Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 570
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
rire,честита да ти е рожденичката! Здрава и усмихната!  bouquet
Закъсняла честитка и за Елени и нейният пораснал младеж  Hug!
Споменавала съм, че едната елха я прибирам и вадя украсена  Mr. Green bowuu.Практична съм аз, другата,която е голямшка я украсявам сама,ама обмислям как и нея да прибирам украсена  Whistling.
Котката се радва най-много на елхите,въпреки,че и тя вече кротяса и не ги бори толкова,колкото 'га бе млада и глупава.  hahaha.
Брех,денят минал,аз още се тутам.Вечерята-осигурена,ще Хепим  Whistling,въпреки нежеланието на таткото.
Светкавица, признай си пред майка си гузността,сигурно ще те разбере и няма да сметне,че я "изоставяте" и пенебрегвате.
Заседнах да стискам палци на Гри,обаче не е лесна тая работа.  Thinking
Утре от 10 ч. сме на тенис  ooooh!.Много амбициозно от страна на тренера  Laughing.
Захир и Миднайт се губят  newsm78.Захирче я "мернах' с един хубавец  Party,та не я мисля.

# 151
rire, честита да е малката госпожица и весел празник ви желая.

Всички големи църковни празници се празнуваха у нас. Попска правнучка съм  newsm47 и баба си спазваше традициите от нейното семейство, въпреки че в онези години не бяха на почит. Доста от тях пренесох и в моето семейство.

Харесвам естествените дръвчета, но с годините стана все по-трудно да си открия подходящо дръвче. За това минах на вариант изкуствено, но слагам във ваза няколко живи клонки за аромат. Много години бяхме с традиционни цветове - зелено, червено, златно. Имало е и шарени години с много цветове. С бяла елха се обзаведох преди 3-4 години, когато реших, че искам украса само в синьо, а на зелената елха не ми се открояваше цвета. Добре се получи, особено като обвих "ствола" със сини лампички и светлината идваше от вътре. Ефектно беше. Но тази година искам нещо по-топло като цвят.

Светкавица, в планината може и по-лежерно. Точно, както и Just е казала. А за майка си не се корИ. Поговори си с нея. Сигурна съм, че ще те разбере. Майките са щастливи, когато децата й са добре  Peace.

# 152
rire, да е жива и здрава рожденичката! Весело изкарване!

# 153
  • ту тук, ту там
rire, да ти в жива и здрава рожденичката, много усмихната и щастлива да расте! ❤

Не ми е коледно още на мен, аз като цяло не обичам особено Коледа, опитвам се заради децата да създавам традиции и коледен дух, не занм доколко ми се получава. В моето семвйство никога не се е празнувала Коледа, винаги Нова година е бил големият празник.
Сега се чудя как да обясня на големия, защо Дядо Коледа не може да му донесе Лего от 272 лв! 😳 Че какво общо има Дядо Коледа с цените в магазина, нали неговите джуджета сами правят всички тези подаръци, че и за магазините изпращат... 🙄
Че и за брат си избрал Лего, че той е малък и не знае какво и как да си поиска... ooooh!

Иначе ние вчера имахме чудесен ден! В събота ни предстои е едно скромно събиране с бабите и лелите, така че купонът продължава! 🎉

# 154
Моите котки, редовно украсяват елхата, често и полегнала я намирам. Най-обичат по нощите да си откачат някоя топка и да я засуркат по пода....

# 155
  • Телиш/Плевен
Рире, да ти е жива и здрава дъщеричката! Cake

С два котарака сме, но въпреки това украсяваме елха, тъй като те нямат никакъв интерес към нея. Даже миналата година ги снимах как си лежат кротко под елхата. Grinning
Скрит текст:
Повече притеснения имах за Елица, но и тя не правеше кой знае какви бели, само няколко играчки свали, което за мен си е нищо (очаквах да събори цялата елха). Grinning

# 156
  • На брега на реката
Рире, да ти е здрава и щастлива рожденичката.

# 157
Rire, Elleni честити ви рожденици.
Днес като видях тези две рижавелки как се препичат на слънце и се сетих за Ша  Joy
Скрит текст:

# 158
Светкавица, няма ли с кой да събереш майка ти. Някой роднини на нейната възраст. Ако не са се виждали има да си говорят цяла вечер. Опитай да потърсиш вариант, обясни й и на нея, може да й стане мъчно, но ще те разбере жената, все пак майка ти е Hug

Джена, та какво гледахте? Нашите са гледали и те Thor.

