Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 596
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 240
И аз благодаря за всички коледни елхи, чудесно настроение. Аз обичам живите елхи, вземаме такава в саксия и после я садим някъде. Това начинание честно казано има доста слаб успех, едва половината от елхите ни оцеляват, но упорито продължаваме.

# 241
Ще ги пробвам определено тези мъфини. Вероятно в неделя. Има храна и десерт за днес. Че и за утре.

# 242
Филен данк,  Сбъдваща,  точно това ми трябваше,  ще правя мъфини и аз сега.
Между другото как се оправятe с "това не искам да ям пак", като съм сготвила снощи, но днес за обяд друго се иска и за всяко основно хранене едва ли не, трябва да има ново.приготвено.
С една дума, едно нещо не се яде два пъти от Princess Stardust.  Rolling Eyes

# 243
Не отглеждам принцеси.

# 244
Някой друг?  Laughing

# 245
      Аз също не обичам последователно да ям едно и също. Затова, ако сервирам нещо за обяд, вечерта ще направя нещо леко и бързо, а на др. ден на обяд вече може вчерашното.
Ако , да кажем, днес за обяд има пиле с ориз, това, което е останало ще го предложа утре за обяд, а за вечеря може само салата и топли сандвичи или спагети/ и те не са особено бързи, но все пак не е като да готвиш нещо с по-продължително приготвяне/

Друг е въпросът, че рядко готвя, основно майка ми се занимава, а по-засукани ястия- мъжът ми ,като има време. Аз съм по простичките неща.

# 246
Цирк Колозеум ли са при вас?
Да. Ламата е много странна, с две различни очи, и много изпъкнали долни зъби. Иначе е мекичка.
Леле, Силве, припознах се почти във всяка дума с малко изключение. При мен горните зъби са изпъкнали. Всичко друго е 1:1.

# 247
  • постоянно
Готвя толкова, че да не остава " за утре "
Със все време къде имаш свободно едва ли ти е проблем готвенето на ново ястие.
 Peace

# 248
Аз нямам проблем да ям два поредни дни едно и също. ММ също. Повече омръзва. Не готвим в големи количества, но за два дни нищо няма да ни стане ако ядем едно и също. Освен това в хладилника винаги има и друго-разни салами, луканки, кашкавал, сирене и подобни. Хич не ми се занимава да готвя всеки ден, не обичам. Който иска всеки ден различно или за обяд едно, за вечеря друго-сам да си прави. Laughing

# 249
У дома докато не се изяде едно нещо не се готви друго. Готвя по малко, за максимум 2 хранения. Или да има поне за мен за обяд. Капризи не толерирам. Койти ги проявява е свободен да се заеме с готвенето, аз и без това не го долюбвам 😁

# 250
[

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 14:32 от Лятo

# 251
Имам време, но не е там работата.
Примерно през деня си правя мои неща, ето пекох се, ходим по разходки, то в това хубаво време...  После имам часа фитнес,  и то си стане вечерта,  тогава  готвя  повече да има  и за обяд, защото ставаме по-късно сега, пия кафе, мотая  се...а за да стане хубаво едно ядене отнема време.
С мъжа ми няма никакви грижи,  хладилника е пълен, отваря и яде каквото  има, тостери със салата може да вечеря само, ние вечер много леко се храним. Така че това което съм готвила, тя само го е опитала,  я днес вече друго. иска.
Оф, отивам да бъркам тестото за мъфини  chef

# 252
  • дядовата ръкавичка
Ох, Мари, представих си те, как кротко преживяш  Joy
Искам доказателство за очите  Laughing

За Коледа започнах по-отрано тази година с подаръците. Не че няма пак в последния момент да търча да докупувам. Имам 9 близки деца, включително моите две, на които не мога да не подготвя подарък. Възрастните не знам дали са били достатъчно послушни тази година.

ММ и щерката отидоха днес да взимат куче. Много съм им сърдита  Crossing Arms. Изобщо не е подходящ момент за куче бебе. Знам, че ще е сладурче и ще се размажа като го видя, но съм заявила, че няма да полагам никакви, нито материални, нито емоционални грижи  Crossing Arms

# 253
  • София
Ша, изобщо не се впечатлявам, когато Кати отсече, че не иска това, което съм й сервирала. Казвам й да си седи гладна или да си избере нещо от наличното вкъщи. Фасони при мен не вървят.

# 254
  • На брега на реката
Жълто цвете, уча промишлена топлоенергетика. На дрът г@з, зелен бъз. Wink Уж ми трябваше за работата, но здраво ме прецакаха и не ми е нужно вече, но ще си го довърша.

Общи условия

Активация на акаунт