Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 657
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 435
Аз вече очаквам Коледа и много ми хареса пейзажа на Контеса, само че да съм във ваканция с книжка в ръка.Без риене на сняг и излизане за работа и училище Crazy

Даун, поуспокои ли се Hug

Някой от вас ходил ли е в Чорлу на пазар?

# 436
Рая, горе главата, вярвам, че всичко ще е наред. Не ги разбирам тези стойности и съкращения и не мога да предложа нищо повече от виртуална прегръдка.
Станахме рано ние, нашите бандити са ранобудни. Имахме уговорка за оглед на колело за каката, че нейното остана вкъщи, а не си струва да го разкарваме пак до ПРага. Мястото се оказа мн близо до старата ни квартира, а от преди 2м имах запитване за бременна сесия за там, която отбивах заради разстоянието, около час и 30 минути в посока ми е от тази квартира. Днес съчетахме и двете. Снимах молдовска двойка с мама, която преносва и наистина днес беше последния шанс за бременна фотосесия. За мое огромно учудване, се оказа, че не съм препоръчана от една мама, която снимах през май, а сама ме е намерила в интернет.
Сега започвам да готвя мусака.

# 437
Контеса, вие вече сте се обзавели със сняг, а? Да ви е честит!

# 438
И аз чакам зимата. Или по-скоро празниците.

Контеса, колко градуса е при вас?

# 439
Кате, с кума говорих и каза да преинсталирам и, че нищо му няма, но аз искам да го сменя. Така или иначе загубих каквото имах

# 440
Белинда, имаме много топло и дълго лято.

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 15:14 от Анонимен

# 441
Аз си допивам чайчето и започвам да се обличам и гримирам. Ще хапнем навън, после на бар.

Хубава вечер на всички!

# 442
  • Варна
Момичета, вижте какъв пъзел си харесах за кухнята.

# 443
А аз за малко оня ден да купя този, беше буквално за без пари.

Добре, че видях размерите. 2,76 x 1,92 m няма какво да ги правя.
Този също беше на разпродажба, но още по-огромен - 5,44 m x 1,92 m

# 444
Хай ми даде супер идея за пъзелите.

# 445
  • Варна
18 000 парчета?!? Че аз трябва една стая да заделя само за него! Тц, на мен таванът ми е 3000. И без това дори с такъв имам проблеми после с намиране на основа и с рамката.

# 446
Оказа се, че харда му е прецакан.
Сега вече се хиля, защото ползвам лап топ за сума пари като зарядно на телефона Simple Smile

# 447
Обожавам да редя пъзели. Понеже нямам какво да ги правя после, редя онлайн 😆

# 448
Руми, подсети ме за онлайн реденето. Дай сайт, че съм ги загубила

# 449
Руми, подсети ме за онлайн реденето. Дай сайт, че съм ги загубила

Общи условия

Активация на акаунт