Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 121
  • 787
  •   1
Отговори
# 540
Купих два броя от тези Хафсло точно за апартамент под наем 160/200 и 140/200 см. Не съм спала на тях, но легнах и ми се струват ОК. От другия модел имам в стаята за гости в новото жилище. Каката спи там, свекърите също, никой не се оплаква. Доволни са. Това, което на мен ми направи впечатление реално беше дамаската на по-евтиния. Нещо като здрав плат, а на другите е мека и мрежеста. Според мен купувай по-евтините, а за разликата в цената им сложи по един водонепромокаем протектор! Аз така направих.
Гаранцията покрива деформации, и продънване на матрака (проблеми с пружините).

# 541
И аз  имам  Хафсло,от 1 година спя на такъв, и не е мръднал както се казва.Няма никакви деформации,не му личи  да е ползван изобщо.Според мен взимай от по-евтиният.

# 542
Аз съм голям карък!
Отидох вчера да купувам този стол за детската стая

и познайте - вече не е наличен! Triumph

В магазина съм, видях го току-що. Simple Smile

# 543
Ц. Един е, мостра, на нормална цена, без гаранция. Не го щЪ Simple Smile

# 544
Егати, що са го оставили там тогава, да ходи долу при намалените стоки. Thinking

# 545
# 546
При намалените стоки отиват само върнати или повредени неща.Поне в щатите е така.

# 547
Не и мострените? Странно.

# 548
Явно в Бг е различно.В щатите мострениту никога не са били при намалените.

# 549
  • Beyond the stars
Не и мострените? Странно.

И мострени 100%, чела съм някъде из намалените като причина за намаление - Мострена стока. (или стока от изложбена зала.. абе нещо в тоз ред на мисли)  Wink

# 550
Да, аз лично примерно не съм съгласна да взимам мострено нещо, дето всички са го пипали, разглеждали, тествали и т.н. на редовна цена. Едни поне 30 % трябва да свалят на тези стоки и бързо и лесно няма да им се заседяват по шоурумовете.

# 551
  • Beyond the stars
Да, аз лично примерно не съм съгласна да взимам мострено нещо, дето всички са го пипали, разглеждали, тествали и т.н. на редовна цена. Едни поне 30 % трябва да свалят на тези стоки и бързо и лесно няма да им се заседяват по шоурумовете.

Иии точно Шоурум артикул пише на мострените в секцията с намалени. Че досега се чудех за точния термин  Laughing

# 552
Това е ненормално да не смъкват цената на мострите, и то значително, и то особено в Икеа, където над мострите яко се издевателства Simple Smile Разочаровах се от тях..

# 553
  • Варна
Аз лично купих два шкафа Били и две масички сега не им помня серията, и един полилей с 40% намаление от Центъра за поръчки във Варна. Преди около 2 седмици развалиха един кът и направиха нов. Всички артикули бяха намалени първо с 20% а после свалиха цената на 40%. Нещата просто се разграбиха за 2-3 дена. Само един диван остана, който после му свалиха цената на 50% и гледам вече и него го няма. Имаше разни кашпи, изкуствени цветя, корнизи, пердета, Беста шкафове, възглавници, калъфки, рамки за снимки и разни джунджурии ....просто всичко замина за отрицателно време.
Варна рядко се случва да развалят кът и да разпродават.
Всъщност благодаря за отзивите за матраците. В крайна сметка поръчах евтиния вариант Hafslo ( май така се казваше), дано се окаже сполучлив.

# 554
Абе, как ще дам 200 лева за мострен стол, БЕЗ ГАРАНЦИЯ и опция връщане.
Скрит текст:
Друг е въпроса, че и по-евтино не бих взела мострен. Просто не обичам ползвани неща.

Общи условия

Активация на акаунт