"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 37 053
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
О, вземай и утре да ни се похвалищ! bouquet

# 76
Едвам ме нави Smiley Цяло чудо ще е, ако е станало от първи опит...

# 77
AraBesqUe, аз така разбрах, че съм бременна - имах предменструални болки, но цикъл нямаше. Обикновено болките при мен започват успоредно с мц.

Стискам палци и при теб да е така и чакаме да се похвалиш Hug

# 78
AraBesqUe

С теб като дати сме едно към едно. И уринарните и кръвните тестове са ми + ,пожелавам ти утре да се похвалиш с хубави новини! Blush

# 79
# 80
  • София
Както и друг път съм писала много пъти, тази марка тестове масово дава черти и на бременни и на небременни жени.
Просто не знам защо се купуват изобщо от някой и то доста често.
Имам и моя история с тях, две приятелки също.. - не искам дори да си спомням.

Вземи си шуърчек, лейди тест - просто нещо друго и направи, за да докажеш дали този билийв про е верен.
Не се надъхвай излишно докато не докажеш, дано е верен и да си от бременните с втора черта на този тест.

# 81
За първи път виждам тази марка всъщност. Честно казано досега не съм се вълнувала от тестове, освен в ранните ми млади години, когато не исках все още да имам деца Smiley Просто в аптеката нямаха Sure check и ми предложиха този. Възможно ли е да са чак толкова неверни? Flushed Ще взема друг по-късно пък да видим...

# 82
Хайде, че и аз чакам  Peace Simple Smile

# 83
  • София
да, точно толкова неверни са, аз имах същата черта, след това кръвен тест пълна нула, приятелка по подобен начин - супер добра червена чертичка, след час на 3 други вида тестове - никаква черта и й дойде на другия ден.

Не казвам, че не си бременна, просто провери

# 84
Brayda, много неприятно се е получило при теб с неверния тест.

Аз притичах до друга аптека ирезултатът е този - https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22154456_102143709 … b&oe=5A3EC406 Пак е толкова бледа чертата (наживо се вижда малко по-добре), но... Thinking

# 85
  • София
Бременна си, честито Simple Smile
Хайде сега си се радвай на воля и на 10 дни закъснение - при доктора Wink

# 86
SmileЧестно ви казвам, момичета, изумена съм Open Mouth

Утре ще си взема направление, трябва да изчакам 10 дена от закъснението, за да отида на лекар ли? Тоест на 5-ти ден е рано още?

# 87
Честито, AraBesqUe,
Тайничко си знаех, че тестът ще е + Simple Smile
А за преглед е още раничко. Изчакай 10 дни закъснение, както са ти казали, и отивай за потвърждение, а и да се види, че точката е на мястото си Hug

# 88
Честито и според мен си бременна. Може да си с късна овулация и затова да е по-бледа чертичката. Пусни си чхг.

# 89
  • Австрия
Честито и според мен си бременна. Може да си с късна овулация и затова да е по-бледа чертичката. Пусни си чхг.

Защо да си пуска кръвен? Тестът е положителен. След деситина дни направо на гинеколог.

Общи условия

Активация на акаунт