Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 152
  • 787
  •   1
Отговори
# 510
Винаги е било и на място с икеафемили картата.

# 511
Ако си купя сервиз от 18 части (не чинии по отделно, а комплект) в каква опаковка са - от всички страни ли е или отгоре има празно?
Съжалявам за въпроса, но искам да взема за подарък и да знам как да опаковам, а не съм от София.

Редактирам се: видях в гуугъл оформлението на сервизите с чинии Hands Plus1

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 21:44 от mi6u-to

# 512
Винаги е било и на място с икеафемили картата.

Мхм, прекрасно! Значи скоро ще се похваля с ново балконско обзавеждане. Simple Smile И колко от новите декорацийки си харесах само... Heart Eyes Има разкошни нови ярки цветове кашпи, вази, лампички и фенери, цветарници, ех... Половинката напомни тази седмица да отидем и за нова партида цветя, така че ударно ще я стягаме терасата, идва времето на вечерите на открито. Blush

Скрит текст:
Малко офтопик, но знаете ли случайно къде продават плат, подходящ за външна употреба? Драма ми е с възглавничките - малко са като пребити цветовете на икейските, искам да си ушия нещо по-цветничко.

# 513
  • София
в магазините за дамаски има и платове, подходящи за тази цел : )

# 514
Давам си сметка, че няма да мога да изчета всички теми по въпроса ИКЕА до тук и с риск да повторя въпроса си питам: има ли отзиви за кухненските електроуреди от ИКЕА? Предстои ни нова кухня и ми се струва в пъти по-лесно всичко да бъде от едно място.

# 515
Давам си сметка, че няма да мога да изчета всички теми по въпроса ИКЕА до тук и с риск да повторя въпроса си питам: има ли отзиви за кухненските електроуреди от ИКЕА? Предстои ни нова кухня и ми се струва в пъти по-лесно всичко да бъде от едно място.
То и на дали ще намериш много за тях. Аз имам индукционен плот 78 см и миална. Взех ги щото са с 5 г гаранция и тогава само там намерих такъв плот. Миялната беше около 900 лв, но аз оставам с по-добри впечатления от Бекото ми за 600 в стария апартамент. Слава богу сервиз не съм викала. От Икеа бяха организирали посещение на техник, за да монтира някакво капаче на датчика за преливане, защото имали сигнали за инциденти. Абе доволна съм, нямам оплаквания някакви.

# 516
Сигурно не са лоши уредите на Икеа, не съм ги ползвала, но определено са overpriced. Даже проектантката на кухни специално за фурна ми препоръча да си взема от другаде, по простата причина, че за тези пари ще си купя някоя най-малкото с повече екстри. Също съм чувала, че марката на уредите е Електролукс и Индезит май че беше. Така че може да си направите някакви изводи за качеството.

# 517
  • до най-прекрасния мъж
Електролукс не са изобщо лоши уреди. Имаме пералня на 8 години, на която й сменихме двата лагера и семеринга на казана и  които струваха не повече от 30 лв. Справихме се двамата с ММ за две вечери след работа, при все че и двамата разглобяваме пералня за първи път. Другите й части са като нови. Проблеми никакви не съм имала други с нея, откакто я имаме.
За Индезит чувам, че качеството е занижено, но Електролукс определено си заслужават.

# 518
Аз дори не си спомням дали Индезит бяха другите, помня само, че беше някаква по-смотана марка. Иначе Електролукс може и да не са лоши, просто казвам, че ако си купиш същите електролукс, със същите характеристики, от обикновен магазин за техника, ще платиш по-малко, отколкото ако ги вземеш от Икеа.

# 519
  • до най-прекрасния мъж
Може Simple Smile. Аз само споделям положителния си опит с Електролукс. Цени не съм сравнявала, вероятно и дизайнът е друг.

# 520
  • София
уърпул са някои.
ние имаме керамичен плот, вече шеста година го ползваме.
на доста по-ниска цена беше от останалите като купувахме.

# 521
Благодаря, ще си направя при това положение бюджетно сравнение с другите магазини и ще преценя.

# 522
  • София
И аз да си кажа, без разбира се мнението ми да е меродавно.
Смятам, че в магазин за мебели е хубаво да се купуват мебели, а в магазин за техника-техника.

# 523
И аз да си кажа, без разбира се мнението ми да е меродавно.
Смятам, че в магазин за мебели е хубаво да се купуват мебели, а в магазин за техника-техника.

Е така де, ама все пак там продават и уреди от много години. Не от вчера Simple Smile Не е лошо преди окончателното решение, човек да е проверил как стоят нещата от чужд опит. Щото в случая, човек няма личен за тези неща Simple Smile

# 524
За да завършат цикъла по обзавеждането ползват все пак външни фирми. Уредите имаъ само странни имена, но не и лого. Електролукс и Уирпул са. За котлоните нямаше по-добра цена с параметрите, които исках.
Вож в ком или юк сайта имаше ревюта.

Общи условия

Активация на акаунт