"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 36 911
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Най-вероятно си бременна. Имала си късна овулация. Може да повториш теста за по-сигурно и ако пак е положителен след 8-10 дни на лекар Simple Smile

# 436
Здравейте момичета.. Искам да ви попитам възможно ли е отлепяне на плода още преди да е настъпило закъснението? Този месец мисля че се случи очакваното чудо,мисля че усетих инплантацията с леко зацапване и прорязваща болка точно в средата.. но днес изпаднах в ужас прокърви ми.. след забърсване с т.хартия имаше червена кръв...след това периодично проверявах и започна да намаля... но незная да се надявам ли на добро развитие или това беше края?
Имах две химически бременности преди година и малко, които завършиха след 4-5 дневно закъснение и положителни тестове Cry

Възможно е, да. Обаче, няма как да знаеш дали си била бременна. Острата болка и зацапването, които си имала, приличат повече на овулация. Имплантацията няма как да я усетиш.

# 437
Здравейте момичета! Трябваше да ми дойде на 14.10,но така и не се случи. Още не се е случило. Правих тест на 20 ,но беше отрицателен. Имах тъпи болки ниско долу в корема,не постоянни,появяваха се от време на време,сега отшумяха. Гърдите ми са напрегнати,днес се събудих с ужасно гадене,общо взето ми се гади при мисълта за храна постоянно,но днес беше много зле,но не можах да повърна (извинявам се за израза). Искам мнение на какво може да се дължи? Ако имам киста ще ги има ли твзи неразположения? Или се очаква да ми дойде..има ли шанс за бременност след този тест (вероятно не). На лекар въм в сряда (чакам за този час от седмици). Благодаря предварително.

# 438
  • София
16 дни закъснение си е адски много.
Прави един тест пак днес, без значение че не е първа урина. Ако е отрицателен, запиши час за лекар.
Ако е киста, да, възможно е да имаш тези усещания, тъй като кистите излъчват хормони.

Друг път не се оставяй с толкова много закъснение преди лекар, защото понякога по-трудно се лекуват нещата като се е забавил пациента.
При редовен цикъл максимум седмица закъснение се чака.

# 439
Благодаря ви много за бързия отговор,не исках и аз да чакам толкова и да съм в неведение,просто аг не беше на работа цялата минала седмица. Чакам си часа в сряда,за да проверя със сигурност.

# 440
  • София
Преди да отидеш направи си тест, за да кажеш в крайна сметка дали си или не си бременна, защото е важно.

п.п. С толкова голямо закъснение, няма значение дали е първа или ента урина, теста ще покаже.

# 441
Да ви кажа симптомите ми този месец Simple Smile Надявам се да забременея скоро или вече да съм, че да спра да ви досаждам.
Имам болки в кръста и в яйчниците точно като преди цикъл. Леко течение, точно като преди цикъл. Гърдите страшно много ме бояха два дни, сега са си напълно нормални, точно като преди цикъл, Joy
Усещам миризми доста странни. И солетите днес в офиса имаха много гаден вкус. Обикновено умирам за сладко, но сега не е така. И една много странна тъпа болка която е ту в единия яйчник, ту в другия, не съм я засичала до сега.

Иначе съм с някаква много странна хрема, не знам от къде я намерих.

Стискайте палци на 01.11 да не ми дойде  Yellow Heart

# 442
И аз съм така, + отрицателен тест...стискам палци и на двете да не ни идва! 😁👶🍀❤

# 443
И аз съм така, + отрицателен тест...стискам палци и на двете да не ни идва! 😁👶🍀❤
Миналият месец правих тест и си казах, че този няма да правя.
Стискам палци :*

# 444
Здравейте,

Да  се отчета и аз. Цикъла ми е много редовен, обикновено не надвишава 29 дни (27-29 най-много). Календарчето, което използвам винаги ми е изчислявало първия ден с 99% точност, ако не на деня то 1 ден по-рано пристига лелката. Отплеснах се, та днес ми е официално 3 ден закъснение, от вчера имам нещо като пмс с тази разлика, че по принцип гърдите започват да ме болят адски много седмица преди старта на новия цикъл - сега не е така, сега е по-лека, а гърдите по-топчести (болката почти я няма вече), няма го и обичайното подуване като преди цикъл. Забелязах, че не усещам вкуса на неща, които обичам, ям по задължение, а преди цикъл по принцип е страшно, минавам на зърнена диета Simple Smile. След овулация започнах да чувствам и странно придърпване в десният яйчник почти постоянно.

Рано ми се вижда за тест, споделям, защото ми е странно, пък и не съм сигурна кога ще е най-подходящо, а имам големи надежди да не се появи този месец и не искам да се навивам излишно!

П.П. Четейки предишни коментари виждам, че има сходни ситуации като моята, ще се радвам да прочета развръзката. И май стигнах до заключението, че Престо е по-читав от Шуърчек?

# 445
  • София
На 3 дни закъснение всеки тест ще отчете вярно. Няма нужда да чакаш повече. Успех!

# 446
  • София
Престо не е по-читав от Шуърчек.
И да - на толкова закъснение резултата би бил достоверен.

# 447
При такова закъснение се гледа теста, а не симптомите и изобщо преди да се вманячвате със симптомите си направете тест.

# 448
Добро утро, момичета!
Влизам леко притеснена с въпрос - днес ми е датата на Ц, правих тест сутринта и е с много бледа, но видима чертичка. Не смея да му повярвам след всичките проблеми с предишната бременност, и ще повторя, но главния мо въпрос е - тук в Пловдив, поне в моята работа, върлува грип и от една седмица съм с лека температура, кашлица, болно гърло и всякакви екстри. Имахме само един контакт с ММ около О и не вярвах нещо да е станало, но уви. Притеснява ме, че изпих доста Фервекси, Упсарин и сироп за гърло. Днес повече няма да пия лекарства, не съм пила антибиотици и нищо силно, но мнението ви ще ми е премного полезно - има ли какво да ме притеснява относно нещата, които съм пила и изобщо това, че още съм болна, или е било прекалено рано?
Благодаря ви предварително, успех на всички ви!

# 449
  • София
Не се притеснявай излишно. От тук нататък само парацетамол,  но шпа и хомеопатия за нос и гърло. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт