"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 36 926
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Аз се рових в много теми и сайтове но този ми допадна най-много. Да попитам.. имам нужда от съвет, значи от 2 седмици имам много киселини, които направо ме изгарят, оригвам се през 20 мин., чувствам се недоспала, зърната на гърдите ме болят ужасно и са много чувствителни, излязоха ми и много дребни пъпки по цялото лице, не само по лицето и малко в средата на гърдите... сутрин когато се събудя имам чувството, че не съм яла от 2 дни, а вечерта се нахранвам и то доста добре.. червата ми постоянно къркорят, имам много газове, спазмите започнаха преди около 1 седмица, а менструацията ще ми е чак на 08.. миналия месец овулацията ми беше на 19.. от време на време имам и болки в кръста.. чудя се дали е възможно да съм бременна и дали да си взема тест. От много време си искаме бебе, но все не се получава чудя се, ако сега си взема тест и ако съм бременна дали ще го отчете?

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 18:36 от mila978

# 466
Рано е за симптоми. Внушаваш си заради голямото желание. Тест сега няма да отчете, защото е твърде рано. Можеш да направиш такъв най-рано 12 дни след овулация.

# 467
овулацията ми беше на 19 миналия месец, а до сега са минали 14 дни

и не знам дали си внушавам защото билките са истински

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 18:29 от Не се сърди, човече

# 468
  • Австрия
Как е засечена овулацията? Защото, ако предполагаш МЦ на 08.11. лутеалната фаза ще е около 20-на дена, това ми се вижда прекалено. Но ако смяташ, че си имала овулация преди 14 дни - всеки тест вече ще отчете има ли, няма ли бременност.

защото билките са истински

За какви билки говориш?!

# 469
Май имаше предвид болки... Grinning

# 470
На мен днес трябваше да ми дойде, не дойде. Решила съм да не правя тестове до 5 дни закъснение.
Сърби ме да си направя кръвен, но за сега ще изчакам.
От към симптоми почти нямам никакви , освен че днес гърдите ми са доста големи от обикновено Simple Smile
Стискайте палци :*

# 471
овулацията ми беше на 19 миналия месец, а до сега са минали 14 дни

и не знам дали си внушавам защото билките са истински

Значи изчисляваш грешно датата, на която трябва да ти дойде. Щом овулацията ти е била на 19ти, значи са минали 13 дни от нея и чакаш цикъл горе долу на 3ти, т.е. вдругиден. Утре можеш да направиш тест.

# 472
На мен днес трябваше да ми дойде, не дойде. Решила съм да не правя тестове до 5 дни закъснение.
Сърби ме да си направя кръвен, но за сега ще изчакам.
От към симптоми почти нямам никакви , освен че днес гърдите ми са доста големи от обикновено Simple Smile
Стискайте палци :*
И за какво да правиш кръвен, след като един обикновен уринен тест ще покаже дали има бременност. И ако не ти закъснее 5 дена?

# 473
# 474
Честито мила! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебоче на финал! Blush

# 475
Много благодаря пожелавам го на всеки да испита това удоволствие Simple Smile

# 476
Ти в Германия ли си,това са  немски тестове,и как за няма и половин час ги направи,като гледам чертите са с различен цвят,странна работа.

# 477
Ми момичета...правих тест на 3ти ден закъснение (и вечерта и сутринта)и резултатът е никакъв. Помен от лелката няма (днес е вече 5ти ден закъснение), гърдите вече не ме болят особено, само си остават топчести и като подути, кръст ме боли страшно, гони ме голямо безсъние, но поне не се чувствам уморена.

Смятам да си поизчакам поне до 6-7 ден закъснение... Дори и да има нещо, явно е твърде рано уринния да отчете.

# 478
  • София
Вероятността да е рано за тест е много малка. Не се самонавивай. Има аномалии в МЦ по това време на годината. Все пак , ако на 7ми ден закъснение теста ти е отрицателен и все още няма М е добре да те види лекар.
Според мен ще ти дойде до ден-два.

# 479
Да в германия съм как направих теста ли тук има денонощтна аптека реших да не гледам чуждите мнения взимах тест и е положителен първия е малко по бледа чертата защото нямах много урина втория беше както трябва Wink

Общи условия

Активация на акаунт