Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 149
  • 787
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Само да вметна, че Електролукс правят едни от най- добрите печки понастоящем. Горение и Индезит имат спад в качеството.
Също смятам, че от магазин за техника ще се купи нещо много по- добро като съотношение цена-качество.
И нв виждам какво толкова усилие е. Носят ти ги пред вратата Simple Smile

# 526
  • Бургас
Само съдомиялна взех от Икеа заради прословутия проблем с вратичките при вграждане. Електролукс е. Около 600 лв. беше. Доволна съм, нямам забележки, а не е като да съм нямала други марки съдомиялни.
Другите им уреди за вграждане идваха доста по-скъпи в сравнение с тези, които взех.

# 527
Само съдомиялна взех от Икеа заради прословутия проблем с вратичките при вграждане. Електролукс е. Около 600 лв. беше. Доволна съм, нямам забележки, а не е като да съм нямала други марки съдомиялни.
Другите им уреди за вграждане идваха доста по-скъпи в сравнение с тези, които взех.
И моята е от там - RENGÖRA. Доволна съм, но нямам база за сравнение.

# 528
Не знам точно каква е драмата с вратичките. Аз взех плъзгачите и съдомиялна Беко и ми я монтираха без тях. Като същевренно няма проблем с отваряне/затваряне. Не знам дали защото самата миялна се оказа някак по-ниска (нещо което изобщо не бях забелязала). Само дето се разкавах да купувам плъзгачи.

# 529
  • In transit
Аз питах днес за индукционните плотове, казаха, че били Електролукс.

# 530
  • Бургас
Моят плот е Електролукс, не е купуван от Икеа. Беше на по-добра цена и с 5 г. гаранция.
Четох доста за тези вратички за съдомиялна и реших да не си създавам главоболия.
Лили, RENGORA-та мие не по-зле от предишния ми БОШ, от Индезита на свекърва ми и от Уърпул-а, който взех за един апартамент под наем.

# 531
  • In transit
Някоя от вас да е поръчвала нещо от английската Икея или от някъде другаде(с посредник)? Харесала съм си един газов плот 2ка, но го няма в БГ.

# 532
Миналата година си харесах ето тези органайзери за чинии, а сега, когато вече ми трябват, те взели, че ги спрели Sad
http://www.ikea.gr/kouzina/organosi-ntoulapion-kouzinas/organosi … i-62837/30384695/

# 533
  • София
Точно тези няколко пъти ги спират и после пак се появяват.

# 534
Дано подновят предлагането им, че не ми се занимава с поръчка отвън.

# 535
  • В свой си свят :))))
Миналата година си харесах ето тези органайзери за чинии, а сега, когато вече ми трябват, те взели, че ги спрели Sad
http://www.ikea.gr/kouzina/organosi-ntoulapion-kouzinas/organosi … i-62837/30384695/
И на мен ми харесват много и определено имам нужда от нещо подобно. Не е честно така Sad мрън.

# 536
Аз съм голям карък!
Отидох вчера да купувам този стол за детската стая

и познайте - вече не е наличен! Triumph

# 537
  • Варна
Търся мнения от български потребители, освен многото мнения в чуждестранни форуми, за леглото KURA:

Имаме син на 3г, който в градината спи на "високо легло" и бихме искали да му вземем такова и за вкъщи. Стандартните двуетажни легла ми се струват много високи за неговата възраст, и затова обмисляме този вариант за малки деца. Ще го ползваме като лофт легло, а отдолу ще му подредим място за игра и скривалище, т.е. няма да има матрак на земята. Въпросът ми е дали леглото е стабилно и издържливо. Не ми се иска да рискуваме с това легло, а да се окаже, че се клати или, не дай боже, разпада от най-малкото детско скачане или катерене. Опитах да намеря мнения в предишните теми, но не успях. Посетихме шоурума на IKEA във Варна, за да го видим на живо, но нямаше налично. Ще съм благодарна на личните ви мнения, ако сте го имали и/или пробвали.

# 538
  • София
smiteva, леглата в дг се ползват само и единствено за спане. На тях не се скача, и не се разрешава да стоят децата прави на втория етаж.Или поне съвестните учители би трябвало да го правят. Колкото и да е стабилно едно легло скачане и вихрене на него няма да издържи, освен това децата може да загубят равновесие и да станат непоправими неща.
Икейското ако си го сглобите правилно и застопорите за стена по някакъв начин не би трябвало да има проблем, но доколко едно дъно на което и да е легло би издържало игра сама помисли.
Иначе леглото е много хубаво и съм сигурна, че детенцето ви ще си го харесва много.

# 539
  • Варна
Привет Момичета,
В процес на обзаеждане съм на апартаменти за под наем. И съм на тема матраци. Спряла съм се на ниско бюджетни предвид многото пари които потроших. Избрала съм два варианта:

http://m.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Sprung-Mattresses/hamarvik-4586/00244381/
И на този също :

http://m.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Sprung-Mattresses/hafslo-28095/50244468/

Сега ясно е че скъпия ще е по добър предвид че е покет система, а другия е бонел и няма индивидуално пакетиране. Но цената е 70лв по евтина, а ще купувам три матрака. И се чудя някой ползвал ли е по евтиния? Доволен ли е?
Пише 25г гаранция, някой знае ли какво покрива? Почти никой не дава 25г гаранция на ниско бюджетен матрак?
Ако изскочат пружините съдействат ли? Имате ли опит?
Аз иначе да ги похваля че имах една кушетка Хемнес, и една лайсна й се изкриви 3г почти след покупката. Отидох в магазина с идеята да си я купя, но хората ми дадоха нова безплатно.
Освен това сега за новия апартамент взех пак Хемнес, и за карък при сглобяването мъжа ми изтървал една дъска и отидох да питам може ли подмяна че беше наранена. Казаха няма проблем, върнете цялата кушетка ще ви дадем нова. Малко галимация с товаренето на отворени кашони, но хората веднага реагираха и за един ден ни доставиха нов Хемнес ( от Варна сме и само с доставка Simple Smile ). Така че до тук от гаранционното им обслужване съм супер доволна.
Чакам някой да каже нещо за бпджетните им матраци.

Общи условия

Активация на акаунт