Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 586
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 180
Айде, айде, стига четки. Дайте да се примолим на Белинда за разкази в картинки от нея! Така е честно, нали?

# 181
  • София
И аз на винце и паста аматричиана😎 Режимна е - с бИкон😁

Отметнахме основните забележителности, утре ще наблягаме на долче вита-та. Много съм впечатлена от Ватикана, няма такава красота...Знаете, не съм религиозен човек и отидох заради архитектурата и изкуството, но то просто е толкова красиво и внушително, някак си те кара да искаш да си част от него. Сякаш с човешка ръка не е пипано...Умеят го това католиците, признавам им го!

# 182
  • Euskal Herria
Белинда, а ще пуснеш ли някоя снимка?

# 183
  • София
В Базиликата влезнахте ли?Аз като че ли бях най-силно впечатлена от нея,усещането беше невероятно!
С удоволствие бих повторила,но вече без галопиране.
mariat признавам те от раз!Добра си в четенето с разбиране! Wink

# 184
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

З

Скрит текст:
Малко ми е съвестно, че оставям майка ми сама
Преди години баща ми почина внезапно между Коледа и Нова година.Оттогава винаги има малко горчивина в тези празници.Гледам да се въртя повече около майка ми.На Бъдни вечер е абсолютно винаги с нас, а понякога и на Нова година. Сега ще сме за три дена извън града и ми е съвестно.Но и на мен ми се иска нещо различно. През годината може да се каже, че тя ми отглежда детето, аз съм на работа, тя го посреща от училище, готви му, помага му за уроци понякога. Но и аз имам нужда от разнообразие

Светкавица, не се чувствай гузна. Аз съм сигурна, че майка ти иска да си прекараш добре.
Щом сте заедно на Бъдни вечер, това ми се струва достатъчно, то е семейният празник. Нова година може и да не я посрещнете заедно. А ако й оставиш децата?  Аз съдя по себе си, наистина, а хората са различни. Но ми се струва, че няма да е проблем, поговори с нея. Аз не искам никой от моите да се лишава от празника, за да ми прави компания. Спокойно мога да остана сама, какво толкова, ден като всички други. Понеже знам, че и моите ще ме мислят и ще предлагат варианти, сакън да не остана сама,  отсега съм си приготвила убедителна "защитна" реч.

# 185
Гоооол, ай наздраве Stuck Out Tongue Winking Eye

# 186
  • София
Джъст, да, точно базиликата си представях, докато пишех. Определено е най-впечатляващият храм, който съм виждала.
Яна, не, аз почти не снимам - гледам😊 Снимането ме разсейва. Но мъжа ми поснима, може по-късно да вляза от неговия телефон и да кача, ако има нещо сполучливо. Макар че като го знам какъв е фотограф...

# 187
  • Пловдив
Лято , доколкото знам в Прага на някаква централна улица много от сувенирните магазинчета се държат от българи. Може да се поразговориш с тях да ги попиташ къде се събират българите .Доколкото знам има българска общност там защото една позната беше заминала да работи като учителка по български език към тамошната диаспора. Мисля че имаха и някакъв клуб по народни танци.

# 188
Леле, ама какво сте направили?
14 страници с писано от вчера? Не мога да ви изчета!

Благодаря за новата тема!  bouquet

Ноември е тук, брррр... В понеделник го дават да е -22 градуса. А, честито на всички заложили, че и тази зима ще е мразовита!  hahaha

Нищо нямаме организирано още, но знам, че ще почиваме от 22ри Декември до 8 януари и тримата.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 14:55 от Анонимен

# 189
  • София, Младост
Белинда, Руми, имаме ли други седмокласници? А абитуриенти? 🤔

Не съм Белинда или Руми, ама си инам седмокласничка Joy

# 190
Май днес съм най- ранобудната... Даже изпратих MM в командировка. Утре е Задушница, знаете, нали?
Имам и почти измислено меню за днес. Остава да се разберем с приятелка и деца какво да правим.

# 191
  • На брега на реката
Мари, не мож ми взе първенството. bowuu От 6 часа съм станала, а съм чак от 9 на лекции. Снощи, умишлено си легнах в 0,30 часа и пак съм будна като за работа /5,30/.  Така ми се иска да спя поне до 8 часа, ама тц.

Да ви питам нещичко: Сега ли му е времето на сезонния косопад? При мен от месец и нещо е сериозен косопада и не знам сезонно ли е и до кога, или е някакъв проблем? newsm78 Пфууу да му се на знай, все да има по нещо, което да не ти дава мира.

Иначе от вчера съм на лекции и да ви кажа, много добре ми се отразява. Барабар с дечурлигата и аз се чувствам като на 20. След последните служебни неволи, ми идва чудесно това "подмладяване". Embarassed

Хубав ден на всички и стиснати палци,  за който има нужда. bye

# 192
Бобулина, аз също съм с косопад. Витамини за коса пих, шампоан против косопад ползвах, но продължава да пада доста сериозно.
Из разни групи гледам, че се оплакват от същото, дано да е сезонен проблемът.

# 193
  • на Мелмак
Добро утро!
Ох, тези дни нещо ми е криво, нервно.
Дано е период и мине бързо.

# 194
Добро утро!

Откак се смени времето,съня ми се поквари,пуу!И сега съм кукнала долу в ресторанта да пия кафе,а моите спят още,щастливци.Будна съм от 5:00,WTF!!!
Стискам палци за който има нужда и ви желая хубав ден.Бързо да мине и после една прекрасна и дълга петъчна вечер!
RIRE,да ти е здраво и щастливо детенцето!:hibiscus:

Общи условия

Активация на акаунт