"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 37 003
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Щом имаш закъснение може да правиш тест. Направи го с първата сутрешна урина.
За 100% сигурност, най-сигурен е кръвният.
Успех!

# 346
Здравейте,

Доста дълго ви чета, но чак сега реших да се регистрирам и да споделя моите терзания.
Винаги съм била с нередовен цикъл, но след 3 години ходене по лекари, кисти, липса на овулация и куп лекарства, от 1 година ми е като по часовник, до този месец... Днес ми е 8-ми ден от закъснението и всички тестове са отрицателни. Не съм следила овулация. Още на 1-вия ден от закъснението пуснах кръвен тест, който беше болезнено отрицателен, но в лабораторията ме предупредиха, че може да е още рано. Имам си всички симптоми на ПМС и не ми остава друго освен да чакам.Записах си час при лекаря за 02.11, ако не ми е дошло до тогава, но ме мъчи един въпрос. Има ли момичета тук, на които теста не е отчел веднага, а реално е имало бременност? Все пак надеждата умира с цикъла, нали така? Прикачам снимка на теста който направих тази сутрин, по-отрицателен няма как да е... Disappointed Relieved 

# 347
Теста е отрицателен и няма какво да се чудиш.

# 348
Теста е отрицателен и няма какво да се чудиш.
kikamora, виждам, че е отрицателен Joy . Въпроса ми беше друг...

# 349
Според мен просто се е случила някаква аномалия в организма ти след толкова дни закъснение, отрицателен тест нямам как да си бременна Sad

Аз също наминавам да се оплача , макар и с 1-2 дена по-рано , теста сутринта се оказа отрицателен и ПМС започнаха . Явно няма да е този месец . Успех на всички чакащи Simple Smile

# 350
Няма как да си бременна за съжаление. Трябваше вече да отчитат тестовете иначе.

# 351
И на мен този месец ми беше доста дълъг цъкалът (дойде ми на 38 ден, при средна дължина 31). Отдавам го на нерви и промяната във времето.

# 352
Аз седя и чакам да ми дойде, или да стане време за часа при лекаря ми. Просто ми беше интересно дали тук има такива случаи, в които теста да е отчел след по-голямо закъснение.На сестра ми например й отчете на 10-тия ден от закъснението, всички преди това бяха отрицателни..  #Crazy При всеки обаче е различно... Желая успех на всички бебеправещи и дано скоро да видите двете чертички  EFP  newsm51

# 353
Няма как да знаеш дали ти закъснява, ако не знаеш кога ти е била овулацията.

# 354
Стронг Харт, съжалявам. Щом кръвният е бил отрицателен, не е бил това вашият месец. Дано другият да е Hug

# 355
Няма как да знаеш дали ти закъснява, ако не знаеш кога ти е била овулацията.

kikamora, както и горе съм написала имах липса на овулация.В продължение на 3 години не съм имала О, като всеки месец съм била на лекар. Август месец се появи за 1-ви път, но мъжа ми не беше в Бг и "изпуснахме момента", като тогава беше късна, доктора я "засече" 1 седмица преди датата на цикъла ми, който респективно се измести с няколко дни. Този месец не съм следила нищо, просто се оставих по течението без да го мисля.Може да съм имала овулация, може и да не съм...но последния ми цикъл беше на 15.09, което както и да го смятам си е закъснение.

# 356
Аз седя и чакам да ми дойде, или да стане време за часа при лекаря ми. Просто ми беше интересно дали тук има такива случаи, в които теста да е отчел след по-голямо закъснение.На сестра ми например й отчете на 10-тия ден от закъснението, всички преди това бяха отрицателни..  #Crazy При всеки обаче е различно... Желая успех на всички бебеправещи и дано скоро да видите двете чертички  EFP  newsm51
Невъзможни неща няма и аз съм пример за това. След десетки отрицателни тестове , липса на МЦ един месец преди това имах киста де и тук съфорумничките ми обесняваха да не питам тук дали съм бременна или не а да ходя да си лекувам кистите се най- накрая видях двете чертички! Така че успех! Не слушай хората , слушай какво ти казва тялото ти и твойте лични усещания.

# 357
Дръмхед, твоята ситуация не е съпоставима с нейната. А и дори да се окаже, че е бременна, то няма да е защото е слушала или не слушала хората, както ти се изрази, т.е. резултат от субективна преценка, а ще се дължи на обективни събития.  Хиляди пъти предпочитам да не съм се надявала и да се е случило, отколкото да съм се вглеждала във всеки симптом на тялото си и да остана излъгана.

# 358
Жената си е направила кръвен тест и е отрицателен!...

# 359
Здравейте на всички . Имам един въпрос искам вашето мнение . На 4ти този месец ми беше Ц. след О. започна да ме боли главата 4 дни ,след това кръста ,леки болки режещи и бъдещи ниско долу в корема , а за гърдите да не говорим със ставането сутрин все едно имам камъни ,а не гърди толкова много тежат и ме болят ...  Тази сутрин се сабудих гладна и познайте в 5 без 15 толкова рано ... По моите изчисления трябва да ми дойде в понеделник... Според вас възможно ли е да има бременност?

Общи условия

Активация на акаунт