::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 210
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Точно преди Коледа пуснаха сешоарите миналата година . Май на Парис Хилтън бяха. Аз съм много доволна-мощен и удобен за ползване.

# 1 396
Точно преди Коледа пуснаха сешоарите миналата година . Май на Парис Хилтън бяха. Аз съм много доволна-мощен и удобен за ползване.
Благодаря, Мишелин, yovanka  Hug

Значи има време. Ще чакам и тази година ги пуснат преди Коледа.

# 1 397
  • Варна
Месечинке, аз имам от техните апрески от преди две години. Тежки са, използвам ги когато излизаме да се въргаляме в снега с детето, заедно със ски панталоните. Тогава се екипирам  и с апреските. И на работа съм ги носила - обикновен ботуш. Както казах - тежички са, прецени на място. Иначе са ок. А, и сега са по-готини модели...Stuck Out Tongue Winking Eye
Мерси, ще ида в четвъртък да ги видя Hug
Аз пък що се заблудих, че изглеждаха по-добре релсите и магистралата преди? Може би са ги разкрасявали като за каталога, но с повече части ми се струва, че бяха. Явно бъркам нещо. Но да, изглежда поне имат батерии.

# 1 398
Масичката със столчета здрава ли е, заслужава ли? Аз понеже досега нямах миялна и не знам цената на таблетките, тези на финиш на добра цена ли са?

# 1 399
Сменят цветовете на влакчетата само. Нашето е от първите и беше жълто на цвят. После гледах, че цветовете вече са други... Магистралата ни е със синя задвижваща количка.Сега ги гледам зелени.

Релсите с влака са малко по-различни тази година, магистралата и тя е почти същата...

# 1 400
  • София
Мда, и при нас беше пълно с дървени играчки. Според мен хората им се пренаситиха, все пак няколко години подред ги пускат същите. Аз миналата година обиколих няколко Лидл, за да купя на дъщеря ми от мебелите за кукли (исках детска стая) и нямаше никъде. Сега беше пълно от всички видове, но не и взех, защото хич не играе с къщата за кукли и куклите. Но пък им взех кинетичен пясък (и до него не можах да се докопам миналата година). Имаме само кинетичен пясък от друго място и много играят с него, а това е и с формички и леген, мисля че много ще им хареса. Някой знае ли колко точно е количеството на пясък авътре? Нашият е за подарък за Коледа от една от бабите и не сме го отваряли.

# 1 401
Две пакетчета е пясъка вътре. Достатъчно според мен...
Виж на кутията-ще е упоменат грамаж си мисля...може и да я отвориш и да надникнеш, после пак си я затваряш. Не се къса нищо...

# 1 402
  • Варна
И при нас имаше от мебелите-играчки. Как им устоях не знам Laughing Ужасно са сладки, но чак пък с тях не го виждам моят син да играе, виж, с къщата - да.

# 1 403
Термоклиновете от четвъртък подходящи ли са за носене като нормален клин или са тип термобельо само за под панталон? newsm78

Пак да попитам ...

# 1 404
Благодаря, Мишелин, yovanka  Hug

Значи има време. Ще чакам и тази година ги пуснат преди Коледа.

И аз да се включа. Купих миналата година / било е около коледа / два сешоара с въртящи четки -за мен и за сестра ми. Аз съм с ужасно неподатлива и права коса , уредчето  е много добро , прави ми обема , както искам. Най- интересното е , че подаръкът се изпползва най-вече от племенницата , която издевателства яко над косата си /щот е фукливо /. Фризьорката и , след около половин годишна яка употреба , я беше попитала с какво си прави косата , защото била много по-здрава отпреди. Е , как какво- с уред от Лидл. Тя не е казала , де , сакън , да не се изложи Laughing
Та препоръчвам ги и аз тези сешоари.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 16:32 от tays

# 1 405
Спомням си една истерия с глобуси, то не беше дебнене, не беше купуване...на следващата година имаше ПЛАНИНИ от глобуси, купихме спокойно, че се и въргаляха седмици наред. Явно бяха съобразили доставката с търсенето : ) Явно и сега е така. След истерията с играчките, препродаването, спането пред магазина...сега има купища...

Аллоу, лидълци, пуснете и мезотерапията сега моля Simple Smile И една четка от тая дискутираната бих взела Wink

# 1 406
И бекона да намалите, оня хърватския...зер Коледа идва, трябва да се пооблажим...

# 1 407
  • София
И бекона да намалите, оня хърватския...зер Коледа идва, трябва да се пооблажим...
Тъй, де.. позамислете се, моля! И още нещо, да вкарате и малко марципан, че за Коледа е много необходим. Всяка година го има, тази -не, `що??

# 1 408
Някой с отзиви за зимните ботуши от четвъртък ?

# 1 409
  • София
Кога излиза новата брошура за следващата седмица ?

Общи условия

Активация на акаунт