::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 286
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Извинявам се,ако е коментирано и съм го изпуснала някъде из страниците,но може ли мнение за пистолета за топло лепене?
Скрит текст:

# 1 081
  • София
....... . Освен това другото ново (поне за мен ) е бебешки прах и омекотител на онази марка дето са им памперсите - Tоujours . Сега съм събрала доста прахове и омекотители, но при следващо пазаруване ще ги пробвам. ....
О! Смея ли да се надявам на аналог на Формил Сензитив от постоянния асортимент... Laughing

# 1 082
Значи, ако правилно съм разбрала, от шоко топчетата има някакви нови варианти с кокос и с бял шоколад? Grinning

# 1 083
Купих бисквитения крем с парченца бисквити...Палмова мазнотия с канелен вкус и парченца канелени бисквитки...Отврат Sick
Бисквитките с подправки - чудни Heart Eyes Утре ще отида за още 2-3 пакета. Страхотно вървят с чай Grinning

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 03:13 от Kanela...

# 1 084
Вчера ходихме до Лидл уж да видем прахосмукачката робот, но нямаше
Детето си хареса от тези мини преспапиета и взехме едно, много му се радваше вкъщи, но вечерта, точно преди за си легнем, докъто си го разклащаше отново се чу ПРАС и всичко стана в стъкълца, течност и блестящи частици, включително и пижамата на детето. Добре, че не пострада, но се разочаровахме доста, изобщо не очаквах, че ще е толкова крехко, стъклото е много тънко Confused

# 1 085
  • Beyond the stars
Извинявам се,ако е коментирано и съм го изпуснала някъде из страниците,но може ли мнение за пистолета за топло лепене?
Скрит текст:

На предишни пускания помня, че хубави бяха отзивите. Този път няма да го пропусна - заради стойката основно, че имам един малък, с който облепям всичко в радиус от една стая  Laughing

# 1 086
Хмммм....още си чакам отговора на запитването до Лидл. Нищо още. Странно....

# 1 087
  • софия
Хмммм....още си чакам отговора на запитването до Лидл. Нищо още. Странно....
Фана ги по без гащи. Мисля, че са осъзнали, че са сгафили. Ако се пусне сигнал до КЗП ще ги глобят.

# 1 088
  • have faith and be patient ..
Извинявам се, последен въпрос - има ли регулиране на температурата и от-до колко градуса? Пари ли ти на главата, и на суха или мокра коса..леле, прекалих  ooooh!

Няма проблеми, то аз такава реклама й спретнах. Има регулиране на температурата, по спомен от 130 - 180 градуса  и не ми пари на главата. Чела съм, че се ползва само на суха коса и не съм пробвала на мокра. Като я пуснат, взимай Hug

Аз чакам четвъръка, за да купя мултифункционален детектор за кабели. Приятелят ми има рожден ден скоро и мисля да ударя последния пирон в инвентара му с инструменти и да попълня и тази липса. Че като правихме ремонта голям страх брахме, че може да дупчим на грешно място Joy Освен това се замислям да взема за подарък за котето къщичката за оцветяване: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=5461 Но малко ми свидят парите Smile

Тази къща ще якупувам за 3-ти път Simple Smile)

# 1 089
Ми не знам. Пуснах два имейла, че в първия забравих да посоча телефон за връзка. Когато писах за лешниковия тахан, веднага ми се обади една госпожа. Когато писах да питам готова ли ми е кафе машината - също веднага се обадиха да ми се накарат.
А сега ни вест, ни кост.....сигурно търсят преводач от румънски, да преведе АтАкета ...Simple Smile

# 1 090
Алекс, за коте ли я купуваш? Grin

# 1 091
  • до най-прекрасния мъж
Алекс, за коте ли я купуваш? Grin
Аз реших, че казваш коте галено за детенце. Но май е за истинска котка Simple Smile

# 1 092
  • София
За кокосовия крем. Много е вкусен и наистина прилича на бонбони Рафаело. Но е толкова сладък, че трудно изяждам повече от 1 ч.л. (но аз с тази идея го взех). Правих с него чийз кейк - стана чуден.

Четката за под с телескопична дръжка ли е?

# 1 093
  • Пловдив
Четката за под с телескопична дръжка ли е?
В описанието в брошурата е  отбелязано, че дръжката е телескопична.
(Ако говорите за Моп-а от 8,99).

И аз го загледах.

# 1 094
  • София
....... . Освен това другото ново (поне за мен ) е бебешки прах и омекотител на онази марка дето са им памперсите - Tоujours . Сега съм събрала доста прахове и омекотители, но при следващо пазаруване ще ги пробвам. ....
О! Смея ли да се надявам на аналог на Формил Сензитив от постоянния асортимент... Laughing

И аз ги видях, но прахът е течен и не го отразих. Омекотителят е без аромат. За бебета не е препоръчително изобщо да се ползва омекотител, но за хора с чувствителна кожа и алергии ще върши работа.

Имат нови омекотители Doussy, за 33 пранета. 3 разновидности са и двете доста ми харесаха като аромати.

Разочарована съм от памучните блузи, видях в каталога червената и исках да си взема. На място обаче изобщо не ми харесаха. Червеното е оранжево, материята, доста тънка, изобщо.... качеството се влошава с всеки изминал ден, за разлика от цените, които пък се "подобряват".
Дамските потници (топове) - ужасно лигава материя, отврат.

Общи условия

Активация на акаунт