчето с кокос

Дъщеря ми го харесва много. Оприличава го на бонбони Рафаело. На мен ми е много сладък.

# 1 067
Оооо..беконец. Съставът как му е? Дали е изчистен като хърватския...

С тия свещи сабалям нещо не видях в магазина....свещите та свещите....Joy

# 1 068
  • софия
Да детето си го хареса,аз взех от лешниците и от карамела ,тя искаше бял.
Взех и един с бадеми или е бадемова паста.

# 1 069
  • София
Ех, забравих за свещите. Прочетох, че ги хвалите, но забравих да купя. Sad

# 1 070
  • In transit
Оооо..беконец. Съставът как му е? Дали е изчистен като хърватския...

# 1 071

Аз чакам четвъръка, за да купя мултифункционален детектор за кабели. Приятелят ми има рожден ден скоро и мисля да ударя последния пирон в инвентара му с инструменти и да попълня и тази липса.
Преди две години и ММ му се израдва на уредчето,но след няколко дневно изпробване реши,че не е много точно и го върна.Вземи го,тествайте го и ако не сте доволни-връщай.До момента само това и един тример за косми в ушите и носа(изобщо не тръгна)сме връщали.

# 1 072
Да похваля елхата Simple Smile Страхотна е, огромна е за стаите вкъщи но ще я наместим Simple Smile Някъде да сте виждали останали дървени еленчета от миналата седмица ?

# 1 073
Някъде обявяват ли имената на печелившите от Коледната игра? Че никъде не намерих имената на спечелилите дневни награди

# 1 074
  • Пловдив
Някъде обявяват ли имената на печелившите от Коледната игра? Че никъде не намерих имената на спечелилите дневни награди
Заповядайте Hug

https://www.lidl.bg/bg/pechelivshi-uchastnici-koledna-igra.htm

# 1 075
Купих сивата голяма свещ в чашка. Уж трябваше да има аромат, а няма никакъв и като гори цветът се промени и лилавее.

# 1 076
  • София
Купих сивата голяма свещ в чашка. Уж трябваше да има аромат, а няма никакъв и като гори цветът се промени и лилавее.

Ауууу, кааква ли енергия има у вас?!
Шегувам се! Може свещта да е такава.

# 1 077
  • shumen
Аз ходих взех свещи,взех и пижама за мен и детето и много ни харесаха.

# 1 078
Коя сива свещ? Боровинковата с канелата ли? Днес запалих малка на работа и всички усетиха...Rolling Eyes

# 1 079
denyil, много благодаря за коментара. Ще го имам предвид. Ако не беше споделила, най-вероятно щяхме да го захвърлим до първото ползване

Общи условия

Активация на акаунт