Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 649
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 295
  • София
Ми не знам.  Sunglasses Аз гледам Гала  Mr. Green
Светкавица,  много ти благодаря,  записвам си,  ако се сетиш още казвай.  Hug

Според мен първата статия, която бяха пуснали, беше поръчкова. В нея изрично се казваше, че те съобщават новината, за да не я пуснат жълтурковците и да ги наклепат и прочие, и прочие.
После имаше статия как Деси Банова - приятели и родинини я налазили по телефона да ѝ честитят и тя си го изключвала. А преди няколко дни имаше и снимки.

# 5 296
Гащи, разбира се.

# 5 297
 Hug добро утро, въпреки че съм станала в 5,45ч и за мен си е добър ден!! Вчера имах много работа и хич не можех да ви чета, а после една колежка ме подмами да слезем в центъра..уж само в един магазин. И се прибрах с ново палто! На супер цена според мен, знам ли... Heart Eyes Чудно е, ама го няма на сайта да ви го покажа. Българско, много красиво и е каптонирано отвътре, има вата и мисля че ще е топло.
После седнахме в някаква чайна, която се оказа всички знаят като казах днес, само аз за пръв път бях там. Ужасно много ми хареса. Първо, че имаше хиляди видове чай, приготвят ги в едни чайничета 350 мл, има и храна, аюрведична и вегетарианска.
Ние бяхме на 2-рия етаж, където се събуват обувките, сядаш си на едни мекички пуфчета и релакса е пълен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Честит да е рождения ден на малкото Трънче и от мен!!!  Heart Eyes

# 5 298
О, Чайната беше любимото ми място преди да родя, сега не съм за такива спокойни места  Grinning

# 5 299
Аз не вярвам на жълтини във Фейсбук, такива глупости съм се начело там, че изобщо не обръщам внимание, искам да го чуя от първо лице. Както в момента. Wink
Горката Деси като я гледам от тоя стрес вероятно, зъбите са и ужасни, има спешна нужда да ги оправи. Изглежда остаряла с години..

# 5 300
  • Бургас
Честити да са рожденикът на Трънче и именикът на Елени! Да са здрави!

Пристигнаха и последните избрани подаръци. Чуждите деца са оправени, само нашето не. Срамота.

Belle Fleur, неприятно изживяване си имала. Да минава бързо и то, и процедурата!

Захир, местенцето наистина изглежда страхотно. В Бургас се опитаха да направят нещо такова, далеч все още като обстановка от показаното. Наслагаха едни гръмки имена на предлаганите неща, био-мио-еко-т.н изг@зици и цените им хвръкнаха до небето.

# 5 301
Честит рожден ден на малкото Трънче, живо и здраво да е!
Честити именници!

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 13:49 от rummi_pl

# 5 302
Трънче, да ти е живо и здраво момчето, много да те радва.

Аз доглеждам сезоните и повече такова нещо няма да си причинявам. Аз съм така и с книгите, като хвана някоя и докато не и видя края, не мирясвам. Не е кой знае какъв сериала, но не съм гледала тези актьори от години и ми стана интересно.

Сега отивам да търся темата на Соу с пингвините, че само смътно я помня.

# 5 303
Много ми харесаха Деси и президента, отиват си,  личи, че  са щастливи. Да са все така  Heart Eyes

# 5 304
  • постоянно
Лилс,
Скрит текст:
извинявам се , сигурно за МД-то става въпрос . МD- Managing Director демек ШЕФА.

Hug

# 5 305
  • На брега на реката
Трънче, честито, здраво и успешно да ти е детето.

Елени, честит ти именник. Да ти  е жив и здрав.

Весел празник на всички празнуващи.

# 5 306
  • Sofia
Много ми харесаха Деси и президента, отиват си,  личи, че  са щастливи. Да са все така  Heart Eyes
Скрит текст:
Визуално никак не си отиват за мен-все едно са баща и дъщеря,но не са първата такава двойка.Каква им е разликата в годините? 20 + предполагам. Щастливи да са! Особено президентът винаги ми е изглеждал много нещастен, носещ огромно бреме(с основание,предвид трагедията в личния му живот). Сега ми се видя съживен  Peace.Дано медийният интерес не им съсипе връзката.

# 5 307
  • София
Джени, разликата им е 17 г. Не е супер стресираща.  Wink Изглеждат ми много влюбени и щастливи, а аз се радвам на такива хора.

# 5 308
  • София
Президентът Плевнелиев и на мен ми е изглеждал по своему нещастен.От една страна заради поведението на бившата му съпруга по време на целия му мандат,от друга заради огромната трагедия,която го/ги сполетя.Чисто визуално съм му симпатизирала /не говоря за политически пристрастия/ и ми е изглеждал някак скромен. Политическите дела ги оставям настрана и тях не коментирам.
Дано наистина е намерил любовта в лицето на въпросната дама,а да не се окаже,че поради една или друга причина,тя се възползва от състоянието му.Последното го тълкувайте,в който аспект искате!
Иначе разликата във възрастта им е 16 години.За мен е голяма разлика,но както се казва за любовта няма граници.Дано наистина е така!

# 5 309
От дълбоките тихи води излезе Плевналиев, ама и за ги харесвам, той младее определено, много щастливи изглеждат, дано! Деси е чаровница, няма нищо общо с бившата му, тя изглеждаше като мъжкарана

Общи условия

Активация на акаунт