"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 36 916
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
На 3 дни закъснение всеки тест ще отчете вярно. Няма нужда да чакаш повече. Успех!

Мислиш ли? Ще ти се доверя! Мисля си утре сутрин на път за работа да пусна и един кръвен, ако не ме изненада нещо Simple Smile

# 451
И защо трябва да дадеш към двадесет лева за кръвен, като един пиклив тест е максимум пет лева?

# 452
  • София
На 3 дни закъснение всеки тест ще отчете вярно. Няма нужда да чакаш повече. Успех!

Мислиш ли? Ще ти се доверя! Мисля си утре сутрин на път за работа да пусна и един кръвен, ако не ме изненада нещо Simple Smile
Ами 5 човека ти казаха, незнам защо ни питаш, като явно си имаш план.
При редовен МЦ, на 3 дни закъснение , ако е имало оплождане , чхг е над 150, дори и тест от 60ст ще го засече. Като си решила да чакаш, направо отиди на лекар другата седмица, за какво ти е да се бодеш

# 453
  • София
Здравейте на всички Simple Smile  Как сте днес ?  Hug Имам едно въпросче към мамита видяли заветните две чертички или като мен бледи чертички Grinning Как сте със сънят? Моят мъж сигурно иска вече да ме изхвърли от вкъщи  Joy Лягам примерно 20-21 вечер и сутринта към 10,немог да си отворя очите преди 13-14 на обяд немога да стана... И другото въпросче незнам при вас но мен гърбът страшно много ме боли  Cry Успех на всички и пухкви бебчовци на финала Simple Smile

# 454

При редовен МЦ, на 3 дни закъснение , ако е имало оплождане , чхг е над 150, дори и тест от 60ст ще го засече. Като си решила да чакаш, направо отиди на лекар другата седмица, за какво ти е да се бодеш

Работата е там, че нямам план, просто се лутам в мисли. Благодаря все пак Simple Smile

# 455
Вземи си тест и го направи. Ще отчете уринен.
Успех!

# 456

Работата е там, че нямам план, просто се лутам в мисли. Благодаря все пак Simple Smile
Какво толкова има да се луташ? 100 човека ти казаха направи си тест, а ти продължаваш ...

# 457
  • Бургас
здравейте! Новак съм
Нова съм в сайта и още не мога да го разбера с приятеля ми искаме бебе дойде ми на 4.10.2017 свърши ми на 8.10.2017 правихме секс на 15,16,17,18 и в всичките дни той свърши в мен днеска си направих тест и е отрицателен
не искам да ходя на лекар защото ако не съм заченала ще се разстроя и няма да ми стане приятно
някой може ли да ми каже дали е възможно да съм забременяла

# 458
Възможно е да си, възможно е да не си.

# 459
Преди да започнете да бебеправите трябва да сте напълно наясно,че не става веднага,така ще избегнете възможноста да се разочаровате постоянно. Не се вглъбявайте в това и си изчакайте необходимото време,за да си направите тест,а именно за най-сигурно ден след закъснение.

# 460
  • Бургас
Има  някви леки симптоми  като гадете болки в гърдите мирис на гадно от определена храна
Ние пробваме от 3,4 месеца но все идва лелката

# 461
здравейте! Новак съм
Нова съм в сайта и още не мога да го разбера с приятеля ми искаме бебе дойде ми на 4.10.2017 свърши ми на 8.10.2017 правихме секс на 15,16,17,18 и в всичките дни той свърши в мен днеска си направих тест и е отрицателен
не искам да ходя на лекар защото ако не съм заченала ще се разстроя и няма да ми стане приятно
Изчакай още няколко дни и направи тест отново.

Моята дата за МЦ е 07.11., дано да не дойде. Гледам да не се вглеждам в себе си за измислени
симптоми, за да не се разочаровам после.

Успех!
 bouquet

# 462
  • Бургас
Благодаря! И на теб дано всички който чакат лелката дано да не идва 9 месеца на всички

# 463
здравейте! Новак съм
Първо се прави тест и ако е положителен, тогава се ходи на лекар и то след като ти е закъсняло 2 седмици!

# 464
  • Бургас
Бъдещи мамии при  мене дойде лелката Sad продалжаваме с опитите

Общи условия

Активация на акаунт