Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 189
  • 787
  •   1
Отговори
# 465
Някой ползва ли тази конфигурация на STUVA?
http://m.ikea.bg/childrens-ikea/STUVA-Storage-furniture-sets/Com … a-47291/09878095/

Включва ли нещо вътре в гардероба - лост, рафтове - или трябва да се дозакупуват?
Издръжлива ли е STUVA?
На място в Икеа в София дали има някой сглобен подобен модул, да се види и пипне (скоро имам път към София)?
Има сглобени в магазина в София, да. Нашите са на няколко години вече и съм много доволна.

# 466
Какви матраци имате? Еднолицеви или двулицеви? На коя марка? С полет пружини или без? Ще бъдат две ъглови легла 90 на 190, децата са на 3 и на 7. Леглата ще са с повдигащ механизъм.

# 467
Момичета, преди няколко месеца си купихме диван. Онзи ден видяхме, че циповете не са ок, отварят се и не се закопчават както трябва. Някой знае ли дали циповете влизат в гаранцията. Четох книжката и според мен влизат, но не съм сигурна. Благодаря предварително.

# 468
Здравейте,
Някой правил ли си е комплект за коридор/антре
Имам нужда от портманто, но как да го съчетая като от една серия има само шкаф за обувки, от друга само закачалка....???

# 469
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Какъв матрак бихте препоръчали за дете на 5 г., 20 кг? Взехме леглото с надстройка Stuva, но сега не го намирам в сайта: https://www.ikea.com/us/en/catalog/products/S29025745/

# 470
Матрак,какъвто на детето му е удобен.Не можах да разбера какъв е проблема да го намериш в сайта?

# 471
Hug
Здравейте,
Имам нужда от портманто, но как да го съчетая като от една серия има само шкаф за обувки, от друга само закачалка....???

Ами не е нужно да са от една серия, просто ги съчетай така, че да изглеждат готино заедно. Недейте всичко по калъп да купувате, вложете малко индивидуалност, никой няма да ви се скара. Simple Smile Ние например за антрето си купихме гардероб за всичко от една серия, който мисля да комплектовам с шкаф за по-дребните неща от друга серия и конзолна маса за красота от никаква серия, даже и като цветове са различни.

# 472
Матрак,какъвто на детето му е удобен.Не можах да разбера какъв е проблема да го намериш в сайта?

На детето всеки матрак му е удобен, изобщо не се замисля, преди да отговори. Затова питам тук за препоръки, ако някой е взимал от Икеа матрак за дете на тази възраст (приблизително).

В ikea.bg леглото го няма, затова дадох линк към .com

# 473
  • София

На детето всеки матрак му е удобен, изобщо не се замисля, преди да отговори. Затова питам тук за препоръки, ако някой е взимал от Икеа матрак за дете на тази възраст (приблизително).

В ikea.bg леглото го няма, затова дадох линк към .com

Моят син е с този. Още от 2 годишен спи на него, сега е на 6 и е 22 кг. Доволна съм, абсолютно никакви следи няма от употребата. Удобен е, не е мек, но е достатъчно еластичен. Също голямо предимство е, че калъфът се сваля и освен това при един инцидент установих, че е и водонепропусклив Simple Smile

# 474
Много благодаря за споделеното, Felis  bouquet
Аз съм взела непромокаем протектор за мое спокойствие, но е чудесно, че и самият калъф не пропуска Simple Smile
И ние гледаме за (средно) твърд матрак, нали децата не трябвало да спят на меки матраци, така че ще ходим да видим този.
Чудех се на пружинните в индивидуални джобчета, и тях ще погледнем и тестваме.

# 475
  • София
Аз съм взела непромокаем протектор за мое спокойствие, но е чудесно, че и самият калъф не пропуска Simple Smile
И ние гледаме за (средно) твърд матрак, нали децата не трябвало да спят на меки матраци, така че ще ходим да видим този.
Ние сега търсим нов за сина ми, защото ще се местим и новото му легло ще е с ширина 120 см. Бих му взела същия, но нямат такъв размер. Единственият, който има 120 в Икеа, е такъв с покет пружини. Пробвахме го, но на мен ми се стори прекалено мек. Също и доста пружинира и не знам колко е подходящо това за дете. Синът ми също го пробва и каза, че не му харесва, но не уточни защо, та не знам дали беше реална оценката Simple Smile Та май ще търсим на друго място.

# 476
  • Beyond the stars
Hug
Здравейте,

Ами не е нужно да са от една серия, просто ги съчетай така, че да изглеждат готино заедно. Недейте всичко по калъп да купувате, вложете малко индивидуалност, никой няма да ви се скара. Simple Smile Ние например за антрето си купихме гардероб за всичко от една серия, който мисля да комплектовам с шкаф за по-дребните неща от друга серия и конзолна маса за красота от никаква серия, даже и като цветове са различни.

Ние сме с гардероб за обувки бял .. пейка в бяло и ръчно боядисана от моя милост закачалка в жълто.  Grinning
Хич не е нужно всичко да е комплект. Аз не харесвам фабрични комплекти по принцип  Blush

# 477
Ами да не е нужно по принцип
Ами като ми липсва въображение какво да правя ?
Затова за идеи питам
Пък ако ми се разминават и материалите съм тотал щета 😕

# 478
  • София
Покажи, какво си харесала пък ще видим дали не може да измислим нещо.

# 479
Скрит текст:
Ние сега търсим нов за сина ми, защото ще се местим и новото му легло ще е с ширина 120 см. Бих му взела същия, но нямат такъв размер. Единственият, който има 120 в Икеа, е такъв с покет пружини. Пробвахме го, но на мен ми се стори прекалено мек. Също и доста пружинира и не знам колко е подходящо това за дете. Синът ми също го пробва и каза, че не му харесва, но не уточни защо, та не знам дали беше реална оценката Simple Smile Та май ще търсим на друго място.

Аз лягах на 3 пружинни на Тед и имаха разлика помежду си. 2 от тях бяха твърди, макар и с пружини, защото над тях имаше 1 слой мемори пяна и 1 слой нещо, което не запомних. Мисълта ми е, че ако не държите да е пак от Икеа, има и по-твърди пружинни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт