"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 36 907
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Не само. Когато си доста слаба дори и не толкова голяма се вижда като подутина!
Колко голяма? Дай ми размери.
Моята беше 5 см и си личеше . Въздържай се от подобна категоричност когато не говориш от личен опит.
И пак ти казвам, че няма как да личи! Евентуално може да се напипа при гинекологичен преглед, но не и да си личи през корема! Особено пък като е 5 см! Имам 7см миома и дори не мога да я напипам, камо ли да ми се види през корема!

# 421
Здравейте,отново този месец цикълът ми не дойте.Несъм ходила на лекар все още.Кръстат ме боли и имам огромен апетит и чувствам огромна умора.Дано да съм бременна .

# 422
Лале, стискам палци този месец да е станало Simple Smile
Аз трябва да съм в цикъл на 01.10, но се надявам да не дойде.
И аз имам болки в кръста и ниско в корема... Този път не съм така обнадеждена, то ако е станало е станало и да се вайкам и да се чудя, но определено ми е дискомфортно.
Пак нямам течение като преди цикъл, но и предният месец нямах и си ми дойде.
Изкарвам у някакъв грип, само хрема без никакви други гадости и то по скоро има вода в носа, такова е чувството.
Имам три дни да се надявам, поне не е толкова много Simple Smile

# 423
  • София
Здравейте,отново този месец цикълът ми не дойте.Несъм ходила на лекар все още.Кръстат ме боли и имам огромен апетит и чувствам огромна умора.Дано да съм бременна .

Защо не си ходила на лекар все още? Както ти казахме и преди, тези симптоми не е задължително да са показател за бременност. Имаш ли поне един положителен тест? По спомен беше правила три и всичките бяха отрицателни.

# 424

Здравейте, трети ден закъснение ми е, а това са тестовете от днес и вчера Simple Smile след толкова опити май този месец е било успешно... само 1 въпрос - днешната чертичка ми се струва по бледа от вчерашната, вместо да се насища. Вие какво мислите?

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 07:43 от Margaritka_89

# 425
Първо Честито! Само че не можем да кажем със сигурност има ли нещо лошо. По добре пусни кръвен да видиш дали нараства Чхг. Може всичко да е наред, може и не съвсем. Късмет!

# 426
Днес ми е четвърти ден закъснение. Вчера направих тест, но нямаше престо и взех шуерчек - не ги харесвам много.
Беше отрицателен.
Ще изчакам още два дни и ще повторя. Този път обаче няма да се надявам.

# 427
  • София

Здравейте, трети ден закъснение ми е, а това са тестовете от днес и вчера Simple Smile след толкова опити май този месец е било успешно... само 1 въпрос - днешната чертичка ми се струва по бледа от вчерашната, вместо да се насища. Вие какво мислите?
Ако тестът отдолу е днешния, да, малко бледнее в сравнение с първия. И все пак, не мисли лошото, кръвният  ще трябва да се направи два пъти, за да видиш дали стойността расте.

# 428
  • Велико Търново
Здравейте дами. Днес ми е 6 ден от О и имам леко розово зацапване... това имплантационно зацапване ли може да е? Усещам леко тежест като при идване на Ц.

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 11:01 от MoniBoni

# 429
Може да е абсолютно вдичко.

# 430
Преди малко си направих 4 тия по ред тест и пак е отрицателен.Утре трябва да ми дойте цикълът,ако не дойте ще отида на лекар.

# 431
Здравейте!
Преди 2 седмици бях на ИИ по време на овулация.Тази седмица трябваше да ми дойде цикъла ,който е мн редовен ,но в рамките на няк дни разлика/т .е ,ако предния месец е  ок 23 зни, сл. месец е ок 26 дни /.
ТАзи седмица ,точно когато трябваше да ми дойде М ,започнаха едни странни оплаквания ,като при ПМС ,но без мензис ,без кръв.Леко неразположение ниско долу в корема ,твърди  гърди.Трябваше да ми дойде на 26, - 27,10, ,но все още не е .ПМС беше именно през дните ,когато с ъм в цикъл, но нямаше никакво кървене.Тогава имах  и едно бяло течение ,което траеше  1  -2 дни.Тестът за бременност днес е отрицателен.От около 1 седмица ходя мн често по малка нужда, особенно през нощта.

