Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 574
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 165
Тарталето, много ти завиждам за тази гледка, ще знаеш!

# 166
Искам да кажа, че децата няма да са на училище утре, защото тукашния бейзболен отбор стана шампион. Викам си поевропечихме се и ние  Laughing ама не точно, защото ние ще си бачкаме.

И тук в магазините украси, подаръци, бонбони а даже деня на благодарноста не е дошъл още.  Трудно да се настроя Коледно зааради жегата, днес е 30 градуса по целзий. Добре, че са витрините на магазините да ни напомнят.

# 167
И при нас топло и слънчево, но са украсили палмите вече Mr. Green
Виж в офиса я докарваме към арктически студ, аз съм с най-дебелата жилетка, която съм успяла да намеря...и ми е студено. От утре с ботуши.
so what?, само вашият скул дистрикт е учи.

# 168
Искам да кажа, че съм сърдита и на Тарти, и на Соу, а най-сърдита съм на Даун.
Бива ли, 30 градуса зимата, ще ме съсипете ☺
Даун, в събота направи една дължина и за мен, моля те.
Преди новата година не ми се полагат повече почивки 😊

пп: Стана ли ясно колко мразя студа 😁

# 169
Руми, ама то и при нас басейна си е ок  Mr. Green

# 170
Ща разлюба, да знаиш Mr. Green

# 171
  • София
И на мен може да си сърдита! Днес май мина 20-те градуса- пек и жега. Мисля да поостана😁
12 страници само за днес и още нещо в старата тема от вчера. Вие сте графомани! Мимата да резюмира веднага😁

# 172
  • Euskal Herria
Честити да са рождениците!
Стиснати палци на тези, които имат нужда!
Отдавна вече не купувам подаръци за Коледа. Но пък украсявам къщата, независимо че децата пораснаха.
И при нас е нетипична Коледата, това е от миналата година:

# 173
Прави са били децата, в лилаво не е коледно Kissing Heart Мач гледам аз с винце

# 174
Казвам ви Наздраве!

Сипете по едно и се отпуснете. Grinning Не съм пияна, допивам си виното от вечерята.
Чета две книги едновременно и се чудя с коя да продължа по-късно. Едната е на Кинг, другата е скандинавско криминале. По принцип чета по една книга, но сега така се получи. Ако започна да бъркам героите, ще продължа само с едната. Другата после.

# 175
Вчера, след твоя пост казах на мъжът ми, че за следващата годишнина ще ме води в Италия 😆
Пък и още съм ти сърдита за учещия се тинейджър. Толкова съм респектирана, че в духа на темата си позволявам тихичко да ти предложа наборката за сватосване 😜

# 176
Белинда, Руми, имаме ли други седмокласници? А абитуриенти? 🤔

# 177
Рая, какво е това съкращение на другия отбор? Мноо съм зле!
Хай, колко повече си предозирала? Лека да ви е вечерта!
Тарти, много хубава снимка.
Минавам с подсетката от щерката, че и двамата с брат й имат имен ден около Коледните празници. Бях забравила, че трябва да мисля И за тези подаръци.

Белинда, шетай спокойно! Тук всичко си е нормално. Няма нови попълнения, освен една щерка рожденичка на rire. Някои днес събираха тен, други им завиждаха, трети симулираха тичане. Четвърти стигат до онзи момент, в който вече не са нужни на децата си(споко, теб скоро няма да те застигне). Днес имаше разкрасителни и  кулинарни подвизи....докато се обсъждаха тоалетите за Новогодишните купони и дестинациите за пътуване, и празнуване. 

# 178
  • Sofia
Белинда, шетай спокойно! Тук всичко си е нормално. Няма нови попълнения, освен една щерка рожденичка на rire. Някои днес събираха тен, други им завиждаха, трети симулираха тичане. Четвърти стигат до онзи момент, в който вече не са нужни на децата си(споко, теб скоро няма да те застигне). Днес имаше разкрасителни и  кулинарни подвизи....докато се обсъждаха тоалетите за Новогодишните купони и дестинациите за пътуване, и празнуване. 
Flutter к'о речИ  Whistling Hug,биг систър  Laughing

# 179
Ехей, Мари, ама ти съвсем си задобряла, майсторка на късия разказ. Как успя в 4 реда да изброиш всичко Crazy
Добре, че се отчитате, коя какви ги дипли, та да се подсещам  Laughing забравила съм да си поискам вино, а се чудя какво ми липсва цяла вечер. Ай, наздраве  Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт