Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 667
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 450
Аз редя на bezumie.com , влизаш на пъзели. За много играчи е.

# 451
  • Ямбол
Аз редя на bezumie.com , влизаш на пъзели. За много играчи е.
напомни ми, че преди много играех Думино, сега пак ще се пробвам.

# 452
А аз играех "Кутията на Пандора". Еееех, върнах се доста години на зад.

# 453
  • ту тук, ту там
Аз започнах с детето един пъзел от 1000 части миналата седмица, ама покрай бебето не знам кога ще успеем да го наредим!

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 07:27 от elleni

# 454
Mnogo e смърфастична! Обожавам всичко смърфско!

# 455
  • София
Елениии, рождениче ли си имала Hug Честито, честито, да е жив и здрав, да спинка все повече и да тормози мамита по-малко!

# 456
ЕЛЕНИ,здраво,умно и щастливо да ти е детенцето!
Хубаво си изкарахме във Виена и работата свършихме в посолството.Лошо впечатление ми направиха,почти всички служители с които имахме контакт.Винаги е така.Септември като си бяхме в Родината също имах работа по институции,но нямахме никакви неприятни емоции.Всички бяха любезни,компетентни и бързи.
Днес малкото писанче,както си тичаше,събори компютър донесен в нас на поправка.За съжаление компютъра работеше и 1ТБ диск замина.Сега поръчах нов - 95 евро,детето на което е котето ми вика - Мамо,това ще ми е коледния подарък.А кой е виновен,че котето е щуро,ами природа,какво да се прави?!
Много се будя нощем напоследък, не е качествен такъв сън,дано премине бързо тоя период.

# 457
Много хубава торта, Елени!
Теб ще държа отговорна, ако тази вечер съгреша.....с храна!
Трънче, каквото и да е било отношението важното е, че сте минали през Виената. Едно кафе, торта и настроението се връща.

# 458
АРИ,права си!

# 459
  • на Мелмак

# 460
  • Варна
Днес бях на пазар тип битак в едно малко градче в планината. По такива пазари могат да се намерят интересни нещица, някои даже старинни.
Иначе днес се прибрахме след няколкото дни из планините. Надишахме се с планински въздух, към Белмекен и снежни топки правихме. Simple Smile
Красоти!
Сега пускам перални и милвам  затъжени котки.Simple Smile

# 461
  • ту тук, ту там
Белинда, да, търкулна се цяла годинка! 😊
Много съм доволна от партито и тортата, скромничко си го отбелязахме семейно само. На смърфската торта много държах и това беше и една от причините да изместим събирането през уикенда, иначе РД беше в средата на седмицата!

Благодаря ви отново за пожеланията на всички! Hug

# 462
  • Euskal Herria
Ееех, уж събота, почивен ден, пък сте писали, писали...
Преди малко се прибрахме, разтоварихме багажите. Стандартната ни съботна програма - скитане и пазаруване. Сдобих се с нови маратонки. И купих първите неща за тазгодишната коледна украса. Всяка година сменям цветовете и декорациите.
Вчера беше топло и слънчево, а днес такъв порой се изля, едва сега спря. Кучето по неволя е арестант, ама няма да рискувам да го вадя вън.

# 463
Още няма 22 ч, а съм се " подредила" в леглото.Надявам се да не се будя по никое време и да си отспя.

Лека нощ и приказни сънища за всички!

# 464
  • Варна
Дребната е с упорита кашлица, вече вдигам ръце. Утре взимам ряпа и мед и я почвам И  с това. Цяла седмица не беше на градина, а като гледам май и в понеделник няма да ходи. Ще видим за после.

Общи условия

Активация на акаунт