# 159
  • Варна
Черната серия в този скапан ден продължава. Не съм прочела правилно листовката на антибиотика и съм дала на детето по-голяма доза. Сега не смея да я изпусна от очи и в главата ми се вихрят куп сценарии, кой от кой по-черни.

# 160

Ако аз бях някъде в цивилизацията и мъжът ми ме издържа и не се налага да работя, щях да намеря 100 неща, които да правя, вкл. и да уча езика. Обичам езиците.
Oх, Жълто цвете, толкова пък погрешен поглед да имаш Rolling Eyes... Съпругът ми не ме издържа, поради простата причина, че не можем да изкараме само с неговата заплата месеца. В момента съм в отпуск, затова съм и тук, редовно ми превеждат заплатата и пазарувам и с нея. И, да, налага се да работя ако ще живеем тук, обаче и няма кой да гледа малкия. Ако си изгубя работата в България, на която ме чакат, оставаме без една значителна за момента сума Wink.
Рая-никол, аз също съм от провинциален град, работя в съседното село с 80-90% ромски контингент в групата с деца от 2 до 7-годишна възраст. Работи се безкрайно трудно, но предпочитам това пред домакиня без доходи и 100% зависима от мъжа си.

Рире, да е здрава и щастлива рождничката! Весел празник!

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 19:34 от Лятo

# 161
rummi_pl, кофти изпълнение. Ние миналата година се борихме с една оптика и КЗП - очилата, по-специално стъклата, проявиха дефект, доста скъпи очила, почиствани са само с препоръчания от тях спрей за 20 лв. Ама то било дефект, защото са използвани в екстремни условия и гаранцията отпада. Офис и компютър... страшен екстремизъм. И от КЗП мънкаха, а тези напоследък са адски неработещата институция, а имаха добър период, ама минало бешело. Накрая писахме на производителя, в чужбина, хората се извиниха, реагираха супер адекватно и ги смениха без да ни образуват нерви. Ама на родна земя е друго, какво да правим.

Много обичам и чакам празниците, луда съм на тема Коледа, но ще чакам началото на декември. А току-що ми хрумна и подаръкът за мъжа ми, само утре ще разуча.

Днес сутринта много ми вдигнаха кръвното - пътувах има-няма 2 км. за 45 минути! От БНБ до Александър Невски - добре ли е?! Даже още май ми държи. Astonished

# 162
Thor ми беше откровено скучен, но дечурлигата се забавляваха. Успяхме да се върнем навреме и да изпратя момчетата на тренировка.
Набелязала съм Geostorm за гледане, сигурно ще отида с приятелки. Друго интересно в момента няма.

Успях да запазя РД и на номер 2. Падингтън 2 ще гледат, точно тогава ще излезе. Не е зле, хубаво филмче.

# 163
Да споделя и моя опит с очилата. Поръчах си ги от оптиката към клиниката. В оптиката ми объркали някакви градуси и 3 дена бях със страхотно главоболие, докато "свикна". Накрая отидох при доктора, която  ми изписа очилата, разбра се за грешката, смениха ми стъклото безплатно, а се бях притеснила, че си избрах най-скъпите стъкла и  ще се наложи да се бъркам от джоба си, бяха 250 лева.

# 164
  • Mediterraneo
Благодаря за новата тема, поизтървах ви.
Това е моят ноември  Heart Eyes 
Скрит текст:
Още не ми е станало коледно, тук много трудно се настройвам за Коледа и НГ, защото времето е топло и слънчево, никога няма сняг и някак не мога да свикна с тази Коледа под палмите  Mr. Green Ама не искам и да си помислям за друга, все някога ще свикна.

По магазините бавно, но славно редят щандовете с коледните неща. Подаръци няма да купувам тази година, нещо символично докъм 20 евро на всяка, защото събират пари за лаптопи и смятам да е кеш останалото. Не мога да им купя 2 лаптопа в момента, а и не считам за необходимо, та ще действам така. На племенника ми нещо трябва да измисля. А как ме сърбят ръцете да пазарувам бебешкоооооо....

Общи условия

Активация на акаунт