Закъснява ми/това не се случва при мен/ ,а бях на ИИ и много искам да съм бременна .
Прилягва ми се, болката в крака като при ПМС,но не изчезва вече няк дни.От 2 седмици пия дуфастон по назначение от гинеколога.Не знам, до кога да чакам за тест за бременност или отново да спирам дуфастона и да пробваме пак този месец иизк. инсеминация
Още един въпрос -кой тест за бременност  ми препоръчвате?

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 15:29 от lenao

# 432
  • София
Здравейте!
Преди 2 седмици бях на ИИ по време на овулация.Тази седмица трябваше да ми дойде цикъла ,който е мн редовен ,но в рамките на няк дни разлика/т .е ,ако предния месец е  ок 23 зни, сл. месец е ок 26 дни /.
ТАзи седмица ,точно когато трябваше да ми дойде М ,започнаха едни странни оплаквания ,като при ПМС ,но без мензис ,без кръв.Леко неразположение ниско долу в корема ,твърди  гърди.Трябваше да ми дойде на 26, - 27,10, ,но все още не е .ПМС беше именно през дните ,когато с ъм в цикъл, но нямаше никакво кървене.Тогава имах  и едно бяло течение ,което траеше  1  -2 дни.Тестът за бременност днес е отрицателен.От около 1 седмица ходя мн често по малка нужда, особенно през нощта.

Закъснява ми/това не се случва при мен/ ,а бях на ИИ и много искам да съм бременна .
Прилягва ми се, болката в крака като при ПМС,но не изчезва вече няк дни.От 2 седмици пия дуфастон по назначение от гинеколога.Не знам, до кога да чакам за тест за бременност или отново да спирам дуфастона и да пробваме пак този месец иизк. инсеминация
Още един въпрос -кой тест за бременност  ми препоръчвате?

Тест за бременност се прави 14 дни след инсе. Направи на 14-15ден един и ако е отрицателен, обади се на доктора да ти спре хапчетата.
Обикновено тест 14 дни след инсе е категоричен.
Аз лично препоръчвам шуърчек

# 433
Здравейте момичета.. Искам да ви попитам възможно ли е отлепяне на плода още преди да е настъпило закъснението? Този месец мисля че се случи очакваното чудо,мисля че усетих инплантацията с леко зацапване и прорязваща болка точно в средата.. но днес изпаднах в ужас прокърви ми.. след забърсване с т.хартия имаше червена кръв...след това периодично проверявах и започна да намаля... но незная да се надявам ли на добро развитие или това беше края?
Имах две химически бременности преди година и малко, които завършиха след 4-5 дневно закъснение и положителни тестове Cry

# 434
  • София
Здравейте бъдещи и настоящи мамита Simple Smile Не вярвах че толкова скоро ще ми се наложи пак да пиша с тази тема (но не съжалявам,даже тайничко се надявах всеки месец) Та трябваше да ми дойде на 20.10,на 3 ден от закъснението на шега направих един тест но той категорино беше отрицателен,и повече не направих защото ми е закъсняеало и преди. Тази вечер обаче идвам на работа споделих с една колежка и тя отиде за тест и ме заключи в тоалетната Grinning  Направих го и за мое очудване бледа втора черта,но сега питанката е на 10ден закъснение бледа втора черта? Не би ли трябвало да е по-изразена (тестът е обикновенна лентичка) да подчертая че с първата ми бременост в 7г.с. втората линия пак беше бледа😀 И не споменах че ние с мъжът ми изобщо не се пазим от както сме заедно 😊

Общи условия

Активация на акаунт