"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 36 900
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Да, добре е да смяташ закъснение спрямо най-дългия ти цикъл. При седмица закъснение отиди да те прегледат. Щом си с нередовен цикъл, едва ли има повод за притеснение. Според мен, до тогава ще ти дойде.

# 331
Здравейте момичета. С приятелят ми правим опити за бебенце, но този месец се чувствам много странно. По принцип НЦ трябва да дойде на 24, но 5-6 дена след ову започнаха да ме болят яйчниците. От 2 дена съм с ниско кръвно, а иначе е доста високо, имам голямо слюнкоотделяне, придърпващи болки в яйчниците и днес сутринта се появи гадене и повръщане, дори кафе не съм пила, защото ми става лошо при самия му мирис и когато се пробвах да запаля една цигара, след първото дърпане направо я хвърлих. Дали има надеждичка за мен, вече да видя двете чертички ? Simple Smile

# 332
  • София
Днес или утре направи тест, ако цикъла е редовен.
Всички други усещания нямат значение на този етап

# 333
Здравейте момичета. С приятелят ми правим опити за бебенце, но този месец се чувствам много странно. По принцип НЦ трябва да дойде на 24, но 5-6 дена след ову започнаха да ме болят яйчниците. От 2 дена съм с ниско кръвно, а иначе е доста високо, имам голямо слюнкоотделяне, придърпващи болки в яйчниците и днес сутринта се появи гадене и повръщане, дори кафе не съм пила, защото ми става лошо при самия му мирис и когато се пробвах да запаля една цигара, след първото дърпане направо я хвърлих. Дали има надеждичка за мен, вече да видя двете чертички ? Simple Smile

Рано е за симптоми. Ако са минали 12-13 дни от овулацията, можеш да направиш тест, щом си нетърпелива.

# 334
25-26 дневен цикъл имам. Минали са 11 дена от овулацията, нетърпелива съм , но май е по-добре да изчакам да ми закъснее няколко дена, защото не искам пак да се разочаровам с една чертичка

# 335
  • София
Утре с първа урина можеш да направиш тест, но ако ти се чака изчакай.
От първия ти пост, аз разбрах че не ти се чака, ама щом си имаш план, изпълни си го.

# 336
  • София
Щом са минали 11 дни, утре сутрин може да направиш тест. Момичетата са прави, не се вглеждай в симптомите. Понякога и при пмс има гадене и ниско кръвно. Успех!

# 337
Благодаря и се надявам да видя положителен резултат и най-накрая и аз да се похваля Simple Smile

# 338
Не се вглеждай в “симптоми” и да се вманячваш, а си направи тест.

# 339
Здравейте на всички. Правим опити за бебе от 3 месеца,преди това имам един кюретаж,преди 6 месеца. Този месец ходих на лекар,пуснах микробиология и цитонамазка,всичко беше в норма. МЦ трябваше да ми дойде на 14.10,но все още го няма. Същевременно имам болки ниско долу в корем,но не толкова силни колкото при цикъл. Други симптоми нямам никакви. С миналата бременност също ми се появиха късно. Според вас може ли да е бременност,ще посетя гинеколог тази седмица,но все пак не искам да оставам разочарована. Другият ми въпрос е,ако менструацията ми просто закъснява,има ли шанс за късна овулация и положителен опит за бебчо?

# 340
Защо не си направиш тест?

# 341
Забравих да напиша,че на втория ден от закъснението направих тест белийв про и беше отрицателен.

# 342
  • София
Моята бременност започна така - болки ниско долу, все едно вече ми е дошло, но без кървене. На 2я ден от закъснението имах съвсем бледа черта на Believe Pro. Девойките тук не я препоръчват много тази марка, може да видиш с друг тест и ако той е отрицателен - на лекар.

# 343
Здравейте на всички. Правим опити за бебе от 3 месеца,преди това имам един кюретаж,преди 6 месеца. Този месец ходих на лекар,пуснах микробиология и цитонамазка,всичко беше в норма. МЦ трябваше да ми дойде на 14.10,но все още го няма. Същевременно имам болки ниско долу в корем,но не толкова силни колкото при цикъл. Други симптоми нямам никакви. С миналата бременност също ми се появиха късно. Според вас може ли да е бременност,ще посетя гинеколог тази седмица,но все пак не искам да оставам разочарована. Другият ми въпрос е,ако менструацията ми просто закъснява,има ли шанс за късна овулация и положителен опит за бебчо?
Направи си тест и тогава отиди на лекар.

# 344
Здравейте всички Simple Smile Може би ще ви се стори глупаво,че създавам такава тема, но тъй като правим опити от няколко месеца, и досега безуспешни. По принцип цикълът ми е почти винаги редовен (27-28 дена), но този месец ми закъснява с 3 дена. Преди определената дата нямах симптоми, но на 3я ден започнах да усещам лека болка в гърдите . Иначе нямам признаци на бременна. Бих искала да ви попитам за съвет кога трябва най рано да се направи тест ( страх ме е от негативния резулат), за да покаже сигурен резултат?

Общи условия

Активация на акаунт